Banner for Onlinekeukenveiling.nl

Onlinekeukenveiling.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vooraf duidelijke communicatie. Bekijk het filmpje op hun website, want dat is ook zoals wij het ervaren hebben. Netjes demonteren en echt noet slopen met véél lawaai. Afspraak over het geld we... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een redelijke prijs geboden voor de keuken Keuken wordt hergebruikt, goed voor het milieu en een ander kan er plezier mee beleven. De mannen hebben zéér netjes gewerkt, waren vriendelijk en beleefd.

5぀星のうち5の評䟡

Goede ervaring met online keuken veiling gehad. Komen afspraken na, kwamen op tijd en alles netjes gedemonteerd. Mooi om op deze manier een keuken of de apparatuur een tweede leven te geven.

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke communicatie over demontage dag en tijdstip Netjes verwijderd door de monteurs En we vinden het fijn dat de keuken een nieuwe bestemming krijgt Als iemand zijn keuken eruit gaat hale... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン家具店

圓該䌁業による蚘述

Bij Onlinekeukenveiling vind je showroomkeukens en tweedehands keukens voor een fractie van de prijs. We brengen keukenzaken en particuliere verkopers samen met kopers die op zoek zijn naar een kwalitatieve keuken tegen een scherpe prijs. Dankzij ons unieke veilingplatform én vaste aanbod op de webshop heb je als koper ruime keuze en transparantie in prijs. We werken samen met gerenommeerde keukenzaken in Nederland en België en zorgen voor een soepele afhandeling van begin tot eind. Van het inmeten tot de demontage en eventuele bezorging of montage: met onze aanvullende servicepakketten kun je kiezen voor gemak of juist zelf de handen uit de mouwen steken. Onlinekeukenveiling staat voor helderheid, betrouwbaarheid en voordelige kwaliteit – met oog voor duurzaamheid. Ontdek jouw droomkeuken, voor minder.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 134ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Vakkundig is de keuken gedemonteerd

Vakkundig is de keuken gedemonteerd zonder ook maar iets te beschadigen! Zeker aan te bevelen!

2026幎3月9日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de keuken vakkundig is gedemonteerd en dat alles zonder beschadigingen is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen.

5぀星のうち4の評䟡

Dik tevreden en absoluut een aanrader

Dik tevreden en absoluut een aanrader! De prijs lag misschien iets aan de lage kant, maar alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Bovendien was de keuken binnen enkele uren vakkundig gedemonteerd.

2026幎2月16日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw eerlijke en positieve review. Fijn om te horen dat u dik tevreden bent en dat alle afspraken netjes zijn nagekomen. Mooi dat de demontage vakkundig en vlot is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vakkundige nette demontage van

Zeer vakkundige nette demontage van oude keuken, duidelijke afspraken, prima afwikkeling financiële afspraken en net personeel.

2026幎2月16日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de demontage vakkundig en netjes is uitgevoerd, de afspraken duidelijk waren en de financiële afwikkeling goed is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen.

Keuken opgehaald

De medewerkers die ik heb gesproken waren op tijd. Ze hebben netjes gewerkt en waren vriendelijk. Geen negatieve punten .

2026幎2月18日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat onze medewerkers op tijd waren, netjes hebben gewerkt en vriendelijk zijn geweest. Mooi dat u geen negatieve punten heeft ervaren. Bedankt voor het vertrouwen.

Nettjes volgens afspraak

Nettjes volgens afspraak.
En alles Nettjes achter gelaten.
Alleen één dingetje ,dat tikki om betaald te krijgen.
Kan anders, zelf Nettjes betalen via de bank.

2026幎2月9日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Dank u wel voor uw review en het delen van uw feedback. Fijn om te horen dat alles netjes volgens afspraak is verlopen en dat de ruimte keurig is achtergelaten.

Dank ook voor uw opmerking over de betaling. We begrijpen uw punt en nemen deze feedback mee om onze werkwijze waar mogelijk te verbeteren. Bedankt voor het vertrouwen.

Alles volgens afspraak .

Alles volgens afspraak .
Zeker aan te bevelen .

2026幎2月9日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling en het vertrouwen.

5぀星のうち3の評䟡

The website stated I would receive thr

The website stated I would receive thr exact delivery time from the courier closer to the date. This never happened ans i had to chase the information myself. When kitchen arrived there was no assembly plan or instructions included . We were left with comment from couriers "puzzle for you". When carrying the plate warmer by your appointed courier , they dropped it and the outer glass completely smashed leaving the appliance form outside with sharp edges and not covered

2026幎2月2日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Thank you for sharing your experience. We’re very sorry to hear that this did not go as expected. This situation is not known to us at the moment, and we would very much like to look into it for you.

Could you please contact us directly by email or phone with your order details? That way we can review what happened regarding the delivery communication, missing instructions, and the damaged appliance, and work towards a suitable solution together with you.

We look forward to hearing from you so we can help resolve this properly.

Prima ervaring

Na het uploaden van de foto’s kreeg ik snel een mail van ze met een keurige offerte en hun voorwaarden. Na akkoord mijnerzijds telefonisch een afspraak ingepland. De keuken is keurig gedemonteerd en dezelfde dag kreeg ik het bedrag gestort op mijn rekening. Prima ervaring.

2026幎1月26日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat het proces van offerte tot demontage soepel en snel is verlopen en dat alles netjes is afgehandeld, inclusief de betaling op dezelfde dag. Bedankt voor het vertrouwen en de fijne ervaring die u met ons deelt.

Fijne Service

Fijne Service! Alles netjes opgeruimd!

2026幎1月19日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat alles netjes is opgeruimd. Bedankt voor het vertrouwen.

Vakkundig en snel

Vakkundig en snel. Prettig contact, duidelijke afspraken.

2026幎1月20日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service als vakkundig en snel heeft ervaren en dat het contact prettig was met duidelijke afspraken. Bedankt voor het vertrouwen.

Snel en schoon.

Snel en schoon.
Hartelijk dank!

2026幎1月19日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles snel en schoon is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen en graag gedaan!

5぀星のうち4の評䟡

Prima werk verricht met het afbreken en

Prima werk verricht met het afbreken en ophalen van de oude keuken

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat het afbreken en ophalen van de oude keuken naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor het vertrouwen.

Keuken verkocht

Kon op basis van de Funda foto's een waardebepaling krijgen voor mijn keuken. Ivm snel moeten handelen was het prettig dat ik mijn keuken al aan kon bieden voor de overdracht. Goede prijs voor de keuken gekregen en het scheelde mij heel veel stress. Kreeg 7 januari de sleutel en op 8 januari stonden ze op de stoep om de keuken te halen, keurig gedemonteerd en meegenomen en aan het einde kreeg ik keurig mijn geld gestort. In mijn situatie een win-win!!

2026幎1月8日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat we u in deze situatie snel hebben kunnen helpen en dat de waardebepaling, planning en afhandeling zoveel rust hebben gegeven. Mooi dat alles vlot is verlopen, van demontage tot de betaling. Bedankt voor het vertrouwen.

Snelle nette service

Snelle nette service

2026幎1月5日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service als snel en netjes heeft ervaren. Bedankt voor het vertrouwen.

Verkoop keuken

Snelle communicatie
Komen afspraken na
Keuken wordt netjes gedemonteerd
En een correcte afhandeling

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de communicatie snel was, afspraken zijn nagekomen en de keuken netjes is gedemonteerd. Ook goed om te horen dat de afhandeling als correct is ervaren. Bedankt voor het vertrouwen.

5぀星のうち5の評䟡

De keuken is heel zorgvuldig

De keuken is heel zorgvuldig weggehaald. Het waren ontzettend aardige mannen en werkten ook snel

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw fijne review. Mooi om te horen dat de keuken zorgvuldig is verwijderd en dat onze collega’s vriendelijk en snel hebben gewerkt. Bedankt voor het vertrouwen.

Professioneel en betrouwbaar

Professioneel en betrouwbaar, komen hun afspraken na, zelfs als een beroep op overmacht door sneeuw en gladheid mogelijk was. Fijn contact en snel in hun reactie. Kortom top bedrijf om mee samen te werken.

2026幎1月7日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u onze werkwijze als professioneel en betrouwbaar heeft ervaren en dat de afspraken, ondanks de omstandigheden, zijn nagekomen. Ook goed om te lezen dat het contact prettig en snel verliep. Bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking.

netjes alles gedemonteerd

netjes alles gedemonteerd, vriendelijk en professioneel.
Aanrader

John de Kleijn

2025幎12月29日

Onlinekeukenveiling.nl からの回答

Hi John, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat alles netjes is gedemonteerd en dat je onze werkwijze als vriendelijk en professioneel heeft ervaren.

Bedankt voor de aanbeveling.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。