Onlinepusher.dk er virkelig godt og harâŠ
Onlinepusher.dk er virkelig godt og har en rigtig god kundeservice! Alt fungere som det skal og du modtager dine ting hurtigt efter kÞbet. Det er en venlig ejer og det hele spiller. KÊmpe anbefaling her fra!!
Hurtig og god support efter kÞb
Hurtig og god support efter kÞb. 5/5
Virkelig god support og hurtige til atâŠ
Virkelig god support og hurtige til at svare kÞbte 2 stk Spotify premium livstid og 1 Netflix og alt fungerede bareð
Jeg vandt Spotify Premium Gratis
Jeg vandt Spotify Premium Gratis. Der var lidt vente tid men det er hvad det er.
God service, Kan varmt anbefales

Onlinepusher ããã®åç
super nemt hurtig levering havde lidtâŠ
super nemt hurtig levering havde lidt problemer men support er hurtige til og svarer og klarer det hurtigt

Onlinepusher ããã®åç
Super nemt, hurtig levering og god service, hvis man har spÞrgsmål.

Onlinepusher ããã®åç
Rigtig god oplevelse og god support
Jeg startede med at kÞbe Spotify premium i livstid og det virkede med det samme, det var også ret nemt at sÊtte op.
Dagen efter kÞbte jeg netflix også. Det virkede fint men jeg havde lige et lille problem i starten men deres support hjalp mig med det samme så det blev hurtigt lÞst.
Det eneste der måske kunne vÊre bedre er at man kunne se hvor mange måneder man har netflix, lige nu er det ikke helt tydeligt hvor lÊnge man har det.
Ellers rigtig god oplevelse, kan godt anbefale.

Super hurtig support
Super hurtig support selvom da jeg selv lavede en fejl. var de behjÊlpelige og profossionelle
varm anbefaling

Onlinepusher ããã®åç
jeg kan sku godt lide det konceptâŠ
jeg kan sku godt lide det koncept drengene her kÞre, det er begyndt at blive sindsyg dyrt bare for at hÞre noget musik, eller se nogen film. kÊmpe skud ud til dem :)

Vandt giveaway/konkurrence
Vandt giveaway/konkurrence, og havde problemer med at sÊt det op spurgte ejerne og modtog skide god hjÊlp.

De bare sÞde til at hjÊlpe
De bare sÞde til at hjÊlpe
Fik en Spotify acc til god pris

Vandt giveaway
Vandt giveaway, men bruger ikke det jeg vandt så fik en anden ting. Mange tak! God service

130 kr for spotify premium
130 kr for spotify premium. Det er jo sindsygt, kan klart anbefale.

Onlinepusher ããã®åç
Jeg har netop haft en virkelig positivâŠ
Jeg har netop haft en virkelig positiv oplevelse med OnlinePusher.dkâs tilbud om Spotify-abonnementer. Deres hjemmeside er superoverskuelig og klar i sit budskab â det er let at se, hvad du fÃ¥r, og hvordan det virker. Du fÃ¥r adgang til Spotify Premium med alle de kendte fordele som ingen reklamer, ubegrÊnset skips og hÞj lydkvalitet, ligesom pÃ¥ den officielle Spotify-service

Onlinepusher ããã®åç
Bror no joke det virker faktisk plusâŠ
Bror no joke det virker faktisk plus hvis der er noget galt med det så gÞr de alt for at få det til at virke

Onlinepusher ããã®åç
meget billigt spotify premium acc
meget billigt spotify premium acc, alt virker gode til og guide hvis man mangler hjÊlp. Tak for en billig spotify premium acc