Ik bestel nu al geruime tijd collageen bij jullie,Ik merk zichtbaar verschil in mijn gewrichten en spieren.Het product is goed oplosbaar en je kan het ook door je pannenkoeken etc doen,zonder dat je h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Als mijn keto collageen bijna op is vul ik mijn voorraad bij , dat is de beste review dat je kunt geven , want je gaat niks terug aanvullen waarvan je niet tevreden bent . Ik voel vooral verschil in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle en fijne bezorging. Leuke kaart met positieve tekst erop.ð€© De supplementen ga ik uitproberen. Tot nu toe erg tevreden over de producten.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hoogwaardige en wetenschappelijk bewezen voedingsssupplementen die helpen om het beste uit jezelf te halen.
Op werkdagen voor 17.00 besteld? Zelfde dag verzonden!
Postbus 6048, 5700ES, Helmond , ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik heb het product geprobeerd. Ik heb al vele andere geprobeerd. Ik heb mijn twijfels of de collageen echt genoeg doet voor mijn huid etc. Ik blijf toch mijn oude vertrouwde gebuiken

Optimum Keto ããã®åç
Zowel het bestellen als de levering is goed verlopen. Verder is het product goed/lekker van smaak, werkt hydrateren goed tijdens workouts.

Optimum Keto ããã®åç
Snelle en fijne bezorging.
Leuke kaart met positieve tekst erop.ð€©
De supplementen ga ik uitproberen.
Tot nu toe erg tevreden over de producten.

Optimum Keto ããã®åç
Fijne producten, goede service, snelle levering Meg een persoonlijke touch

Optimum Keto ããã®åç
De eerste potten zijn naar mijn dochter gegaan. Zij is zeer tevreden, haar haar is mooier, huid, nagels en haar darmen zijn zoveel rustiger. Zij reist de wereld over voor haar werk en deze ondersteuning voor haar lichaam is helemaal topp.

Optimum Keto ããã®åç
Bestel er al enige tijd de collageen en de omega capsules ben daar heel tevreden over. Mijn haar ziet er weer wat voller uit en de lijntjes op mijn decolleté zijn bijna weg. Ik ben een zijslaper en heb er daardoor ook meer "last" van. Maar de lijntjes trekken nu elke ochtend weer zo goed als weg. Echt top producten.
Recent bestelde ik er ook de Pure C8 poeder voor extra energie. Ik kreeg het poeder niet goed gemengd met mijn koffie en had het maar aan de kant gezet. Koffie met poederbobbels is niet lekker. Zonde want ik kreeg er wel energie van. Toch maar even de vraag per mail gesteld of dit niet anders kon.
Gelukkig had Dennis er een goede oplossing voor. Het poeder mengen met een beetje water om er een papje van te maken. Hierdoor wordt het een glad mengsel. Top! Koffie erbij en je hebt een heerlijk energiedrankje.
Dus top service en fijne producten die echt werken.

Optimum Keto ããã®åç
Omdat dit een goed product is voor de gewrichten. Bij mij voornamelijk knie en duimgewrichten,heb veel minder pijn.

Optimum Keto ããã®åç
Snel en met een persoonlijk geschreven kaartje geleverd.

Optimum Keto ããã®åç
De collageen voldoet aan de verwachtingen. Service is goed.

Optimum Keto ããã®åç
Snelle reaktie op mojn email en kon ik toch nog 2 potten collageen zij het met beschadigd etiket en met korting bestellen. De volgende dag in huis .
Super toch!

Optimum Keto ããã®åç
Fijne producten en persoonlijk berichtje bij de bestelling. Altijd leuk.

Optimum Keto ããã®åç
Ben heel blij met jullie product heb goede resultaten mijn haar valt niet meer uit.mijn nagels breken niet zo gauw af en ik zie ook verandering aan mijn huid een zo lief dat je bij je bestelling altijd een hand geschreven kaartje bij zit dat zie je tegenwoordig niet meer Chapou ga zo door .groetjes van loes

Optimum Keto ããã®åç
Fijn dat je er tijdens je bestelling op wordt gewezen dat het product in de aanbieding is. Ik had dat nl. nog niet gezien. Dit getuigt van eerlijkheid en integriteit.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã