Ik geef ons hout 5 sterren omdat zij als enigste een 2,2 kuubs pallet gedroogd stookhout konden leveren uit PUUR EIKEN ,....incl...transport voor 305 euro en omdat zij dit zelfs een dag sneller konde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede levering en vriendelijke benadering. Het hout (haagbeuk) is ovengedroogd, vochtgehalte tussen de 17% en 23%, Dit vinden wij aan de hoge kant, hebben liever hout tussen de 8% en 12%. Wij kie... ãã£ãšèŠã
Vriendelijke klantenservice bij mijn vragen voorafgaand aan bestelling. Bestelling werd vlot geleverd. Prachtig droog hout, mooie blokken. Prijs kwaliteit dik in orde !! Wat mij betreft volgende keer... ãã£ãšèŠã
Al meerdere keren wat afgehaald en online besteld bij de mannen van onshout en zowel service als klantvriendelijkheid staan hoog aan het vaandel. Ook als er iets mis is tonen zij zich zeer bereidwilli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- èªæäŸæ¥è
- 代æ¿çæã¹ã¿ã³ã
- æçè£œé æ¥è
- æçå°éåº
- ã¬ã¹æççšäžžå€ªæäŸæ¥è
- åºåœ¢çæäŒç€Ÿ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Verkoop van haardhout, pellets en steigerhout.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede produkten
Goede website en goede produkten. Prijs kwaliteit verhouding is goed en alles werd snel geleverd
Ik heb een bepaalde aflever dagâŠ
Ik heb een bepaalde aflever dag gevraagd en kreeg snel antwoord dat dat mogelijk was, toppie.
Netjes optijd geleverd.
vriendelijke klantenservice
vriendelijke klantenservice, klantgericht en komt afspraken keurig na!
Alles was als afgesproken keurigâŠ
Alles was als afgesproken keurig gebracht mooi droog hout
Snelle verzending en een nette prijs
Er zat ook nog n zak aanmaak houtjes bij top
Prijs / kwaliteit verhouding dik in orde !!
Vriendelijke klantenservice bij mijn vragen voorafgaand aan bestelling. Bestelling werd vlot geleverd. Prachtig droog hout, mooie blokken. Prijs kwaliteit dik in orde !! Wat mij betreft volgende keer weer !!
Mooie volle pallet met beuken houtâŠ
Mooie volle pallet met beuken hout besteld, woensdag besteld vrijdag geleverd. Reactie via marktplaats super snel....
De communicatie via de app is super & snel!
De communicatie via de app is super & snel!
Binnen 1 minuut ontvang je een reactie.
- Je krijgt een bericht als de zending verstuurd wordt
- Je ontvangt een bericht wanneer je het bestelde kunt verwachten
- Je krijgt Wel- zoals bij bestelling wordt vermeld - een bericht van de koerier met een tijdslot wanneer de bestelling geleverd wordt
- Dus je bent prima op de hoogte wanneer je bestelling voor de deur staat! Nog mooier is maandag avond besteld, dinsdag opgehaald door de koerier en op woensdag aan de andere kant van het land geleverd. Mooier kan toch niet?
Waar het bedrijf goed in is kan ik nietâŠ
Waar het bedrijf goed in is kan ik niet beoordelen, we kopen geen hout meer met betaling vooraf gezien het feit dat we door een ander houtleveringsbedrijf voor â¬489,00 zijn opgelicht, dus nooit meer vooraf betalen.
Fantastische service!
De communicatie is wel een puntje vanâŠ
De communicatie is wel een puntje van aandacht:
- Onshout.nl is telefonisch niet bereikbaar
- De toezegging om terug gebeld te worden, wordt niet nagekomen
- Je krijgt geen bericht als de zending verstuurd wordt
- Je ontvangt ook geen bericht wanneer je het bestelde kunt verwachten
- Je krijgt niet - zoals bij bestelling wordt vermeld - een bericht van de koerier met een tijdslot wanneer de bestelling geleverd wordt
- Je hoort dus helemaal niets en ineens staat er dus geheel onverwacht een pallet met 2 kuub hout voor de deur....

Onshout.nl ããã®åç
Werd snel geleverd en werkt prima
Hout werd netjes op de juiste plek gezet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ