De loodgieter heeft een spoedreparatie aan de afvoer uitgevoerd. Hij bleef kalm, werkte schoon en de verstopping was snel verholpen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ben goed geholpen door dit bedrijf. Had in de ochtend een aanvraag ingedient voor een verstopte toilet. Paar uurtjes later al een belletje of ze konden komen.
Wat sanitair laten aansluiten. Keurig gedaan. Nette loodgieter met passie voor ze vak. Offerte prijs viel reuze mee.
hij maakte lijstje wat ik moet nakijken over paar weken beetje vreemd geschreven maar werkt
企業情報
当該企業による記述
Welkom bij Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, uw betrouwbare specialist voor loodgietersdiensten in Apeldoorn en omgeving. Wij begrijpen hoe stressvol verstopte leidingen en problemen met sanitair kunnen zijn. Daarom bieden wij snelle, efficiënte en professionele oplossingen voor al uw loodgietersbehoeften. Ons team van ervaren en gecertificeerde loodgieters is uitgerust met de nieuwste technologieën en gereedschappen om elke uitdaging aan te gaan. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, een complexe installatie of dringende noodhulp, wij staan klaar om u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren, het repareren van lekkages, het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen en het uitvoeren van routinematig onderhoud om toekomstige problemen te voorkomen. Bij Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn staat klanttevredenheid voorop. Wij streven ernaar om niet alleen uw problemen snel op te lossen, maar ook om u een uitstekende service te bieden die verder gaat dan uw verwachtingen. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten op Trustpilot en ontdek waarom wij de voorkeur genieten voor loodgietersdiensten in Apeldoorn. Kies voor de zekerheid en kwaliteit van Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn – waar uw comfort ons werk is!
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Afvoer spoedig gerepareerd
ze bellen je nog even na en dat zie je…
ze bellen je nog even na en dat zie je niet vaak echt fijn
De communicatie over tijden verliep…
De communicatie over tijden verliep soepel en duidelijk
Alles werd duidelijk uitgelegd…
Alles werd duidelijk uitgelegd inclusief wat fout kan gaan bij verkeerde instellingen.
Geen Lang Zoeken Hij
Geen lang zoeken hij wist snel wat het probleem was en handelde meteen.
mijn moeder hoorde in hal hoe hij zei…
mijn moeder hoorde in hal hoe hij zei met kortere route werkt systeem rustiger
Hij Maakte Lijstje Wat
Hij had geen chemische troep nodig
Hij had geen chemische troep nodig, gewoon kennis en kracht
ze controleerden alle leidingen in…
ze controleerden alle leidingen in keuken en badkamer om zeker te zijn dar alles goed zat
Al Onze Vragen Over Kosten En Materiaal Werden Netjes
al onze vragen over kosten en materiaal werden netjes beantwoord
Gaf tips hoe ik later upgrades kan…
Gaf tips hoe ik later upgrades kan doen, mijn broer vond dat goed bedacht
Ging niet weg voor de spoeling van het…
Ging niet weg voor de spoeling van het toilet weer goed functioneerde.
hij kwam kijken naar de schimmel in de…
hij kwam kijken naar de schimmel in de meterkast en had het euvel met de oude waterleiding binnen een uur verholpen
vriendelijke service en totaal geen…
vriendelijke service en totaal geen probleem toen ik last-minute moest verschuiven vanwege werk
loodgieter van net om de hoek
loodgieter van net om de hoek, super handig want het lek in de kelder was snel aangepakt
ik dacht dat het duurder zou zijn
ik dacht dat het duurder zou zijn, maar viel reuze mee en het werkt top
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。