Jeg besÞgte salonen Only Hair for fÞrste gang i dag, og jeg er imponeret over bÃ¥de service og kvalitet. FrisÞren Iben tog sig tid til at forstÃ¥, hvad jeg Þnskede, og kom med Êrlige og faglige anbefa... ãã£ãšèŠã
Det er altid en fornÞjelse at komme hos Only Hair. Mette og Iben er utroligt imÞdekommende og professionelle - en kÊmpe anbefaling herfra ðð
Altid sÞde og venlige personale, dejlig og blive forkÊlet i et par timer. Super hyggelig salon, hvor Iben har sat sit eget prÊg overalt. Kan kun anbefales. 2 super dygtige frisÞrer ðºðºðº
Jeg har i mange Ã¥r haft Iben som frisÞr, og jeg har altid vÊret utrolig glad for at komme hos hende. Hun er meget dygtig, og man fÞler sig altid velkommen. Selvom jeg har boet i kÞbenhavn i mange Ã¥r e... ãã£ãšèŠã
SkÞn oplevelse
Jeg besÞgte salonen Only Hair for fÞrste gang i dag, og jeg er imponeret over både service og kvalitet.
FrisÞren Iben tog sig tid til at forstå, hvad jeg Þnskede, og kom med Êrlige og faglige anbefalinger, som gjorde resultatet endnu flottere. AtmosfÊren var rolig og behagelig, og man kunne mÊrke, at der bliver lagt vÊgt på både faglighed og kundens oplevelse. Jeg gik derfra med en frisure, der sidder perfekt, og en fÞlelse af at vÊre blevet taget rigtig godt hånd om. Jeg kommer helt sikkert igen
Det er altid en fornÞjelse at komme hosâŠ
Altid sÞd og smilende ð
Fantastisk frisÞr der altid giver etâŠ
Fantastisk frisÞr der altid giver et fantastisk resultat ð
Rigtig venligt personale
Rigtig venligt personale. De lytter virkelig til dig, og er rigtig dygtige til deres arbejde. Er meget krÊsen ift at få klippet og farvet hår, men er gået derfra, og er helt vildt trilfreds!
Professionel behandling
Professionel behandling - flot resultat. Iben lytter og forstår lige ramme ens Þnske. Dejligt med forkÊlelse / kaffe - the.
Den stÞrste anbefaling herfra.
Er virkelig blevet forkÊlet
Er virkelig blevet forkÊlet! Iben er sÃ¥ sÞd og mit hÃ¥r er blevet mega mega pÊnt ððð
Jeg har i mange Ã¥r haft Iben somâŠ
Jeg har i mange år haft Iben som frisÞr, og jeg har altid vÊret utrolig glad for at komme hos hende. Hun er meget dygtig, og man fÞler sig altid velkommen. Selvom jeg har boet i kÞbenhavn i mange år efterhånden, så tager jeg gerne kÞrerturen til NÊstved for at komme her.
Altid sÞde og smilende frisÞr
Mette er og bliver min favorit frisÞr
Mette er og bliver min favorit frisÞr. Jeg kommer altid fra salonen med de fineste âlokkerâ, og i godt humÞrð
Kompetent og professionel behandling ðâŠ
Kompetent og professionel behandling ð Super service âïž Er altid glad nÃ¥r jeg gÃ¥r herfra og der er overensstemmelse imellem det jeg Þnsker og det jeg fÃ¥r - nemlig et sundt hÃ¥r ð.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk service og ved hvad de laver. Har fået det flotteste resultat
SelvforkÊlelse med flot resultat
Endnu en kyndig behandling af Iben, som jeg er kommet hos i mange år. Hun gÞr altid er rigtig fint stykke arbejde - uanset om det er klip eller farve af hår, og som kunde fÞler man sig forkÊlet i stolen.
Dejlig stemning i en indbydende salon.
De bedste anbefalinger gives herfra.
Altid en dejlig oplevelse hos Only HairâŠ
Altid en dejlig oplevelse hos Only Hair og Iben. Skal aldrig have ordnet hår andre steder 𥰠Iben var også uundvÊrlig under recovery efter kemo.
Altid god service og flotte resultater
Her får man altid en god service og professionel behandling med et flot resultat. Er kommet hos Iben I Onlyhair igennem mange år og har altid vÊret fuldt ud tilfreds. Kan kun anbefalet Onlyhair og Iben.
Meget sÞde og virkelig flot resultat.
LÊkker salon
LÊkker salon. SÞd og dygtig frisÞr som lytter til ens Þnsker og kommer med gode forslag. FÞrste men absolut ikke sidste besÞg.
Har igen fÃ¥et farvet og klippet mit hÃ¥râŠ
Har igen fået farvet og klippet mit hår af Iben
Er meget glad og tilfreds ð¥°
Dejlig og hyggelig atmosfÊre ren forkÊlelse