Onlineduorolgordijn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag 5 easyclick plisse systemen laten plaatsen super netjes gemonteerd door de eigenaar van Onlineduorolgordijn zelf want de monteur was ziek. Ziet er superstrak uit. Ook ruim binnen de afgesprok... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fijne ervaring, alle ramen wilde ik voorzien van nieuwe gordijnen, bij vragen goed advies gekregen. Kwaliteit is ook erg goed. Al met al een fijne ervaring! Zeker een aanrader.

䌁業情報

5. カヌテン補造販売業
  6. 䜜り付け家具提䟛業者
  7. 日甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Op zoek naar gordijnen op maat? Wij bieden u het volgende assortiment 🔘#Duorolgordijnen 🔘#Vouwgordijnen 🔘#Houtenjaloezieen 🔘#Aluminiumjaloezieen 🔘#Plissegordijnen 🔘#Duettegordijnen 🔘#Vitrage Interesse? 💁‍♂Wij komen geheel vrijblijvend langs aan huis door heel Nederland voor de exacte afmetingen van uw ramen🏡🚚📏 Daarnaast voorzien we u van gratis advies en uitleg omtrent alle mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Ook nemen we alle stalen mee zodat u deze kunt zien, voelen en vergelijken. Zo weet u zeker dat het design en kleuren van uw gordijnen aansluiten op uw toekomstige interieurplannen. 📍Plan een geheel vrijblijvende inmeet en advies gesprek aan huis of ontvang een offerte op maat via onze website⬇ 📞‪0332077007‬ 📱‪0‬638984149 🖥www.onlineduorolgordijn.nl ✉info@onlineduorolgordijn.nl #raamdecoratie #interieur #woonkamer #interieurinspiratie #duorolgordijn #gordijnen #jaloezieen #rolgordijnen #roljaloezieen #dubbelegordijn #verduisterendegordijn #interieurstyling #slaapkamerstyling #woninginrichting #woning #woonkamerinspiratie #slaapkamerinspiratie #badkamerinspiratie

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

De eerste kennismaking met Duo rolgordijn

De eerste kennismaking met Onlineduorolgordijn was dat er iemand thuiskwam om op uileg te geven en wat stalen te laten zien. Nadat we besloten hadden gelijk de plise raambekleding uit te kiezen werd eer ook opgemeten. Binnen 6 weken zouden ze klaar zijn en geplaatst worden.
En dat gebeurde inderdaad ondanks de vakantietijd.
We kregen een belletje voor een datum en tijd en ook hield de monteur zich aan.
Een vriendelijke man die alles heel zorgvuldig en snel heeft geplaatst.
We zijn er erg blij mee en raden dit bedrijf zeker aan bij anderen.

2025幎8月19日

Echt verduisterende plissé

Via insta contact gehad over de verduisterende plissé gordijnen (easy click). Wij hadden dit bij een andere (bekende) partij gekocht maar hier kwam veel licht via de randen naar binnen. Binnen 24 uur zijn jullie langsgekomen en hebben wij besloten om boven alles te vervangen voor jullie gordijnen. Binnen een mand is alles netjes gemonteerd en kan ik vertellen dat deze echt veel beter verduisteren dan de vorige. Er werd toen gezegd dat er via de randen een klein beetje licht naar binnen komt maar bij jullie klopt dit maar bij de andere partij was het meer dan een klein beetje

Zeker aan te raden!!

2025幎8月14日

Plissegordijnen en easyclick plissegordijnen

Via internet kwamen wij op de site van onlineduorolgordijn.
En hebben een prijs indicatie opgevraagd voor plissegordijnen en easyclick plissegordijnen omdat wij kunstofkozijnen hebben,gelijk een afspraak gemaakt om een vrijblijvend advies te krijgen , Ismal kwam bij ons en heeft ons advies gegeven en gelijk alles ingemeten en daarna de definitieve offerte gemaakt de prijs was prima dus gelijk besteld.
En afgelopen vrijdag is alles gemonteerd een vriendelijke monteur en werkte netjes kortom wij bevelen dit bedrijf aan.

2025幎8月1日

Mooie easyclick jaloezieen

Ook wij zijn erg blij met onze easyclick jaloezieen. Wij hebben gekozen voor zwart verduisterend met kleur van onze kunststofkozijnen. Doormiddel van voorbeelden konden wij kijken welke het beste paste bij onze kozijnen.
Goed advies door de verkoper en een vriendelijke monteur.
Producten zijn zoals ze beloofd worden en wij zijn er erg blij dankjewel!

2025幎6月12日

Uitstekend bedrijf

Wij hebben diverse horren laten plaatsen. Alles verliep perfect, van inmeten tot plaatsen, we zijn er blij mee! Het gaas is ook van betere kwaliteit dan van de bouwmarkt en alles precies op maat! Een aanrader dus.

2025幎7月11日
5぀星のうち5の評䟡

Enorm tevreden vanaf het eerste moment.

Enorm tevreden vanaf het eerste moment.
Vanaf het moment dat ik informatie wilde over de plissé gordijnen kreeg ik snel contact. De vrijblijvende inmeetafspraak was snel gemaakt, de stalen werden meegenomen om te kunnen kijken wat de mogelijkheden waren.
Na 4weken (precies zoals zij aangaven) werd ik gebeld om de montage afspraak te maken. Zeer korte termijn van 2 dagen later had het al gekund. Helaas kon ik zelf pas de week erop.
Prijs (ook niet geheel onbelangrijk) is ook zeer aantrekkelijk.
Enorm blij met het resultaat!
Zie nu even niet hoe ik een foto had kunnen toevoegen anders had ik het gedaan.

2025幎7月8日
5぀星のうち4の評䟡

Ismail bedankt voor de fantastische service

Ismail bedankt voor de fantastische service en kwaliteit en klantvriendelijkheid van uw collega uit Afghanistan zeer vakkundig en klantgericht werk afgeleverd en zijn Nederlandse taal en inleving bij de klant is echt fantastisch na 4 jaar woonachtig te zijn in Nederlandse samenleving
Jullie kunnen echt trots zijn op zo iemand binnen jullie bedrijf in de montage afdeling met mooi maatwerk
Ik geef het een 8 als ik een cijfer moch geven
Mogelijk een vervolg order in de toekomst

Frank Krowinkel
Hoogmadeseweg 54 K Leiderdorp

2025幎7月7日

Prachtig systeem .

Prachtig systeem .
Ik had het boven op de slaapkamers al ,en nu mijn schuifpui.
Ben er heel blij mee.
Hele vriendelijke meneer ,die het plaats en hij werkt snel en schoon

2025幎6月25日

Top bedrijf

Vandaag is de easyclick jaloezie geplaatst. Dit ziet er top uit!
De heren werken ontzettend netjes en snel. Er wordt eerst keurig ontvet alvorens de magneet strip wordt geplakt. Dit heb ik helaas ook anders ervaren bij een gerenoveerde partij. Gevolg:de hele handel valt van het raam af.
Dus zoek je raamdecoratie zoek dan niet verder maar bestel deze bij onlineduorolgordijn.nl

2025幎6月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス