Meerdere malen bij op deweis besteld. Ze leveren goede producten met goede communicatie. Dat is fijn! Iets niet op voorraad maar komt er aan? Wordt je over op de hoogte gesteld en wordt er meegedacht.... もっと見る
企業が回答しました
In eerste instantie heb ik puur geshopt op Prijs, waarvan zij dus de scherpste prijs hadden. Wij hadden dat merk apparaat al in gebruik, maar deze was bestemd als cadeau voor mijn zoons a.s. schoon... もっと見る
企業が回答しました
Eureka specialita besteld. Blijkt een uitstekende keus te zijn. Eureka specialita is geruisloos en maalgraad instellen is feilloos en exact. Maakt veel rommel zit helaas geen opvangbakje bij. Ve... もっと見る
企業が回答しました
Ik had een AeroPress Go besteld met Edelstalen filter insert en binnen 2 dagen al in huis! De goederen waren degelijk ingepakt met hergebruikte doos en bescherming (Go Green, Team!) en er was een vrie... もっと見る
企業が回答しました
Op de Weis is dé koffie en thee speciaalzaak in de wijk Benoordenhout in Den Haag waar persoonlijke aandacht en een goed advies voorop staat. Wij verkopen een breed assortiment espressomachines, vers gebrande koffiebonen, ruim 50 soorten losse, verse, en verpakte thee en aanverwante artikelen voor thuis of om kado te geven. De winkel doet ook dienst als espressobar en lunchroom waar je kan genieten van heerlijke koffie, thee, chocola, taartjes, broodjes en nog veel meer lekkers. Bekijk onze menukaart voor het volledige aanbod. Wij bezorgen ook lunches, organiseren High Tea's, Barista Workshops en Latte Art trainingen.
Weissenbruchstraat 39, 2596GB, Den Haag, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Op de Weis is niet alleen een heel leuk koffie en thee zaakje, maar ze hebben ook nog eens kwalitatief goede spullen tegen scherpe prijzen. Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Mocht je iets via hun website bestellen dan kun je rekenen op een snelle verzending. Daarbij zijn ze ook nog heel duurzaam, gezien ze de dozen waarin ze verzenden herbruiken.
Al met al een top zaak/webwinkel met goede producten!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Snelle service, goede prijs. Leuke handgeschreven boodschap en goede 'nazorg'.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Supersnelle levering en de artikelen waren zeer degelijk verpakt. Persoonlijke touch door handgeschreven bericht op de bijgevoegde factuur. Gewoon helemaal top!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Ik koop zoveel mogelijk in mijn stad. Hoe leuk is het dan dat je in Den Haag een winkel hebt die een top-espressomachine verkoopt voor de laagste prijs. En er dan ook nog een persoonlijk briefje en theezakje bij doet. Inmiddels geniet ik een week van mijn Gaggia Classic. Complimenten!

Snelle levering, goede service. Vriendelijke medewerkers. Lekkere koffie! ☕️

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
De bestelling en levering verliepen soepel en snel. Helaas bleek er een fabrieksfout aan het Moccamaster koffiezetapparaat, maar de klantenservice heeft dit snel en accuraat opgepakt. Als extra gebaar voor het ongemak wordt er een zakje verse gemalen koffie opgestuurd, een attente service!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Een prima internetservice! Heel vlot en volledig geleverd. Perfect zoals het hoort. Jammer dat de winkel in NL is zodat we voor België toch nog €10 kosten hebben op zendingen boven de €50...

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Erg fijn bedrijf snelle levering en goede nazorg echt aan te bevelen!

Prima en snelle service!
Fijn dat je een persoonlijk berichtje ontvangt na de levering bij eventuele vragen. Top!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Product voldoet aan de verwachting, de levering was snel maar vooral de persoonlijke boodschap maakte de aankoop compleet. Een aanrader voor koffie en thee zaken!!!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Snel gevonden, snel besteld, snel geleverd. Met aardig handgeschreven briefje en attentie erbij, waar krijg je dat nog. Goed verpakt, het juiste model. Compact, stevig, stil. Even oefenen met maalgraad en tijd en er is weer heerlijke koffie. Top!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Snelle verzending vanuit de webwinkel - ik zat maar kort zonder koffie. Kreeg uitgebreide tips voor mijn nieuwe Clever Dripper. Fijn!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Prima website, makkelijk bestellen, goede prijzen. Keurig een handgeschreven bedankje. Top

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Een geweldige barista avond beleefd in een leuke en gezellige ambiance. Latte art met onze eigen mislukte hartjes, maar de smaak was optimaal. Het was mijn verjaardagscadeau voor mijn vader. De eigenaar leerde ons met alle geduld de hartjes in de melk te maken en we kregen een mooie uitleg over de herkomst van koffie van zijn collega. Echt een aanrader!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
eerder al voor advies/ aankopen bij op de Weis geweest. Altijd goed geholpen.
Nu dan ook de Barista workshop gedaan.
In een kleine groep de tips & trics geleerd voor een heerlijke espresso/cappuccino!
relaxte sfeer, lekkere koffie!
aanrader!

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Eerlijke informatie, die overeenkomt met wat we gekocht hebben.
Bovendien snel geleverd in een degelijke doos.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Met z'n vijfjes volgden we -na sluitingstijd- een koffie-workshop op vrijdagavond 31 januari 2025. We hebben ruim 3 leerzame uurtjes gehad met goede uitleg over koffie en oefenen met coffee-art.
We moesten ons best doen een even mooi hart te schenken als de eigenaar van deze gezellige en sfeervolle winkel. Zijn collega gaf een duidelijke visie van Op de Weis op het fenomeen koffie.
En nu hopen dat de Valtentijnskoffie en het pak met koffie van het huis thuis in Zoetermeer even goed en lekker smaakt als in Den Haag.
Gelukkig werden aankopen op geen enkele wijze ongaangenaam (commercieel) aangeprezen en konden die spontaan gedaan worden; zonder verplichtingen. Daar zijn ze om te prijzen.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Via de webshop een Comandante koffiemolen besteld. De levering was snel en persoonlijk (met een handgeschreven briefje erbij) - gewoon perfect dus.

Op de Weis - coffee, tea & more からの回答
Snelle verzending en in gebruikte doos, voor minder milieu impact. Bovendien met een lekker chocolaatje en een kerstthee.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。