レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nu har fÀlt service varit hÀr tack vare att Hampus pÃ¥ kundservice ordnade det. TyvÀrr kunde man konstatera att min kabel var av igen, det var samma sak förra Ã¥ret. TrÃ¥kigt om det hÀr ska hÀnda varje Ã¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi har dem som leverantör av fibernÀt och vi hade problem med vÃ¥ran internet. FelanmÀlde 21/2 och de sa att det Àr fel pÃ¥ kablarna sÃ¥ de mÃ¥ste grÀva i april dÃ¥ det Àr frost. De lovade att vi skulle fÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Inget internet eller TV sedan 2 dagar.Kontaktar operatören Telia som inte kan se nÃ¥got fel och hÀnvisar till Open Infra. De svarar blixtsnabbt pÃ¥ felanmÀlan, men dÀr tar det stopp. Försöker ringa dÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har haft problem nÀr jag byt bredband till Bredband2. Bredband2 tog 8 dagar i felsöking och hittade ingenting. DÃ¥ har jag kontaktat Open Infra direkt. KundtjÀnsts Isabelle och kundtjÀnstteam Ã¥tgÀ... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット サヌビス プロバむダ

圓該䌁業による蚘述

Open Infra bygger, förvaltar och utvecklar fiberinfrastruktur till hushåll, företag samt kommuner i Sverige, Tyskland, USA, Norge och Storbritannien.

3.2

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Trevligt bemötande och fick svar pÃ¥ min

Trevligt bemötande och fick svar på min fråga.

2026幎3月23日

Hej Nathalie,

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir glada att höra att du fick ett trevligt bemötande och svar på din fråga. Det Àr precis så vi vill att våra kunder ska uppleva vår service.

5぀星のうち5の評䟡

Nu har fÀlt service varit hÀr tack vare

Nu har fÀlt service varit hÀr tack vare att Hampus på kundservice ordnade det. TyvÀrr kunde man konstatera att min kabel var av igen, det var samma sak förra året. Tråkigt om det hÀr ska hÀnda varje år. Får hoppas att det inte tar 3 månader i år också. Ganska besvÀrligt att varken ha TV eller data under så lång tid. Hoppas de löser det hÀr snabbt i år.

2026幎3月16日

Open Infra Sverige からの回答

Tack för att du hörde av dig och berÀttade hur det ligger till. Jag förstår verkligen hur frustrerande det Àr att drabbas av samma problem igen och att vara utan både TV och internet under en lÀngre period.

Jag kommer se till att Àrendet får hög prioritet och att fÀltservice gör sitt bÀsta för att åtgÀrda det snabbt den hÀr gången, så att det inte tar lika lång tid som tidigare.

Tack för ditt tålamod – vi ska göra allt vi kan för att det ska lösa sig smidigt.

Kundservice

Toppen trevlig och snabb hjÀlp

Toppen trevlig och snabb hjÀlp

2026幎3月16日

Hej Mats,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du fick snabb och vÀnlig hjÀlp. Det Àr alltid vårt mål att göra det enkelt och smidigt för våra kunder.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjÀlpa till igen!

Löste problemet på 1 minut

Efter ca 2,5 veckor utan bredband som Tele2 ej lyckades identifiera fick jag snabb och friktionsfri hantering av mitt Àrende hos Open Infra.Open Infra hade Intresserad och kunnig personal i kundtjÀnst. Återkoppling för att försÀkra sej om att allt nu funkar.

2026幎3月13日

Hej Ami,

Tack för din återkoppling! Vi Àr glada att höra att ditt Àrende löstes snabbt och smidigt. Det betyder mycket för oss att du upplevde vår kundtjÀnst som hjÀlpsam och engagerad.

Vi finns alltid hÀr om du behöver hjÀlp framöver!

Oda

Fantastisk support

Jag har haft problem nÀr jag byt bredband till Bredband2. Bredband2 tog 8 dagar i felsöking och hittade ingenting. Då har jag kontaktat Open Infra direkt. KundtjÀnsts Isabelle och kundtjÀnstteam åtgÀrdade snabbt och fixade problemet inom en kort tid. It var ett fantastisk support.

2026幎3月10日

Open Infra Sverige からの回答

Tack så mycket för din vÀnliga återkoppling! Det glÀder mig verkligen att höra att vi kunde lösa problemet snabbt och att du Àr nöjd med stödet du fick från mig och teamet.

Det betyder mycket att veta att vårt arbete uppskattas, och vi finns alltid hÀr om du skulle behöva hjÀlp igen framöver.

5぀星のうち4の評䟡

Jag fick hjÀlp hela vÀgen med att fylla

Jag fick hjÀlp hela vÀgen med att fylla i nödvÀndiga uppgifter
Det Àr annars inte så lÀtt nÀr man Àr Àldre med lite sÀmre syn och krokiga fingrar
Tack

2026幎3月4日

Hej Thomas,

Tack så mycket för din fina återkoppling! Det Àr verkligen roligt att höra att du fick hjÀlp hela vÀgen!

Vi finns alltid hÀr om du behöver stöd igen framöver, så tveka inte att höra av dig.

Jocke

5぀星のうち1の評䟡

Dålig på att lösa akuta probem

Vi har dem som leverantör av fibernÀt och vi hade problem med våran internet. FelanmÀlde 21/2 och de sa att det Àr fel på kablarna så de måste grÀva i april då det Àr frost. De lovade att vi skulle få en tillfÀllig router med intenet. Ringde flera gånger och de vet inte nÀr de får leverans av routrar. Så oseriöst att ett sånt stort företag inte har koll på nÀr leverans av router kan ske!!!Nu fick jag svar att det kan bli upp till tre veckor!!!Stort misstag att anlita er för tjÀnsten. Ni borde ha bÀttre service för akuta kunder.

2026幎3月4日

Hej Arja,

Jag vill börja med att verkligen beklaga det som hÀnt och för den frustration situationen har orsakat. Vi förstår att det har varit besvÀrligt med försenad routerleverans och den akuta uppkopplingen.

Vi har skickat en förfrågan via Trustpilot för att kunna få dina kontaktuppgifter, så att vi kan kontakta dig direkt. Vi vill gÀrna följa upp och sÀkerstÀlla att du nu har fått den hjÀlp och support du behöver för att ditt Àrende ska vara löst.

Tack för att du tagit dig tid att dela detta – vi vill göra allt vi kan för att det ska bli rÀtt.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och trevligt bemötande löste mina

Snabb och trevligt bemötande löste mina problem direkt.

2026幎3月3日

Hej Johan!

Tack så mycket för din feedback 😊

Vi Àr glada att höra att du fick ett snabbt och trevligt bemötande och att ditt problem kunde lösas direkt. VÀlkommen att höra av dig igen om du behöver mer hjÀlp!

5぀星のうち5の評䟡

Behövde hjÀlp med att aktivera min fiberanslutning

Behövde hjÀlp med att aktivera min anslutning som jag tagit via Telia. Skulle klicka på en lÀnk men då internet inte funkade så fick jag ringa istÀllet. Snabbt och smidigt åtgÀrdat.

2026幎3月3日

Hej Jim,

Tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss att vi kunde hjÀlpa dig. Vi strÀvar alltid efter att göra processen så enkel som möjligt för våra kunder.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver mer hjÀlp framöver.

Jocke

5぀星のうち5の評䟡

Nicolas var tydlig och trevlig

2026幎3月2日

Hej Robert,

Stort tack för ditt omdöme! Det glÀder mig att du tog dig tid att dela din feedback. Jag Àr glad att kunna hjÀlpa till och att du Àr nöjd med vår service.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver mer hjÀlp framöver.

Nicholas

Proffesionellt

Proffesionellt, snabba och mycket trevliga,

2026幎1月22日

Peter,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss verkligen att du upplevde vår service som professionell samt att du fick snabb och trevlig hjÀlp. Det betyder mycket för oss att veta att du Àr nöjd.

Varmt vÀlkommen att kontakta oss igen om du behöver vår hjÀlp framöver.

5぀星のうち4の評䟡

Trevligt bemötande samt hjÀlpsam personal

+ Ingen telefonkö = kort svarstid.
+ Trevligt bemötande från kundtjÀnstpersonal.
+ Blev hÀnvisad till avdelningen för Markavtal, då de hade hand om de frågor jag ville ha svar på.
- KundtjÀnst kunde dÀrför inte lösa frågorna jag hade.
- Måste mejla till Markavtal då de inte har telefon.

2026幎2月25日

Hej Tomas,

Tack så mycket för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi Àr glada att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att svarstiden från kundtjÀnst var kort.

Samtidigt beklagar vi att vi inte kunde hjÀlpa dig att lösa dina specifika frågor vid detta tillfÀlle. Vi förstår att det kan kÀnnas frustrerande att behöva kontakta oss via e-post nÀr telefonkontakt inte finns tillgÀnglig, och vi tar med oss din återkoppling i vårt fortsatta förbÀttringsarbete.

Återigen tack för dina synpunkter och varmt vÀlkommen att kontakta oss igen om du har fler frÃ¥gor eller funderingar.

Nicholas

5぀星のうち1の評䟡

Usel kundtjÀnst! Inget internet eller TV sedan 2 dagar.

Inget internet eller TV sedan 2 dagar.Kontaktar operatören Telia som inte kan se något fel och hÀnvisar till Open Infra. De svarar blixtsnabbt på felanmÀlan, men dÀr tar det stopp. Försöker ringa då felet kvarstår, men deras kundtjÀnst Àr bara öppen helgfria vardagar och stÀnger butiken helt på helgerna. Så- nu blir det inget internet och 8ngen TV på minst 3 dagar. Helt oacceptabelt, inte minst i OS och Mellotider.
Kommer kontakta dem på måndag och inte spara på krutet. Hur kan ett tjÀnsteföretag ha helt stÀngt under helger? Uselt!

2026幎2月20日

Hej Kenneth,

Vi beklagar verkligen den situation som uppstått. Vi förstår att det Àr mycket frustrerande att stå utan både internet och TV i flera dagar.

Vi har begÀrt en förfrågan via Trustpilot om dina kontaktuppgifter så att vi kan återkoppla till dig direkt och undersöka Àrendet nÀrmare.

Vi Ã¥terkommer sÃ¥ snart vi har fÃ¥tt dina uppgifter. Återigen ber vi om ursÀkt för de problem detta har orsakat dig.

Henrik

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt trevlig personal och snabb

VÀldigt trevlig personal och snabb service

2026幎2月18日

Hej Patrik,

Stort tack för din fina återkoppling!

Det glÀder oss verkligen att du upplevde vår personal som trevlig och vår service som snabb. Vi strÀvar alltid efter att ge bÀsta möjliga bemötande och effektiv hjÀlp, så din kommentar betyder mycket för oss.

Varmt vÀlkommen tillbaka om du behöver hjÀlp igen!

Med vÀnliga hÀlsningar,
Kundservice

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr vÀldigt nöjda med samarbetet med

Vi Àr vÀldigt nöjda med samarbetet med OpenInfra. Från start till leverans har de haft en tydlig struktur, snabb återkoppling och ett professionellt helhetsgrepp som skapade trygghet genom hela processen. Vi upplevde att de arbetade proaktivt, tog Àgarskap för nÀsta steg och var lösningsorienterade nÀr nya behov dök upp.

Ett sÀrskilt tack till Isabelle som var en nyckelperson i genomförandet. Hon var alltid tillgÀnglig, tydlig i kommunikationen och skicklig på att översÀtta våra behov till konkreta aktiviteter och leveranser. Det mÀrktes att hon hade både kompetensen och drivkraften att få saker att hÀnda utan att tumma på kvalitet eller detaljer.

Sammanfattningsvis: hög leveransprecision, bra transparens och ett samarbete som kÀndes både effektivt och partnerskapsdrivet. Vi kan varmt rekommendera OpenInfra och Isabelle till andra som vill ha en stabil och affÀrsmÀssig partner.

2026幎2月13日

Hej Dario,

Tack sÃ¥ mycket för de fina orden! Det har varit superkul att fÃ¥ hjÀlpa er och jag Àr glad att allt kÀndes smidigt och tydligt under processen. Kul ocksÃ¥ att ni upplevde att vi kunde lösa saker snabbt och proaktivt – det Àr precis sÃ¥ vi vill jobba!

Stort tack igen för rekommendationen, och hör gÀrna av er om ni behöver mer hjÀlp framöver.

HÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

Tuva gjorde ett vÀldigt professionellt

Tuva gjorde ett vÀldigt professionellt jobb. Undersökte fakta, återkopplade på angiven tid med sakliga och korrekta uppgifter. Verkligen bra!

2026幎2月10日

Hej Nils,

Stort tack för ditt fina omdöme! Jag blir verkligen glad över att höra att du upplevde mitt arbete som professionellt och att återkopplingen levde upp till dina förvÀntningar.

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du Àr alltid varmt vÀlkommen att höra av dig om det Àr något mer jag kan hjÀlpa dig med!

5぀星のうち1の評䟡

VÀntar på att få fiberkabeln lagad vid fiberskåpet

Den 7:e februari 2026 besökt en tekniker frÃ¥n Open Infra mig. Slutsatsen var att en fiberkabel Àr trasig 440m frÃ¥n mitt hus nÀra fiberskÃ¥pet jag tillhör pga ispropp. Skulle ta ca 2 mÃ¥nader innan det kunde fixas vilket inte Àr okej. Blev lovad en 5G-router under tiden av teknikern. Ringde supporten tvÃ¥ dagar senare som sÀger att de inte har nÃ¥gra 5g routrar men de ska köpa in nya 4g simkort och 4g routrar, dock ej 5G som jag behöver. Ringde Open Infra i 16 dagar och först nu kan jag i PostNords app se att de har skickat en 4g router och ett 4g sim. Önskar istÀllet att de fixar fiberkabeln nu direkt och prioriterar mitt Àrende! Det gÃ¥r att lösa om de vill och försöker. Skulle de lösa problemet pÃ¥ riktigt skulle jag uppdatera omdömet direkt!

2026幎2月6日

Hej Andreas,

Vi Àr verkligen ledsna över den upplevelse du haft och förstår hur frustrerande det måste vara nÀr internet inte fungerar och du inte fått den återkoppling du blivit lovad. Det hÀr Àr sjÀlvklart inte den service vi vill ge våra kunder.

Vi har nu tagit ditt Àrende vidare med hög prioritet och en av våra medarbetare kommer att kontakta dig så snart som möjligt för att hjÀlpa dig vidare och sÀkerstÀlla att en tekniker bokas.

Tack för ditt tålamod och för att du uppmÀrksammar oss på detta. Vi gör vårt bÀsta för att lösa situationen så snabbt vi kan.

5぀星のうち5の評䟡

Tillmötesgående Hampus som löste problemet omgående. VÀnlig och lugn i samtalet.

Tillmötesgående

2026幎2月4日

Hej Helena,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder verkligen mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Jag Àr glad att jag kunde hjÀlpa dig snabbt och att du kÀnde dig vÀl bemött under samtalet.

Tveka inte att höra av dig igen om det Àr något mer jag kan hjÀlpa dig med framöver, du Àr alltid varmt vÀlkommen att kontakta oss.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

5぀星のうち4の評䟡

Bra kontakt på frågor angående Àrendet

Bra kontakt på frågor angående Àrendet, kommunikationen var bra med uppdateringar. Arbetet som bestÀlldes fick bra prioritering. dokumentationen som anvÀndes var tydlig och inga missförstånd under förberedelserna.

2026幎2月2日

Hej Edwin,

Tack snÀlla för ditt omdöme! Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med din upplevelse och att allt har fungerat smidigt. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder tydlig information, god service och ett professionellt bemötande, så din feedback betyder mycket för oss.

Stort tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela med dig. Du Àr alltid varmt vÀlkommen att kontakta oss igen om det Àr något vi kan hjÀlpa dig med framöver.

5぀星のうち1の評䟡

Om ja vetat bÀttre sÃ¥ skulle ja inte ha

Om ja vetat bÀttre sÃ¥ skulle ja inte ha dragit in fiber i huset nÀr Open infra spred sin reklam. Är nu fast i ett 24 mÃ¥n kontrakt men Àr fortfarande utan uppkoppling sedan 6 mÃ¥nader. Men betalt ska de ha. De duger inte.
De sÀger att de ska åtgÀrdas till sommaren. Samt att jag ska få tillbaka pengar då nÀr kontraktet löpt ut ?

2026幎2月2日

Hej Ernst!

Vi beklagar verkligen den situation du beskriver. Det Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vill gÀrna komma i direkt kontakt med dig för att gå igenom vad som har hÀnt och se till att ditt Àrende hanteras så snabbt och smidigt som möjligt. Vi har dÀrför skickat en förfrågan via Trustpilot och skulle verkligen uppskatta om du kan svara dÀr, så att vi kan få dina uppgifter och hjÀlpa dig vidare.

Vårt mål Àr alltid att hitta en lösning och sÀkerstÀlla att du får den service du har rÀtt till. Vi ser fram emot att höra från dig och få möjlighet att reda ut detta.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。