Inmiddels heb ik de €6,49 ontvangen
Inmiddels heb ik de €6,49 ontvangen.
Maar ik ga je nooit meer wat bestellen bij de Online Drogist.
Wel bij Andere bedrijven die je gewoon wel kunt vertrouwen.
Dit was het verhaal:
Biona Organic Granaatappelsap wordt niet vergoed.
Biona Biologische Granaatappelsap. Zesflessen €38,94. € 6,49 per stuk Het sap was erg donker en niet normaal zuur maar echt verzuurd. Ik had een glas gedronken mijn mond helemaal verlaten. En daarna moest ik snel naar het toilet als je begrijpt wat ik bedoel. Pijn in mijn buik. Bij de BIO winkel een fles gekocht, had een veel lichtere rode kleur en smaakte goed❣️ Toen wist ik het helemaal zeker. Ik had netjes gebeld en een mailtje gestuurd. Ik vroeg of ik die andere fles nog terug moest sturen want die was voor de helft gebroken, Nee dat hoeft niet. Er werd niet bij gezegd dat hij geen vergoeding kreeg. Heel KINDERACHTIG van De Online Drogist, dat die ene aangebroken niet wordt vergoed. Teruggestort 32,45 De reden in de mail vertelde ze, Charlotte: aangebroken producten worden niet vergoed. 😂 Dit was de eerste keer dat ik daar iets heb besteld. En als je dan zó met je klant gaat? 🤔 PS Ik had trouwens Keurig netjes duidelijke foto's erbij gedaan waarbij je kon zien dat de kleur heel erg erg was van degene die ik uit de BIO winkel had gekocht en die ik van de drogist online had ontvangen. Een Wereld Van Verschil. Dankjewel voor de reactie van de drogist online. Ik houd het in de gaten wanneer het gestort is.