Ik was begonnen met de aankoop van een hybride wokpan waarvan ik zo tevreden van was dat ik nog 2 koekenpannen bijgekocht heb! Wat me vooral aansprak is dat de pannen pfasvrij zijn en dat ze een zeer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Perfect, maar dan ook pérféct voor alle vleessoorten. Sorry, doch niet geëigend voor vissoorten... ; of ze nu zout- dan zoetwatervissen zijn. Jammer, maar hélaas! Zéér goede technologie & zeer eenvoud... ãã£ãšèŠã
Goed ontvangen en reeds meermaals gebruikt. Voldoet ruimschoots aan wat ze beweren. Zelfs pannenkoeken bakken lukt perfect. Minpunt: transportkost bettalen voor aflevering thuis. (niet alle mensen zij... ãã£ãšèŠã
Levering heeft langer als gepland op zich laten wachten. Hierdoor had ik de pannen te laat om mee op vakantie te nemen. Ik heb de set met verwijderbare handgreep en aanbevolen glazen dek... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heerlijk om in te koken
Heerlijk om in te koken. Makkelijk in de afwas. Niks aangebakken. Top product.
Eerlijk en behulpzaam .
Van de 2 bestelde producten was er slechts 1geleverd . Heb een mailtje gestuurd en kreeg spoedig antwoord en het tweede stuk is snel opgestuurd . Ben dus tevreden over deze verkoper !
Heb waarschijnlijk de verkeerde panâŠ
Heb waarschijnlijk de verkeerde pan gekocht, de keramische.
Zelfs ingesmeerd met olie bakt ze aan.
Een steak bakken alleen met grof zout durf ik niet.
Doe ik iets verkeerd?
Nog maar recent in gebruik
Nog maar recent in gebruik, maar goede indruk!
Alleen jammer dat bij mijn 1ste. levering geen sponsje terug te vinden was dat normaal bij iedere aankoop voorzien is!
Kwaliteitsvolle produkten met eenâŠ
Kwaliteitsvolle produkten met een uitstekend support. Alles werd snel geleverd en vragen meer dan voldoende opgelost.
Initieel coating probleem maar rechtgezet door klantendienst
De pan kwam duidelijk gebruikt aan - volgens Onyx een coating probleem. Nadat ik deze review geschreven had, heeft men onmiddellijk een nieuwe pan gestuurd, deze keer wel zonder coating issue. Dat vond ik toch erg attent en correct. Dankjewel! De pan zelf is fantastisch.

ONYX Cookware ããã®åç
Top!!!
Zoals steeds geweldige producten. De airfryer en de ontdooiplaat wordt hier gretig gebruikt. De levering was zelfs sneller dan verwacht!
Top!!!
Tot hiertoe fantastisch ,als het zoâŠ
Tot hiertoe fantastisch ,als het zo blijft komen er nog bestellingen !!!
Na één keer gebruiken ben ik superâŠ
Na één keer gebruiken ben ik super enthousiast!
Vraag me dit nog eens binnen een jaar.... ik hoop dat ik nog even positief over de aangekochte pannen kan schrijven..
Heel content van mijn 2 pannen.
Heel content van mijn 2 pannen.
Ze voldoen volledig de omschrijving en de verwachtingen
Ik heb al een aantal producten gekochtâŠ
Ik heb al een aantal producten gekocht en het is waar wat er word gezegd. Top kwaliteit, dit zijn nu eens echt geen leugens.
Zeer goed materiaal bak goed ben zeerâŠ
Zeer goed materiaal bak goed ben zeer content
Perfect verpakt en goed geleverd.
5 Sterne verdient Top
Lossen de verwachtingen in
We kochten eerst een pan omdat we toch onze bedenkingen hadden maar alle verwachtingen werden ingelost. daarom besloten om ook kookpotten aan te schaffen en ook hier kunnen we enkel lovend over zijn. de pan ligt goed in de hand, bakt niet aan en is makkelijk te reinigen. Kommen nog maar juist geleverd maar het eerste gebruik was alvast veelbelovend.
Zeer tevreden en volgende bestelling komt er aan
Ben zeer tevreden met mijn pan van jullie. Bakt met een mooi korstje. Mijn volgende bestelling komt er aan
De pan oogt mooi
De pan oogt mooi, is makkelijk in gebruik en het resultaat is super!
Heel goeie pannen
Heel goeie pannen. Bodem warmt snel op en verdeelt warmte goed. Voelt degelijk aan. Heel makkelijk af te wassen.
Produit magnifique comme ma poêle
Produit magnifique comme ma poêle, a quand une batterie de cuisine basique.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ