Jammer dat jullie maar tot 5 sterren gaan ! Dit bedrijf verdient minstens 6 sterren ! Service op alle fronten fantastisch! - productinformatie in winkel geweldig. - levering en installatie top... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Op al mijn vragen perfecte info verkregen. Had verkeerde bestelling gedaan, en hebben het probleem feilloos opgelost met vriendelijke snelle en correcte retour met snelle nieuwe verzending. Top ᅵ... ãã£ãšèŠã
Voor aankoop van B&O producten voor ons de winkel met de beste service en deskundigheid. En niet te vergeten altijd een fijne en vriendelijke behulpzaamheid bij vragen die je nog kunt hebben na aansch... ãã£ãšèŠã
Fijn en net bedrijf, reageren direct op vragen, je wordt er goed geholpen. Daar kunnen sommige andere B&O dealers een voorbeeld aan nemen! Ga zo door ð
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Uw Bang & Olufsen dealer voor midden Nederland. U bent bij ons aan het goede adres voor verkoop (on en offline), reparatie of service aan uw Bang & Olufsen product. Centraal gelegen in het midden van het land, eenvoudig te bereiken en parkeren voor de deur.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Levering snel
Levering snel! Verder niets op of aan te merken ... Ik geniet van t apparaat.
Perfect !!!
Sorry dan zal er idd een fout zijn gemaakt. Mij grote excuses hier voor . Vriendelijke groeten Wim
Na enkele berichten te hebben gestuurd
Nog steeds niets van hun laten weten
Ze reageren gewoon niet
Vraag mij af of het wel ern veilige website isc

Bang & Olufsen ter Horst ããã®åç
Geweldige kwaliteit zoals verwacht! Snelle levering!
Geweldige kwaliteit, zoals verwacht!
Had het zo in huis!
Eenvoudig besteld tegen een goede prijsâŠ
Eenvoudig besteld tegen een goede prijs en snel verzonden. Email updates waren ook prettig.
prima geholpen en tips gekregen
Op al mijn vragen perfecte infoâŠ
Op al mijn vragen perfecte info verkregen.
Top ð
Nogmaals mijn dank hiervoor.
Jean Marynissen.
Vanaf 30 november bestelling geplaatstâŠ
Vanaf 30 november bestelling geplaatst helaas nog niets ontvangen

Bang & Olufsen ter Horst ããã®åç
Jammer dat jullie maar tot 5 sterrenâŠ
Jammer dat jullie maar tot 5 sterren gaan !
Dit bedrijf verdient minstens 6 sterren !
Service op alle fronten fantastisch!
- productinformatie in winkel geweldig.
- levering en installatie top
- installeren zelfs op verzoek in avonduren !
Voor mij zijn dit soort zaken uniek!
Eerst snel en goed advies via e-mail enâŠ
Eerst snel en goed advies via e-mail en daarna snelle levering van het bestelde artikel.
blij dat product nog te koop was
Snelle levering en goed verpakt
vele zeggen het maar weinig doen hetâŠ
vele zeggen het maar weinig doen het levering binnen een dag en alles zoals afgesproken CHAPPOO
Snel en goed geholpen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹