Meerdere malen bij op deweis besteld. Ze leveren goede producten met goede communicatie. Dat is fijn! Iets niet op voorraad maar komt er aan? Wordt je over op de hoogte gesteld en wordt er meegedacht.... もっと見る
企業が回答しました
In eerste instantie heb ik puur geshopt op Prijs, waarvan zij dus de scherpste prijs hadden. Wij hadden dat merk apparaat al in gebruik, maar deze was bestemd als cadeau voor mijn zoons a.s. schoon... もっと見る
企業が回答しました
Eureka specialita besteld. Blijkt een uitstekende keus te zijn. Eureka specialita is geruisloos en maalgraad instellen is feilloos en exact. Maakt veel rommel zit helaas geen opvangbakje bij. Ve... もっと見る
企業が回答しました
Ik had een AeroPress Go besteld met Edelstalen filter insert en binnen 2 dagen al in huis! De goederen waren degelijk ingepakt met hergebruikte doos en bescherming (Go Green, Team!) en er was een vrie... もっと見る
企業が回答しました
Op de Weis is dé koffie en thee speciaalzaak in de wijk Benoordenhout in Den Haag waar persoonlijke aandacht en een goed advies voorop staat. Wij verkopen een breed assortiment espressomachines, vers gebrande koffiebonen, ruim 50 soorten losse, verse, en verpakte thee en aanverwante artikelen voor thuis of om kado te geven. De winkel doet ook dienst als espressobar en lunchroom waar je kan genieten van heerlijke koffie, thee, chocola, taartjes, broodjes en nog veel meer lekkers. Bekijk onze menukaart voor het volledige aanbod. Wij bezorgen ook lunches, organiseren High Tea's, Barista Workshops en Latte Art trainingen.
Weissenbruchstraat 39, 2596GB, Den Haag, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Klantvriendelijk.
Goed bereikbaar.
Snel verzonden mét handgeschreven bericht.
Helemaal top!
Bought a Eureka Mignon Manuale grinder. It arrived the next day with a handwrittenetter as a thank you, chocolate, tea and a free coffee bag as a gift. Following that day I recieved an email with instructions and places to look to learn more about my new grinder. Amazed at the level of detail and care, makes the customer feel heard.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Levering prima en interessante en toepasbare informatie erbij.

Eureka specialita besteld.
Blijkt een uitstekende keus te zijn.
Eureka specialita is geruisloos en maalgraad instellen is feilloos en exact.
Maakt veel rommel zit helaas geen opvangbakje bij.
Verder is de bonenhouder vrij simpel en kan makkelijk barsten tijdens het openen en sluiten.
Verder is de service bij op de Weis geweldig. Zeer klantvriendelijk en na weken nog eens een nazorg email.
Keep up the good job en hele goede zaken gewenst.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Goede en vriendelijk service. Verstand van zaken mbt koffie en materialen. Winkeleigenaar nam de tijd (bijna sluitingstijd) om in te gaan op vragen en was erg behulpzaam. Fijne zaak, zeker waard om een lekker bakkie koffie te halen of mooie koffie spullen te kopen.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Mijn dochter en ik hebben genoten van de Barista workshop, heel leerzaam en als ik een koffie-apparaat moet aanschaffen dan zal ik zeker naar Michaël gaan voor meer info. Hij is zeer vakkundig en weet waar hij over praat en luistert zeer goed! Dank voor deze geweldige ervaring.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Ik heb een Comandante C40 MK4 handmolen gekocht. Ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering met een leuke persoonlijke boodschap. De molen al een aantal keren gebruikt. De eerste indruk is zeer goed. Maalt heel consistent. Instellen van de maalgraad gaat eenvoudig. Ben tot nu toe zeer tevreden.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Prima prijs, snelle levering en perfecte bonenmaler, die Eureka Mignon Specialita.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Goede website en mooie prijzen. Daarnaast ook nog goede tips voor de producten die je hebt gekocht.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Espressomachine gekocht, deze werd netjes thuis geleverd, geïnstalleerd en getest. Hierbij werd ik goed geholpen door Michael. Zeker aan te raden!
We zijn zeer goed geholpen en hebben hierdoor een goede keuze kunnen maken voor een espressomachine.
Michael Weijl nam rustig de tijd om ons alles uit te leggen. Ook kunnen we terecht met de vragen die we nog hebben over allerlei zaken die we nog tegenkomen bij gebruik vd machine.
Kortom de service houdt niet op bij het afrekenen…. We zijn zeer tevreden!
Eerst product vergelijking gedaan en vervolgens gezocht op prijs en betrouwbaarheid. Met als resultaat op de Weis

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Webshop met persoonlijke touch. Opdeweis.nl meer dan alleen de gemiddelde dozenschuiver. Bij de bestelling van een handmolen werden tips en trics meegestuurd, en er is follow-up hoe het product bevalt en meer tips. Ga hier zeker weer bestellen

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Snelle levering met een persoonlijk briefje erbij èn iets lekkers. Juist die 'personal touch' vond ik heel leuk. Je voelt je welkom, terwijl het toch een internet-aankoop was. Ècht een aanrader!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Ik bestel er al jaren. Altijd snelle verzending. Met veel aandacht verpakt en vrijwel altijd een persoonlijke boodschap. Een webwinkel die toch een persoonlijke touch heeft. Je voelt je als klant daardoor zeer gewaardeerd. Een hele fijne winkel!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Wij hadden een superleuk workshop latte art en zijn heel veel meer te weten gekomen over koffie. Een echte aanrader.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。