Uitstekende service! Donderdag gebeld en gesproken met Stein over een groter aantal koffiecups. De volgende dag had ik alles in huis! In een wereld waarbij veel online gaat en/of veel via een conta... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
ik vindt jullie koffie erg lekker . welke smaak dan ook heb ook verschillende varianten besteld. het is af en toe vervelend dat sommige cupjes niet door geprikt worden ,of geen goede koffie schenk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle levering en heerlijke koffie Na proefpakket keuze kunnen maken ik ben een fervent koffie drinken dus ik denk dat ik bij jullie wel mijn koffie blijf bestellen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Al een paar keer besteld bij jullie en de levering gaat snel en alles is mooi verpakt. Ik had eens een vraag over welke bonen passen bij mijn type machine en die werd vlot en vriendelijk beantwoord. I... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Koningslinde 9, 7131MP, Lichtenvoorde, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Na een " foute" levering door post Nl, snel opgelost na telefonisch contact

onlinekoffie.com ããã®åç
Leuke benadering en meedenken met wensen van de klant bij eerste bestelling van Proefpakket. Snelle levering.

onlinekoffie.com ããã®åç
Ipv gemalen koffie bonen besteld, kwam ik na de betaling achter. Mail gestuurd, binnen 10 minuten telefonisch opgelost, top!

onlinekoffie.com ããã®åç
Exact geleverd wat ik besteld had, goed ingepakt en snel geleverd, prima

onlinekoffie.com ããã®åç
Supersnelle levering van scherp geprijsde illy koffie

onlinekoffie.com ããã®åç
Een perfecte levering maar er zijn firma's die sneller leveren en ook mooie prijzen , dit was voor mij een test misschien probeer ik het nog eens of het dan beter gaat !

onlinekoffie.com ããã®åç
Snelle levering en de verschillende soorten koffiebonen vinden wij top

onlinekoffie.com ããã®åç
Alles was netjes en op tijd gelevert ,ook goede prijs en kwalieteit van koffie ook .vlotte levering

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã