PAS OP OPLICHTERS!!!! Je koopt een vignet voor 10 dagen, maar sluit een levenslang maandelijks abonnement af. Het abonnement is weliswaar per direct op te zeggen, maar dat moet ik nog zien. Ondertusse... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Je besteld het online en achteraf krijg je een mail dat het pas de volgende werkdag ingaat. We hadden het exact deze dag nodig. Nu moeten we ergens anders weer â¬45 neerleggen. Slechte zaak meeste me... ãã£ãšèŠã
het lijkt alsof je snel een vignet voor frankrijk kunt bestellen. maar ze doen voor een veel hogere prijs dan andere sites de aanvraag maar dan duurt een fysieke sticker nog 2-4 weken voor bezorging u... ãã£ãšèŠã
Omdat ik van te voren vergeten was vignetten aan te kopen, was ik blij dat dit online kon. Meestal duurt het dat lang maar binnen 1 uur was het geregeld wel tegen extra betaling
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Online-Vignet.nl bieden we snelle en betrouwbare levering van digitale vignetten voor o.a. Oostenrijk, Slovenië en Hongarije. Met ons eenvoudige online bestelproces kun je binnen enkele klikken je vignet aanschaffen en ontvang je het nog dezelfde dag via e-mail. Wij staan altijd klaar om je te helpen en onze service zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt reizen. Vertrouw op Online-Vignet.nl voor een moeiteloze ervaring bij het aanschaffen van je digitale vignetten. Jouw reis begint hier!
é£çµ¡å
Oudenoord 285b, 3513EP, Utrecht, ãªã©ã³ã
- support@online-vignet.nl
- online-vignet.nl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Enige nadeel is als je snel wilt dat jeâŠ
Enige nadeel is als je snel wilt dat je extra moet betalen

Te duur
Het is waar wat ze zeggen: binnen een minuut je vignet geregeld. Maar de bemiddelingskosten zijn absurd: bijna net zo hoog als de kosten voor het vignet. Zelf regelen is net zo makkelijk en dus bijna de helft goedkoper.

Snel geregeld
Snel geregeld, online afgehandeld. Fijn dat er geen sticker meer op de auto hoeft.

Online-Vignet.nl ããã®åç
Ik heb vinget gekocht voor Hongarije enâŠ
Ik heb vinget gekocht voor Hongarije en het geld is afgeschreven van mijn rekening, maar heb geen vinget gekregen, vraag ik me af of jullie wel bestaan of hoop ik dat jullie geen oplichters zijn.

Online-Vignet.nl ããã®åç
Het is binnen een paar minuten geregeldâŠ
Het is binnen een paar minuten geregeld maar wel 10,50 euro duurder

Super snel en makkelijk
Super snel en makkelijk, wel even in ongewenst kijken daar kwamen ze bij mij binnen.
Digitale Vignet's
Vanmorgen besteld, vanmiddag binnen. Oostenrijk en Slovenie!! Helemaal top! Je kent hier met een gersust hart bestellen.

Online-Vignet.nl ããã®åç
Omdat niet iedereen vloeiend Engels kanâŠ
Omdat niet iedereen vloeiend Engels kan is dit beter kun je ook geen fouten maken

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ