レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Laser graveer machine gekocht. Ik had een paar vragen die binnen zeer korte termijn beantwoord werd Laser graveer machine voldeed niet aan de gestelde verwachting. Goed en snel contact weer gehad, m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heb bij online shop hrj. Lasser besteld op statief tenminste dat dacht ik achter af was fout op foto waardoor Ik allen lasser kreeg opgestuurd na 2 mails kreeg ik netjes statief opgestuurd zonder... もっと見る

3.9

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Product niet ontvangen

Ik heb een lamp besteld en betaald. Een aantal dagen later kreeg ik een mail dat de lamp verstuurd was. Nu een week later heb ik mijn bestelling niet ontvangen.
Ik heb een e-mail gestuurd en na 10 dagen kreeg ik bericht dat er vertraging is, maar dat lamp echt wel geleverd wordt. Ik wacht het af.

2026年4月13日

Goede en snelle bezorging

Goede en snelle bezorging
Het was een fijne ervaring, want het was super snel bezorgd en het was precies wat in de advertentie stond.

Tip voor de volgende keer:
Minder plastic gebruiken in de doos bij het verzenden was wel heel veel rommel ;)

2026年3月13日
5つ星のうち5の評価

Bij echte winkels in mijn buurt is de…

Bij echte winkels in mijn buurt is de service ver te zoeken, maar bij HRJ is de klant de koning.

Zie wat negatieve recensies maar is onze ervaring zeker niet!!

2026年3月10日

Beste Arno,

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn om te horen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad. Daar doen we het voor.

Goede en comapcte graveermachine

Goede en comapcte graveermachine. Werkt naar behoren en mijn vragen zijn goed beantwoord. Heel erg bedankt en succes!

2026年3月12日

Beste Bert,

Fijn dat de graveermachine naar behoren werkt en bedankt voor de mooie review!

5つ星のうち3の評価

Lang gewacht, maar laser toch bezorgd

Mijn vorige review is door Trustpilot verwijderd. Zoals vele reacties hieronder, heb ik ook erg lang op mijn laser moeten wachten. Begin oktober besteld, daarna ook een verhaal dat het pakket was kwijtgeraakt, het zou uiteindelijk door henzelf alsnog bezorgd worden, enzovoort. Er kwam niets.
Maar... uiteindelijk heb ik afgelopen dinsdag tóch de bestelde laser ontvangen, netjes via DHL. Ik moet hem nog aansluiten en testen, maar op het eerste gezicht ziet het er prima uit en kloppen de specificaties.
Vandaar mijn eerdere 1 ster opgehoogd naar 3 sterren.

2026年3月3日

Beste Hoela,

Vervelend dat de levering zo lang heeft geduurd en dat dit niet soepel is verlopen. Dit nemen we zeker mee. We zijn wel blij dat de laser uiteindelijk netjes is aangekomen.

Mocht je nog vragen of hulp nodig hebben, laat het gerust weten. We helpen graag.

Bestelling (boiler) is nooit geleverd

Bestelling (boiler) is nooit geleverd, zou zelf een 2e maal verstuurd zijn. Ondanks meerdere toezeggingen is tot op heden geld niet terug gestort! Reageert nu domweg niet meer, onbetrouwbare leverancier / organisatie. -- Na deze review werd er contact opgenomen en het geld terug gestort voor mij afgehandeld. Dit kon schijnbaar niet na de vele berichten en toezeggingen via markplaats berichten ! ook had ik nog diverse mails verstuurd! dit alles heeft ruim 7 maanden geduurd!

2025年5月26日

Beste Bertus,

Vervelend dat dit zo lang heeft geduurd en dat de communicatie via Marktplaats en e-mail niet goed is verlopen. Door een miscommunicatie hebben wij destijds helaas niet alle berichten goed ontvangen, wat dit proces onnodig heeft vertraagd. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren.

We zijn wel blij dat we uiteindelijk contact hebben kunnen leggen en het bedrag volledig hebben teruggestort, zodat het netjes is afgehandeld.

Betrouwbaar

Bestelling gedaan bij Onlineshophrj;
Ilse heeft me telkens goed op de hoogte gehouden van de zending en uiteindelijk is het binnen!
Mooi product en goeie prijzen!
Aanrader voor iedereen alleen kan het zijn dat je wat langer moet wachten op je producten.

2026年2月13日

Beste Frank,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden en tevreden bent met het product en de prijs.

We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en blijven onze levertijden en communicatie continu verbeteren.

Veel plezier met uw aankoop!

5つ星のうち3の評価

Windhaan vloog erg traag…

Uiteindelijk tevreden over de windhaan,die ik besteld had.
Maar wanneer de status op verzonden staat en het artikel pas na een week komt, vind ik dat aan de late kant, vooral omdat daar niets over gecommuniceerd wordt en ik ook geen track en tracé code kreeg.
Maar product is verder prima.

2026年2月6日

Beste ing,

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelde windvaan.

We nemen uw feedback serieus en nemen dit mee in ons verbeterproces.

5つ星のうち2の評価

Lang wachten op je bestelling.

Bestelling geplaatst en betaald. Goederen na lang wachten ontvangen. Meer aandacht voor de trustpilot review dan de bestelling.

2026年1月11日

Beste Gerrit-jan,

We vinden het vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren, maar willen wel aangeven dat uw bestelling wel is geleverd. Daarnaast hebben we u ook nog extra producten (etherische oliën) toegestuurd als tegemoetkoming.

We hebben meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen, maar hier helaas geen reactie op ontvangen.

Mocht er toch nog iets niet in orde zijn of heeft u vragen, neem dan gerust alsnog contact met ons op.

5つ星のうち3の評価

Netjes geld terug na teleurstellend product

Ik had een product ontvangen van zeer slechte kwaliteit.
Na overleg met de eigenaren hebben zij het geld netjes teruggestort.

2025年12月24日

Beste Janneke,

Bedankt voor uw review.
Fijn dat het uiteindelijk netjes en naar wens is opgelost.

5つ星のうち3の評価

Uiteindelijk opgelost, maar lang moeten wachten

30/12/25
Update op onderstaande review.
Uiteindelijk is er contact opgenomen met mij, is het product opgestuurd en ontvangen en is ter compensatie de helft van het bedrag teruggestort. Al met al goed opgelost. Enige minpunt blijft dat ik er heel lang op heb moeten wachten, het was eigenlijk bedoeld als sinterklaas cadeau. Sterren aangepast van 1 naar 3.

19/12/25
Alles ging mis. Ik heb op 21 november een artikel besteld. Enkele dagen later is de status veranderd in ‘Verzonden’. Tot op heden (19 december) geen pakje (a 73,95 euro) ontvangen. Communicatie verloopt heel moeizaam. 2 korte reacties gehad dat het wordt uitgezocht. Maar verder dan dit komen we niet, ondanks 3 mogelijke communicatiestromen (webformulier, app of mail). Laatste mogelijkheid is een brief per post.
Op dit moment vrees ik geld kwijt en geen bestelling. Ziet er allemaal geloofwaardig uit zo’n site en de vele marktplaats adevertenties.

2025年12月19日

Beste Stefan,

Allereerst excuses dat dit zo is gelopen en dat u hier zo lang op hebt moeten wachten. Zeker omdat het bedoeld was als sinterklaascadeau, begrijpen we dat dit extra vervelend is geweest.

In deze periode is er helaas het een en ander misgegaan in het verzend- en communicatieproces, waardoor het langer heeft geduurd dan u van ons mag verwachten. Dat nemen we serieus en we hebben hier intern ook stappen in gezet om dit te verbeteren.

We zijn blij dat het uiteindelijk naar wens is opgelost, het product hebben kunnen leveren en u een passende compensatie hebben kunnen bieden.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, besteld niks leveren,pakketten waren kwijt geraakt,de waar werd opnieuw verzonden,nog niks dus,na mail contact werd het weer verzonden en weer niks,je kunt ze mailen maarer wordt niet gereageerd, nog nooit zo,n slecht bedrijf meegemaakt.Dit is gewoon oplichting,besteld 5-11 het is nu 18-12 en nog steeds niks ontvangen. Inmiddels 29-12 en nog niks ontvangen, ilse stuurde mij een mail dat ze hevige problemen had ,dan kan ik daar nog inkomen maar dan moet je niet zeggen dat je actie ondernomen hebt en dat de laser zaterdag of begin vd week geleverd zou worden ,vorige week dus. Dit zijn gewoon oplichters, de goede reviews zullen ze zelf wel geschreven hebben Heb het hier over €1400 .update, Inmiddels hebben we 4-1 en nog steeds niks,mooie beloftes en niks waarmaken,apparaat wil ik niet meer gewoon mijn geld terug

2025年11月5日

Uiteindelijk alles opgelost

Mede door miscommunicatie was de retourbetaling niet gedaan maar uiteindelijk alles naar tevredenheid opgelost!!

Nu inmiddels ruim 1,5 jaar geleden twee items bestelt ter waarde van 220€ maar de verkeerde items geleverd. De spullen weer retour gestuurd maar tot op heden geen geld teruggekregen. Wel steeds beloftes het te regelen maar er is nog niets ondernomen.

2025年12月18日

Beste Onno,

Bedankt voor de review.
Fijn dat het uiteindelijk naar wens is opgelost.

5つ星のうち2の評価

service...

Verkeerde apparaat geleverd en ook geld teruggekregen.
Dit duurde ongeveer maand.
Er speelde vanalles was het antwoord en dat begrijp ik volledig ,maar de meeste particulieren zouden afgehaakt zijn.

Ik denk een goed moment om lering uit te trekken...

ze hebben een poging gedaan in elk geval om het op te lossen

2025年12月15日

Beste de Haan,

Vervelend om te horen dat dit proces langer heeft geduurd dan u van ons mag verwachten. U heeft gelijk dat dit sneller en duidelijker had gekund. In deze situatie speelden er intern meerdere factoren mee, maar we stellen de feedback op prijs.

We vinden het belangrijk dat dit uiteindelijk netjes is opgelost, en nemen uw opmerking zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Bedankt voor uw geduld.

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden. Kom hier zeker terug!

2025年11月5日

Beste Murat,

Bedankt voor de mooie review!
Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen en je zo tevreden bent.
Kom zeker terug, altijd welkom :)

Gezocht Walkie Talkie

Gezocht naar een walkie talkie voor mijn kleinzoon. Aanbiedingen met diverse modellen ontvangen met diverse prijsklasse's. Prijs was netjes. Het liefst zou ik het ter plaatse ophalen maar bij Online winkel is dat niet mogelijk. Dat is eigenlijk de reden dat ik elders heb gekocht.
Vriendelijk contact op MP gehad.

2025年11月4日

Beste Marjo,

Super bedankt voor de mooie review!
Fijn dat de modellen naar wens waren.
Helaas zijn wij echt een online winkel inderdaad maar desondanks zijn wij tevreden dat we goed contact hebben gehad en u geholpen bent.

is rilly good

Super service door Ilse ! Veel contact gehad omdat de levering snel moest voor we op vakantie gingen in zweden. En gelukt hoor
Proficiat

2025年10月2日

Beste Tawfik,

Bedankt voor de mooie review!
Super dat het gelukt is om zo snel te leveren.

5つ星のうち5の評価

Laser graveermachine is nauwkeurig.

Laser graveermachine is nauwkeurig.
Bedankt voor het leveren naar het doorgegeven alternatieve adres. Begrijp dat het niet zo makkelijk is met een zwaar pakket als deze.

2025年11月3日

Beste,

Bedankt voor de mooie review.
Fijn dat de laser bevalt en zo nauwkeurig is.
Wij hadden inderdaad ook doorgekregen dat het aan het juiste adres bezorgd was.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。