Wypłata 210 zł miała status paid o 16:20, ale na koncie bankowym nie było nic także rano. Historia kasyna pokazała inną datę niż potwierdzenie mailowe. Sprawdzenie na telefonie

レビュアーのコメントを見てみましょう
Po kilku rundach w Lightning Roulette wagering prawie stał. Niski wkład gry znalazłem dopiero w regulaminie, nie przy bonusie. Godzina w transakcjach nie zgadzała się z mailem.
KYC znów zażądało pliku: PDF z adresem. Ten sam dokument miał już status approved, a wypłata nadal stoi bez listy braków. Panel kasyna powtórzył błąd bez żadnego komunikatu.
Katalog owszem ogromny, ale to raczej wada, bo wyszukiwarka gubi się przy dłuższych tytułach i połowę gier znajduję dopiero po trzech próbach 😑 przydałoby się to ogarnąć.
企業情報
当該企業による記述
Odkryj jedno z najlepszyług opinii graczy z Polski. Czekają tu hojne bonusy powitalne nawet do 11000 PLN na start oraz 530 darmowych spinów na nowoczesnych slotach od topowych dostawców. 🔥🎰 Profesjonalna obsługa działa błyskawicznie a wypłaty są szybkie i bezproblemne. Dołącz już dziś zagraj i odbierz swoje bonusy. ⭐
Zarejestruj się dziś w polskim kasynie online i zgarnij bonus do 10000 PLN wraz z 510 darmowymi spinami na najlepsze automaty. Odbierz swoją nagrodę i zacznij przygodę z topowymi grami już teraz. 🎰🏆✨
当該企業による記述

この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Historia transakcji była pusta na…
Historia transakcji była pusta na domowym Wi-Fi, a laptop pokazywał wypłatę. Jedno konto kasyna, dwa różne widoki. Numer #58410 istnieje, ale nic nie wyjaśnia.
Historia transakcji była pusta na…
Historia transakcji była pusta na laptopie z pracy, a laptop pokazywał wypłatę. Na jednym koncie dostałem dwa obrazy sprawy. Wróciłem po 22 minutach, bez zmiany.
Po kilku rundach w Lightning Roulette…
Tygodniowy limit pokazywał 50 zł
Tygodniowy limit pokazywał 50 zł, ale cashier pozwolił wpisać 835 zł. Dobrze, że sprawdziłem to testowo, bo funkcja kontroli wygląda dziurawo. błąd.
KYC znów zażądało pliku
saldo migało między dwiema kwotami po…
saldo migało między dwiema kwotami po każdym spinie, nie dało się śledzić, ile naprawdę mam
Historia transakcji była pusta na mały…
Historia transakcji była pusta na mały ekran, a laptop pokazywał wypłatę. Jedno konto kasyna, dwa różne widoki. Ticket #71091 dostał tylko automatyczny update.
Katalog owszem ogromny
Bonus wygasł wczoraj w nocy.
Rejestracja się wysypała przed…
Rejestracja się wysypała przed potwierdzeniem konta.
Lobby obiecywało free spiny
Lobby obiecywało free spiny, konto po zalogowaniu pokazało pusty licznik.
Live chat nie sprawdził promocji, tylko wysłał FAQ.
O 21:21 panel nadal pokazywał to samo.
Ten sam wyciąg z konta wysłałem trzy…
Ten sam wyciąg z konta wysłałem trzy razy. Za pierwszym data ucięta, za drugim jakość, za trzecim bez powodu. 350 zł wisi do teraz.
Czat był już blisko
Czat był już blisko, wtedy strona wylogowała konto. Wypłata nadal stała w kasie, a ja zaczynałem od zera. O 10:30 wróciłem na konto i dalej było to samo.
Baner pokazał free spiny
Baner pokazał free spiny, panel konta już nie. Timer działał, support wkleił regulamin i uznał temat za zamknięty:/ Zgłoszenie #16085 wisi bez zmiany statusu.
Wypłata 210 zł miała status paid o…
Sprawdzenie na telefonie
Agent w czacie był uprzejmy
Agent w czacie był uprzejmy, jasne, ale na problem z bonusem dostałem regulamin innej promocji. W aktywnym bonusie kasyna nadal mam błąd licznika. To
Wolf Gold wyglądał jak normalny slot do…
Wolf Gold wyglądał jak normalny slot do obrotu, ale pasek bonusu ledwo ruszył.
Informacja o wkładzie była schowana osobno.
Ticket #89115 dostał tylko automatyczny update.
Po kilku rundach w Fruit Party wagering…
Po kilku rundach w Fruit Party wagering prawie stał. Niski wkład gry znalazłem dopiero w regulaminie, nie przy bonusie. Zgłoszenie 62516 wisi bez konkretnej decyzji.
Wysłałem zdjęcie dowodu wieczorem
Wysłałem zdjęcie dowodu wieczorem, kasa nadal blokowała wypłatę następnego dnia. Czat odpisał, że dział KYC sprawdza, ale nie podał nawet zakresu czasu. Sprawdzone
Favourites w lobby kasyna resetowały…
Favourites w lobby kasyna resetowały się po każdym wylogowaniu. Niby mała rzecz, ale gdy szukasz tego samego slotu piąty raz, robi się irytująco.
To
Trustpilot エクスペリエンス