レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi blev onboarded for et par mÃ¥neder siden og ser allerede tydelige resultater. Vi er et selvstÊndigt tÞmrerfirma, og det var vigtigt for os at finde et hold der gik lige sÃ¥ meget op i deres forretnin... もっず芋る

Jeg kan virkelig varmt anbefale Optimized. De stÃ¥r for hjemmesider, Google og Meta ads, og det hele bliver gjort virkelig professionelt. Det er Êrligt talt et frisk pust i forhold til meget... もっず芋る

Vi overtog en igangvÊrende virksomhed med et kÊmpe efterslÊb - herunder sÊrligt i forhold til digitale lÞsninger og hjemmeside. Et vÊrre morads. Men Optimized - Laura og Sebastian - fik ro pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Vi skaber digital vÊkst for små og mellemstore virksomheder. Vi hjÊlper isÊr håndvÊrkere og lokale erhverv med SEO, Google Ads og professionelle hjemmesider. Hos os får du et personligt samarbejde med fokus på resultater. Vi forstår din forretning og leverer lÞsninger, der virker. Kontakt os i dag og hÞr, hvordan vi kan styrke din online tilstedevÊrelse.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

59件のレビュヌ

Nogle gode gutter du kan stole på.

Vi blev onboarded for et par måneder siden og ser allerede tydelige resultater. Vi er et selvstÊndigt tÞmrerfirma, og det var vigtigt for os at finde et hold der gik lige så meget op i deres forretning som os. Efter fÞrste mÞde med Herman og Frederik var vi sikre på at det var dem der skulle hjÊlpe med markedsfÞringen. Vi kÞrer SEO, Google ads, hjemmeside og photoshoots og det hele spiller bare. Ekstrem hurtig onboarding og resultater samt lÞbende mÞder med god vejledning og opsummering igennem hele processen KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎4月14日

KUN GODE OPLEVELSER 10/10

Jeg kan virkelig varmt anbefale Optimized.

De står for hjemmesider, Google og Meta ads, og det hele bliver gjort virkelig professionelt. Det er Êrligt talt et frisk pust i forhold til meget andet derude.

Det jeg isÊr synes er fedt, er at man ikke bare bliver sendt videre til en eller anden random idi*t som ikke giver en flyvende **** Her kan man mÊrke, at de faktisk tager sig af det og går op i, at det fungerer og er mega lÞsnings orienteret.

Jeg kommer selv fra Webkoncept, og det kan slet ikke sammenlignes. Niveauet er bare et helt andet hos Optimized.

Jeg er super tilfreds, kun gode ting herfra

mvh Elias - ERH

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

God service, og tryghed hele vejen igennem

Jeg tog en snak med Frederik fra Optimized omkring vores firma og fremtiden som vi Þnskede. Vi er blevet taget godt i mod, og selvom det er en stor investering så er der allerede kunder der ringer. Der har vÊret fokus på en flot hjemmeside, god kontakt til os, og når vi har vÊret bekymret er der taget hånd om det. Jeg fÞler også at der har vÊret Êrlighed omkring Þkonomiske aspekt ved aftalen, og jeg tror også på at hvis samarbejdet ikke fungerede, så ville Optimized vÊre helt med på at lade os komme ud af aftalen fordi det ville vÊre bedst for begge parter. Men jeg tror overhovedet ikke at det er nÞdvendigt, da kunderne allerede ringer og vi har flere aftaler i hus. Trygheden er vigtig for os, og det har Optimized givet os hele vejen igennem. Tak for at vÊre en af de gode firmaer i en branche fyldt med mennesker der forsÞger at tage penge fra mindre firmaer uden at give noget igen.
Der har vÊret mindre startproblemer med hjemmesiden, men alt i alt kan jeg ikke gÞre andet end at give fem stjerner til Frederik og Magnus fra Optimized, og jeg glÊder mig til de nÊste par måneders (og forhåbentlig års) samarbejde.

Mvh
Patrick
Andersen og SÞn ApS

2026幎4月10日

Klar anbefaling

Klar anbefaling
God kontakt under hele forlÞbet og de er rigtig gode til at ringe og holde kontakt hvis man har andre ideer eller Þnsker til hjemmesiden, og ekstra plus point for at hjemmesiden ser piv skarp ud 👏🏟

Jeg har fået mange flere kunder siden hjemmesiden kom op og kÞre.

2026幎3月30日
自発的なレビュヌ

Helt igennem fantastisk forretning med

Helt igennem fantastisk forretning med fantastiske og dygtige medarbejdere
Som har dig fra det Þjeblik du trÊder ind på kontoret
Ikke nok med de fantastiske pÃ¥ det personlige plan sÃ¥ levere de os resultater som jeg ik har oplevet fÞr nu! SÃ¥ KÆMPE anbefaling her fra mig og min flytte forretning !

2026幎3月19日
自発的なレビュヌ

Jeg må sige jeg er yderst tilfreds over

Jeg må sige jeg er yderst tilfreds over den professionelle tilgang Optimized har haft til mine behov. Jeg er en lille tÞmrer virksomhed som har haft andre firmaer til at lave min markedsfÞring fx. Group online og jeg må bare sige at den personlige betjening du for her kan du bare ikke få andre steder optimized er bare vejen frem og ikke mindst har jeg en masse penge på at fået meget mere ud af de penge jeg ligger i markedsfÞring.

Jeg har nok valgt den mindste pakke man kan dog har jeg alligevel fÃ¥et 4 seriÞse henvisninger pÃ¥ en uge hvilket jo er perfekt 👍😊kÊmpe tak til optimized herfra som faktisk holder hvad de lover

2026幎3月17日

Optimized からの回答

Vi er så utrolig glade for at have glassholmgaard hos os.
Tak for de fine ord Martin. Laura har fået rosen videre, ift. de henv som allerede er kommet!

Stor anbefaling!

Jeg kom i kontakt med Frederik via en anbefaling, og det har vÊret en fornÞjelse fra start. Lui har efterfÞlgende hjulpet mig i gang, og hans indsats har vÊret intet mindre end verdensklasse. Jeg har generelt kun mÞdt utroligt kompetente mennesker i forlÞbet. Kommunikationen er i top, og samarbejdet fungerer upåklageligt. Stor anbefaling herfra!

2026幎2月1日

Mange tak for anbefalingen, Mikkel! 🙌
Fedt at hÞre, at både opstarten med Frederik og samarbejdet med Lui har spillet fra start.
Vi sÊtter en stor Êre i netop kommunikationen og kvaliteten i hele forlÞbet – sÃ¥ det betyder meget at du fremhÊver det.
Vi glÊder os til det videre samarbejde!
Team Optimized

Hammer dygtige - We got Optimzed !

Ikke mindre end 5 stjerne, hvis jeg kunne havde vi givet dem 10!! KÊmpe anbefaling herfra Tanternes Hus, cafe og Bed & Breakfast. Vi har overtaget en hjemmeside der var utilstrÊkkelig flere steder og har nullet rundt med den i 5 år, nu var på tide at blive OPTIMIZED og det blev vi <3
Stort tak til Laura & Sebastian & Co. for et flot stykke arbejde med hjemmesiden, den er bare blevet så lÊkker og super godt opsat med fint overblik. MÞdet med Laura fÞrste gang var nÊrvÊrende og super prof. Og resultatet ligeså. Kommunikationen omkring tanker og Þnsker, optimering, fremtiden og sparringen sidder lige i skabet, man fÞler sig helt tryg. Hammer dygtige og manen til skarpere mennesker skal man lede lÊnge efter. WE LOOOOOVE IT!
KÊmpe TAK fra Tanternes Hus <3

2026幎2月27日

Optimized からの回答

KÊmpe tak for den vilde anmeldelse! ❀
Det har vÊret en fornÞjelse at få lov til at arbejde med jeres setup og lÞfte det til det niveau, det fortjener.
Hvor er det fedt at hÞre, at bÃ¥de processen, samarbejdet og resultatet sidder lige i skabet 🙌
Vi glÊder os til at fÞlge jer fremad – og tak for tilliden!

Team Optimized

En fin, igangvÊrende virksomhed - men hjemmesiden var et morads...

Men Optimized - Laura og Sebastian - fik ro på os og udlagde en plan på gode vilkår.

Det har virket perfekt og vi skriver her for at rose Optimized-konceptet, men jo isÊr rose Laura og Sebastians arbejde. De er ligetil at kommunikere med uden lange og underlige ord og svarer hurtigt.
Vi har oplevet at de er fleksible og gÞr alt, hvad de kan for at imÞdekomme ens behov - samt at der ingen dumme spÞrgsmål er.

Fra Restaurant De Hvide Svaner ser vi frem til et fortsat godt samarbejde.

2026幎2月19日

Tusind tak for de flotte ord, Christian 🙏
Vi ved hvor uoverskueligt det kan fÞles med et digitalt efterslÊb, så det betyder meget at hÞre, at I har fået ro og retning.
At kommunikationen opleves enkel og tilgÊngelig er prÊcis det, vi strÊber efter.
Vi ser også frem til det fortsatte samarbejde!

Team Optimized

Christine har hvert super sÞd

Christine har hvert super sÞd, smilene og opmÊrksom på mine behov og altid klar på telefon hvad end jeg har haft af spÞrgsmål alt i alt en helt igennem super oplevelse
Godt arbejde

2026幎3月6日

Optimized からの回答

Jeg sender alt ros og tanker videre til Christine
Team Optimized

Det jeg isÊr sÊtter pris pÃ¥ er deres

Det jeg isÊr sÊtter pris på er deres Êrlighed og gennemsigtighed i processen. Man fÞler sig tryg, og man kan mÊrke at de ved hvad de laver. Samtidig er de altid tilgÊngelige hvis man har spÞrgsmål.

Jeg kan klart anbefale Optimized til andre, der Þnsker seriÞs rådgivning!

Mvh ProRens solution ApS

Optimized からの回答

Harris min ven! vi så glade for at arbejde med dig!
Team Optimized

Hos Optimized har jeg oplevet en gruppe

Hos Optimized har jeg oplevet en gruppe stÊrke unge ivÊrksÊttere som forstår deres funktion i de forskellige forretningsmodeller. Holdet besidder også god CRM management, og er yderst pligtopfyldende i deres kunders behov.

6 stjerner hvis muligt.

Optimized からの回答

Hjemmesiden er fandme også blevet fed! vi glÊder os så meget til at arbejde videre med jer!
Tak for de fine ord Christian

Fantastik service

Fantastik service

Stor tak til Frederik Raaberg for introen og så sende os til Christine Alexa for at lave vores skifte og vi er super tilfredse med tingene.
SÃ¥ kan klart anbefale Optimezed til andre som har brug for en facelift og udvikling i sin virksomhed.

SvanemÞllens Tandklinik
Dia og Jesper

Optimized からの回答

Tusind tak for jeres anmeldelse! 🙏
Fedt at hÞre, at både overgangen og samarbejdet har fungeret godt fra start.
Vi giver rosen videre til både Frederik og Christine 🙌
Tak for anbefalingen!

Team Optimized

SeriÞs og effektiv markedsfÞring!

Jeg har tidligere samarbejdet med to stÞrre marketingbureauer, som begge lovede imponerende resultater, men som ikke formåede at levere det forventede. Efter nÊsten at have opgivet håbet valgte jeg at give Optimized en sidste chance.

Fra den fÞrste samtale med Silas til Lui afsluttede processen, har jeg oplevet en utrolig professionel og engageret tilgang. Servicen har vÊret i top hele vejen igennem, og resultaterne har overgået mine forventninger.

Jeg kan varmt anbefale Optimized til alle, der Þnsker seriÞs og effektiv markedsfÞring.

2026幎2月23日

Hej Seb

Tak for den fine anmeldelse.

Hilsen Seb

En god beslutning

Er super tilfreds med samarbejdet med Optimized, min kontaktperson Christine svare altid på mine beskeder eller opkald, når jeg har afslutter en opgaver sender jeg lidt billeder til hende og hun opdaterer min hjemmeside med mine seneste opgaver.

2026幎2月20日

Optimized からの回答

Tak for din anmeldelse, Martin.
Vi er også rigtig glade for dig.

Rigtig god service

Jeg vil gerne takke Christine for den professionelle service og det gode resultat på min hjemmeside.

2026幎2月14日

Optimized からの回答

Det glÊder os, at du er tilfreds med både servicen og resultatet. Vi sÊtter pris på samarbejdet.

Team Optimized

Endelig et marketingsfirma hvor man

Endelig et marketingsfirma hvor man faktisk bliver set og hÞrt.
Jeg fÞler, at jeg er blevet taget med i processen og at de generelt er gode til at kommunikere ud.
Ikke mindst har det genereret den mÊngde arbejde vi snakkede ind i

2026幎1月27日

Hej Kenni

Selvom prisberegneren har drillet, er jeg så utrolig glad for din 5 stjernede anmeldelse.
Og endnu gladere er jeg for, at den også konvertere kunder.
Vi glade for din tålmodighed, og vi ser frem til et langt godt samarbejde.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。