Oostendorp Muziek レビュー

5,676
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vandaag bij Oostendorp geweest in Wezep. We hadden geen afspraak maar werden vriendelijke ontvangen met een kopje koffie. Nadat we uitgelegd hadden wat we wilde werd er een collega bij gehaald, dat... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Piano gekocht voor onze dochter: We hebben twee bezoeken gedaan in de winkel in Hilversum. Daar heeft men alle tijd voor ons genomen en vooral goed geluisterd en goed contact met onze dochte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fijne professionele muziekwinkel! We hebben onze piano gekocht tijdens corona i.c.m. een aanbieding van Cor Bakker. We werden erg vriendelijk en prettig geholpen, er werd uitgebreid tijd voor ons gen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onlangs een Roland RD 88 bij Oostendorp gekocht in Hilversum. Ik kocht een showroom model met flinke korting maar toch goeie garantie. Top! Mooie zaak, behulpzaam personeel. Maar niet gekuns... もっと見る

企業情報

1. 楽器屋
  2. 楽器レンタル サービス
  3. 楽器修理専門店
  4. 楽器店
  5. ピアノ販売店
  6. 中古楽器専門店

当該企業による記述

Oostendorp Muziek is specialist in toetsinstrumenten en alle accessoires die u daarbij nodig heeft. Met ruim 40 jaar ervaring geven wij onze klanten elke dag het beste advies voor de beste prijs. Onze missie is dan ook om mensen het plezier van muziek te laten beleven! Kom langs in Hilversum of Wezep voor persoonlijk advies en meer dan 400 speelklaar opgestelde instrumenten.

連絡先

(5,676)

過去12か月のレビュー数: 26

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Blije geluiden ! Bij aanschaf van digitale piano…

Bij de aanschaf van digitale piano kreeg ik uitgebreid deskundig advies . Daardoor een juiste keuze kunnen maken! De piano werd snel bezorgd en was makkelijk in elkaar te zetten. De klank van Yamaha 145 B grand piano is echt prachtig en de toetsgevoeligheid fijn en vergelijkbaar met een akoestische piano .

2024年11月7日

goede begeleiding.

We werden heel goed en deskundig begeleid, eerst door Ard in Wezep en later ook in Hiversum. Er is ook een ruime keus aan instrumenten.

2024年11月13日

Digitale Piano

Digitale Piano
Ben 71, als kind pianoles gehad.
Ga binnenkort les nemen.
Dacht eerst digitale piano is niks.
Ben er blij mee. Zeer tevreden over verzending.
Mirna

2024年11月3日

Oostendorp Muziek からの回答

Bedankt voor uw positieve feedback, Mirna! Fijn om te horen dat u blij bent met uw digitale piano en tevreden bent over de verzending. We wensen u veel plezier met uw lessen en de pianospelervaring!

5つ星のうち2の評価

Levering al 2x uitgesteld.

Mails belanden in de spam. Product heeft blijkbaar vertraging, terwijl er op voorraad stond, toen ik bestelde. Eind november, begin december leveren, is ondertussen voor de 2e keer verschoven naar een maand later. Benieuwd of het product nog ècht gaat komen...

Update 27/12: tot op heden geen nieuwe mail met informatie maar ook nog niks over de nieuwe levering. Terwijl eind december/begin januari wel nu al is.

Oostendorp Muziek からの回答

Beste Luka, dank voor je review. Vervelend om te horen dat je zo lang moet wachten op je bestelling. We proberen je inderdaad zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levertijd. Doordat mailtjes in de spam kwamen heb je dit helaas niet meegekregen. De standaard gaat sowieso komen, maar ik moet nog even beroep doen op je geduld. Mocht ik ondertussen nog iets voor je kunnen doen dan hoor ik het graag.

5つ星のうち5の評価

Everything came fast and well packed

Everything came fast and well packed. And when there was problem, everything was solved fast.

Oostendorp Muziek からの回答

Thank you for your review! We're glad to hear that everything arrived quickly and in good condition. We appreciate your trust and look forward to serving you again in the future!

Zeer tevreden

Ik was op zoek naar een instapmodel stage piano. Op de website van Oostendorp zag ik dat deze modellen in Hilversum stonden opgesteld. Ik heb de winkel bezocht en ben zeer goed geholpen door Elise. Zij heeft mij de verschillende modellen laten horen zodat ik mijn keuze goed kon maken. De piano is ook mooi afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Ik ben er erg blij mee!

2024年11月8日

Oostendorp Muziek からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij te horen dat Elise u goed heeft geholpen bij het maken van uw keuze en dat de levering naar wens is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe piano en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Oostendorp Muziek!

Perfect service

Perfect service

Oostendorp Muziek からの回答

Bedankt voor uw beoordeling, Ismail! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bedankt, erg tevreden

Duidelijke website met veel informatie. Vriendelijke klantenservice met behulpzame en snelle respons.

2024年10月28日

Oostendorp Muziek からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel onze website als de klantenservice.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk
Goede informatie wordt gegeven
Snelle service.

2024年10月29日

Oostendorp Muziek からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met de klantvriendelijkheid, de informatie en de snelle service!

5つ星のうち5の評価

Een fijn bedrijf waar je altijd welkom bent

Een fijn bedrijf waar je altijd langs mag komen en uitgebreid op een instrument mag spelen. Zoeken samen met jou naar het meest passende moment.
De kennis en ervaring met de diverse instrumenten is op een goed niveau. Medewerkers weten waar ze over praten.
Mijn dank gaat uit naar Jurgen in Hilversum en Thomas in de zaak in Wezep.
Met veel geduld en deskundigheid en hulpvaardigheid hebben ze me geholpen om een passend instrument te kiezen.
Jurgen in de zaak in Hilversum heeft de moeite genomen om mij wegwijs te maken op de digitale piano die ik recentelijk heb gekocht maar er niet goed mee uit de voeten kon. Een aparte afspraak en het instrument mee nemen heeft een nieuwe wereld open gedaan.
nemen.
Dit getuigt van een grote klantvriendelijkheid van Oostendorp Muziek.
De zaak in Hilversum is een welkome aanvulling voor het Gooi.

2024年10月14日

Oostendorp Muziek からの回答

Bedankt voor deze uitgebreide en positieve feedback. We zijn blij dat Jurgen en Thomas u goed hebben geholpen. Veel plezier met uw digitale piano en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

5つ星のうち5の評価

blij verrast over uitstekende service!

Wij zijn heel goed geholpen en waren verrast over de uitgebreide behulpzaamheid en het meedenken over wat een juist product zou zijn. Al kwamen we voor één van de goedkoopste producten toch was dat op geen enkele manier van invloed op de service. Ook voelde ik me wat verlegen om zelf te spelen omdat ik een beginner ben, maat Thomas speelde de sterren van de hemel voor ons zodat we toch goed konden vergelijken. Ik vermoed dat hij zelfs zijn pauze voor ons uitgesteld heeft, zonder druk op een beslissing op te voeren! Echt een uitstekende service en in het bijzonder troffen we het ook erg met deze verkoper Thomas. Super bedankt Oostendorp, zulke bedrijven zijn schaars aan het worden. Ik raad ieder zeker aan hier een piano aan te schaffen en voor mij is het zeker een reden om terug te komen voor meer....

2024年11月8日

Graag gedaan hoor!
Die pauze heb ik later gewoon ingehaald ;) Fijn dat jullie m'n hulp zo kunnen waarderen en hartelijk dank voor deze mooie review. Hier doen we ons best voor!

Ontzettend veel speelplezier gewenst en tot de volgende keer.

Groetjes,

Thomas

Vlotte bediening

Vlotte bediening, vooraf professionele uitleg , voor de aankoop, de vlugge levering, naar de toekomst toe ga ik zeker aan hen denken als musicus !

2024年10月24日

Oostendorp Muziek からの回答

Bedankt voor uw lovende woorden. Geweldig om te horen dat onze uitleg en snelle service u goed zijn bevallen. Wij hopen u in de toekomst graag weer te mogen helpen. Veel speelplezier!

super moi

super moi goead koper

2024年10月21日

Oostendorp Muziek からの回答

Bedankt voor uw review, Bahadir! Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier ermee!

Goede prijs-/kwaliteit

Goede prijs-/kwaliteit! Vlotte verzending
@pianokruk

2024年10月19日

Oostendorp Muziek からの回答

Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier met uw pianokruk!

Top!

Snel verzonden en goed verpakt!

2024年10月9日

Oostendorp Muziek からの回答

Bedankt voor uw enthousiaste reactie, Emiel! Geweldig dat de verzending snel en netjes verpakt is aangekomen. Veel plezier met uw aankoop.

5つ星のうち5の評価

Top service en erg vriendelijke medewerkers bij Oostendorp muziek.

Bij Oostendorp muziek heb ik een hele goede ervaring.
Ze zijn erg vriendelijk en de service (ook na de aankoop) is perfect.
Ik heb in het verleden wel eens een keer een probleem met een product gehad en dit werd perfect opgelost.
Ik kan iedereen aanbevelen om hier te kopen.
Met vriendelijke groet Marcel Ensing.

2024年10月16日

Oostendorp Muziek からの回答

Wat een prachtige beoordeling, Marcel! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen.

5つ星のうち5の評価

Hele mooiewinkel met fijn en behulpzaam personeel

We hebben voor het eerst een piano gekocht bij Oostendorp en zijn daarbij zeer goed geholpen door Jurgen. Hij neemt de tijd voor je en stelt goede vragen, zodat je uiteindelijk bij iets uitkomt wat echt voor jouw situatie het beste is (en niet persé 'het duurste'). De sfeer in de winkel (Hilversum) is heel prettig met vriendelijk personeel. Kortom, een aanrader.

2024年10月26日

Oostendorp Muziek からの回答

Beste familie Breuls, dank voor de mooie review en nogmaals gefeliciteerd met de Amadeus D510. Met dit instrument kunnen jullie een poos vooruit. Het was leuk om met jullie mee te denken. Heel veel speelplezier gewenst! Hartelijke groet, Jurgen

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。