レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een broek en blouse gekocht. Beide zaten heerlijk. Toen ik zag dat de zoom van de broekspijp los zat, heb ik foto's gestuurd. Er kwam gelijk een vriendelijke mail terug. Uiteindelijk kon ik de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik bestel hier regelmatig leuke kleding. Onlangs had ik een bestelling gedaan waarvan één artikel niet leverbaar was. Dit was op de afleverbon vermeld en ook dat het bedrag direct terug gestort zou wo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gebeld om advies aangaande kledingstuk. Heel vriendelijk te woord gestaan en fijn advies. De volgende dag had ik de kledingstukken al in huis. Absoluut van mooie kwaliteit. En als verrassing zat er e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Donderdag (Hemelvaartsdag) grote bestelling gedaan..... zaterdag al in huis ! Alles keurig geleverd en álles is naar wens. Leuke kleren voor weinig geld. Dus ik ben zéér tevreden. Ga er zeker wee... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

zeer slechte klantenservice, ze luisteren niet

Ik had twee zwarte broeken gekocht, deze lieten vreselijk af, zwart aan mijn handen alles. Heb ze in de azijn gezet en gespoeld in koud water, later met wasmiddel voor zwarte was en azijn weer gespoeld ze bleven aflaten en kregen vlekken. Broek teruggestuurd, kreeg een nieuwe, verffout, toen de 2e broek hetzelfde deed (hetzelfde verfbad, slechte kleurfixatie) was het mijn schuld en had ik ze verkeerd gewassen. Ondanks dat ik ze 1x had gedragen, in azijn en koud water gewassen bleven ze aflaten en ben ik ervan overtuigt dat het niet mijn fout was. Ze hielden voet bij stuk, de leverancier vond dat ook zeiden ze. De broeken waren helemaal vaal en de diep zwarte kleur was helemaal verdwenen dus lag het aan mij. Dat was nu net het probleem, het aflaten van de verf met donkere vlekken!!! Verder elke keer weer het verhaal over hoe goed het merk wel niet is en dat het dus aan mij ligt en mijn manier van wassen. Ze luisteren niet serieus naar mijn klacht. Heb nog gebeld met de groothandel van de broeken die het ook een ongelofelijk slechte klantenservice vond en onbegrijpelijke reden. Dit heb ik ook nog met onlinemerkkleding gedeeld en het enige wat ik terugkreeg was "geen commentaar". Zelfs moet ik vragen of ik misschien mijn broek dan nog wel terugkrijg? Ik koop dus nooit meer bij onlinemerkkleding want heb je een klacht ligt het altijd aan jouw.

2017幎9月18日

Leuke kleding

Heb hier al meerdere keren besteld en ben zeer tevreden, goede prijs/kwaliteit verhouding. Heb bijna alle jogjeans die ze aanbieden, zitten zo lekker!

2017幎8月25日

Schandalige afhandeling retournering

Klant onvriendelijk en bot, storten het geld niet op tijd terug maar houden het 8 weken vast. Je kunt nergens een telnr. Vinden en als je ze mailt zeggen ze dat ze niets retour hebben gekregen. De kwaliteit is ook slecht na 1 keer wassen model verdwenen. Echte goedkope rommel textiel.

2017幎7月25日
5぀星のうち1の評䟡

Klacht over doorgelopen kleuren na handwas

Ik heb onlangs o.a. een shirt gekocht bij Onlinemerkkleding.nl. Ik heb dit volgens het wasvoorschrift met de hand gewassen, maar toch zijn de kleuren doorgelopen. Dit heb ik gereclameerd bij Onlinemerkkleding.nl. Hierop kreeg ik een uiterst onvriendelijke mail dat ze mijn klacht niet in behandeling konden nemen, omdat ik het zelf waarschijnlijk te heet gewassen zou hebben of in de droger gestopt. Kortom ik word gewoon als leugenaar bestempeld. Schandalig!

2017幎5月30日
5぀星のうち4の評䟡

lynhurtig levering, men underlig service

Bestilte en kjole fra Dass & co herfra. Bestilte mandag ved frokosttid, ordren blev behandlet tirsdag og ankom til min dÞr onsdag. Forinden havde jeg vÊret i kontakt med deres kundeservice da de skriver at man har 14 dages returret. Da det var en julegave forhÞrte jeg mig om dette også gjaldt til jul da jeg jo gerne ville bestille i god tid. Jeg skrev på engelsk men fik svar tilbage på hollansk! Og svaret var blot at det var 14 dages returret. Da jeg endelig gik ind for at bestille og skulle indskrive adresse kunne jeg kun vÊlge melllem i holland, belgien, tyskland, luxembourg eller frankrig på trods af at der i deres leveringsoplysninger står levering til Europa. Efter endnu en gangs kontakt med kundeservice - på hollansk - fik jeg at vide at jeg blot skulle vÊlge tyskland og så skrive Danmatk ind i adressefeltet ved gadenavnet.
Hvis ikke det havde vÊret for den underlige ufleksible 14 dages returret og det dårligt opsatte adresse valg, ville jeg have givet fem stjerner.

2014幎12月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス