Meerdere malen bij op deweis besteld. Ze leveren goede producten met goede communicatie. Dat is fijn! Iets niet op voorraad maar komt er aan? Wordt je over op de hoogte gesteld en wordt er meegedacht.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In eerste instantie heb ik puur geshopt op Prijs, waarvan zij dus de scherpste prijs hadden. Wij hadden dat merk apparaat al in gebruik, maar deze was bestemd als cadeau voor mijn zoons a.s. schoon... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Eureka specialita besteld. Blijkt een uitstekende keus te zijn. Eureka specialita is geruisloos en maalgraad instellen is feilloos en exact. Maakt veel rommel zit helaas geen opvangbakje bij. Ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had een AeroPress Go besteld met Edelstalen filter insert en binnen 2 dagen al in huis! De goederen waren degelijk ingepakt met hergebruikte doos en bescherming (Go Green, Team!) en er was een vrie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Op de Weis is dé koffie en thee speciaalzaak in de wijk Benoordenhout in Den Haag waar persoonlijke aandacht en een goed advies voorop staat. Wij verkopen een breed assortiment espressomachines, vers gebrande koffiebonen, ruim 50 soorten losse, verse, en verpakte thee en aanverwante artikelen voor thuis of om kado te geven. De winkel doet ook dienst als espressobar en lunchroom waar je kan genieten van heerlijke koffie, thee, chocola, taartjes, broodjes en nog veel meer lekkers. Bekijk onze menukaart voor het volledige aanbod. Wij bezorgen ook lunches, organiseren High Tea's, Barista Workshops en Latte Art trainingen.
Weissenbruchstraat 39, 2596GB, Den Haag, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Commandante X25 aangeschaft bij Opdeweis.nl. Een snelle accurate levering.
In 1e instantie heb ik deze aangeschaft voor de vakantie in combinatie met een Bialetti perculator.
Het is een fijne molen, de maalstanden zijn prima instelbaar van grof tot zeer fijn. Opdeweis.nl heeft een instelschema bijgevoegd die erg handig is om mee te starten. Daarnaast zijn er prima instructies via YouTube. Ook de dosering is goed over nagedacht. Opvangbakje vullen met bonen, in de molen deponeren, eronder plaatsen en vervolgens de bonen malen.
In de thuissituatie maak ik gebruik van een Eureka Specialita Mignon molen maar als je in mindere mate koffie zou drinken is de commandante X25 een prima vervanger. Daarnaast is de X25 bruikbaar als een 2e of 1e molen, indien je de maalinstelingen van de molen(s) ongewijzigd wil laten.

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Veel persoonlijke aandacht, al helemaal voor een bestelling via internet.

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Super service! Had een kleine tikfout in mijn gegevens maar ben direct gebeld en ze hebben het de volgende dag al goed kunnen versturen! Verder prima prijs tov concurrentie. Maar met zulke dienstverlening maak je het verschil ðª

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Ik had een Gaggia classic pro besteld, en kreeg van te voren een mailtje dat ik een upgrade kreeg naar het pro evo model, zonder extra kosten. Dat was fijn, want er is inderdaad net een nieuwe versie uitgebracht. De levering was snel, en ik kreeg achteraf een persoonlijk mailtje of alles in orde was en of ik nog vragen had over onderhoud of bonen. Ik ben erg blij hier gewinkeld te hebben.

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Online een nieuwe koffiemolen en wat bonen besteld, de bestelling was super snel geleverd met duidelijke update. Wat opvalt is de ânazorgâ, namelijk een vraag of alles naar behoren is en met tips om het maximale uit de molen te halen. Leuk om zo online te shoppen.
Zeer snelle levering, goed verpakt en leuke attenties ingesloten! Overigens een zeer concurrerende prijs. Complimenten!

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Super snelle verzending, goed verpakt en goede service. Zelfs nog even vragen na een ruime week of het product goed bevalt, top! Zou er zeker nog eens bestellen.

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Snelle levering, met aandacht ingepakt en extra info bijgevoegd.

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Fijn contact, goede prijs en snelle levering!
Erg blij met mijn nieuwe Specialita

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Erg tevreden over de aanschaf van de Lelit Mara X V2 apparaat. Snelle verzending en netjes verpakt. Ik had nog een aantal vragen over het apparaat en er werd snel geantwoord. Zeker een aanrader!
De workshop is een aanrader want de afwisseling van de geschiedenis van koffie en latte art is leerzaam is leuk

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Vorige week de Hario Buono kettle besteld en een zakje koffie. Prima deal, snel ontvangen, zeker de moeite waard om nog eens wat te bestellen!

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Ik kocht een Comandante C40 Mk4. Deze werd zeer snel geleverd.
Ze waren ook de goedkoopste aanbieder, dus zeker een aanrader om mijn koffie benodigdheden bij aan te schaffen!

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Afgelopen vrijdag samen met mijn man een barista cursus gedaan. Leerzame informatie gehad over koffie, verteld op een enthousiaste manier! Daarna geoefend met latte art. Goede voorbeelden daarvan gezien, instructie gekregen en vooral leuk om zelf aan de slag te gaan natuurlijk! Verschillende pogingen mogen doen. Best lastig, maar wel erg leuk! En lekker ons eigen bakkie (1 van de velen) opgedronken natuurlijk! :-)

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Zeer fijne en heldere communicatie.
Zeer goede zorg en snelheid van levering.
Al met al zeer tevreden

Op de Weis - coffee, tea & more ããã®åç
Amazing fast service and great communication!

Snelle levering en goed contact met Op de Weis. Prima service

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã