レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det startede med at jeg ville fÃ¥ lavet en hjemmeside til mit helt nye madkoncept jeg var i gang med at starte op. Jeg fandt Optimum.dk og fik en snak med Jonathan. Vi havde en rigtig god ke... もっず芋る

Super professionelt bureau, som var behjÊlpelige med, at opsÊtte et website samt at varetage min linkedin annoncering, da jeg befinder mig pÃ¥ B2B markedet. PÃ¥ min webshop, fik jeg en stigning... もっず芋る

䌁業が回答したした

Optimumm hjalp min virksomhed med at forbedre vores KPI'er. Dette foregik igennem en 2 mÃ¥neds-periode, hvor vi sÃ¥ oplevede en stigning pÃ¥ 176,5% af besÞg pÃ¥ vores webshop. Det har fÞrt til en stigni... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anmeldelse fra virksomheden: Christina A Jeg kontaktede Optimum ApS, da jeg stod og skulle have lavet en hjemmeside til min nyopstartet virksomhed. Jeg fik Suleyman som min kontaktperson, hvil... もっず芋る

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

31件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Det startede med at jeg ville få lavet

Det startede med at jeg ville få lavet en hjemmeside til mit helt nye madkoncept jeg var i gang med at starte op.

Jeg fandt Optimum.dk og fik en snak med Jonathan. Vi havde en rigtig god kemi, som udviklede sig til mere! End bare samarbejdspartner.e I dag har Jonathan og jeg udviklet et venskab, hvor han kommer forbi Toast Time nogen gange, og får en god snak samtidig sÊtter vi strategiplaner for Toast Times udvikling. For Optimum er mere end bare et webbureau som udvikler hjemmesider.

Deres garvede coaches og samarbejdspartnere, kan få virksomheder til at blomstre, hvis de er ved at visne ud!

Giv dem et skud! Det kan jeg helt klart anbefalede!

Genco – ham der ceo.
Great success!

2022幎7月7日
自発的なレビュヌ

god service, pÊdagogisk tilgang og meget fin pris!

Jeg reprÊsenterer en lille lokal frivillig forening, der hverken råder over meget tid, sÊrlige webkompetencer eller nÊvnevÊrdig Þkonomi, men som meget gerne vil have en hjemmeside for medlemmer og interessenter i området. Vi oplevede til fulde en god service, pÊdagogisk tilgang og meget fin pris!
Vores hjemmeside får ros, det er blevet let at vÊre webredaktÞr og besÞgstallene er rigtig fine. Vi anbefaler gerne Optimum.

2021幎12月15日

Fantastisk service!

Anmeldelse fra virksomheden: Christina A

Jeg kontaktede Optimum ApS, da jeg stod og skulle have lavet en hjemmeside til min nyopstartet virksomhed. Jeg fik Suleyman som min kontaktperson, hvilket jeg ikke fortryder på noget tidspunkt.

Jeg har aldrig oplevet så stor en venlighed og tålmodighed. Selve servicen har vÊret over al forventning og leveringstiden klager jeg bestemt ikke over. Hjemmeside blev lavet på under en uge og jeg er nu kÞrerende med en FED hjemmeside.

Og endnu en gang TAK til Suleyman for den fantastiske service. I bliver kontaktet nÊste gang, jeg har brug for IT hjÊlp på hÞjt niveau.

2021幎2月3日

Hej Christina,

Tak for din fine anmeldelse og det gode samarbejde!
Vi er rigtig glade for at have dig som kunde, og det varmer utroligt meget, at du er tilfreds.

Suleyman fra Optimum

På trods af nogle misforståelser fra

På trods af nogle misforståelser fra begge sider, endte vi med et flot resultat, og endda en ekstra feature som sparer os meget tid i lÊngden.

2021幎1月4日

Hej Yuri,

Tak for din fine anmeldelse og det fortsat gode samarbejde!
Vi er rigtig glade for at have dig som kunde, og det varmer utroligt meget, at du er tilfreds, på trods af de få misforståelser, som vi hurtigt fik rettet op på.

Optimum ApS får mine varmeste

Optimum ApS får mine varmeste anbefalinger. De har stået for min hjemmeside, som skulle kodes fra bunden. Derudover har vi lavet en fremragende serviceaftale, hvor de vedligeholder den.

- fuld gennemsigtighed
- daglige updates
- gode priser, som hÊnger sammen med kvaliteten

2020幎12月23日

Hej Camilla,

Tak for din fine anmeldelse og det gode samarbejde!
Vi Þnsker dig alt det bedste, og vi vil selvfÞlgelig stadig fÞlge med fra sidelinjen.

vi brugte Optimum Aps til at lave vores

vi brugte Optimum Aps til at lave vores hjemmeside og en fungerende Multi-store. De har vÊret enormt behjÊlpelige, og isÊr til at hjÊlpe ens ideer til at blive realiseret. Jeg vil gerne give en varm anbefaling herfra.
- Laeringsportalen.dk

2020幎12月21日

Hej Lukias,

Jonathan fra Optimum

Er super glad for det endelige produkt

Er super glad for det endelige produkt og ikke mindst den hjÊlp, jeg har fået på vejen :)

2020幎12月15日

Hej Peter,

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. De har hjulpet mig hele vejen rundt med online marketing samt webshop.

2020幎12月6日

Hej Ulrik,

Kan helt klart anbefale Optimum

Kan helt klart anbefale Optimum! Super initiativ tagende folk bag virksomheden som hjÊlper dig igennem alt fra A til Z
Ikke sidste gang vi har et samarbejde med dem!

2020幎11月11日

Hej Frederik,

Fantastiske og dygtige mÊnd

Fantastiske og dygtige mÊnd, som har hjulpet en del med at omsÊtte deres hjemmesider. klart en anbefaling herfra:)

2020幎11月9日

Hej Faysal,

Martin fra Optimum

Jeg kontaktede Optimum for at få et

Jeg kontaktede Optimum for at få et tilbud på en hjemmeside samt SEO-optimering. Jeg havde en stram deadline, så det var meget vigtigt for mig, at den blev overholdt. Jeg var selvfÞlgelig også klar over, at den korte deadline, ville ende ud i en hÞjere pris.

Jeg arbejdede helt specifikt sammen med Suleyman, som var min faste kontaktperson. Jeg blev opdateret dagligt, så jeg kunne fÞlge med i processen. Dette kunne mange andre bureauer lÊre noget af.

På under fem hverdage havde jeg en kÞreklart hjemmeside, som samtidig var SEO-optimeret. Derudover fik jeg lov til at komme med eventuelle rettelser efterfÞlgende, da de ville sikre sig, at jeg som kunde var 100 % tilfreds. Selvom jeg ikke havde de store rettelser, var det meget rart, at jeg kunne det.

Alt i alt har jeg haft en god oplevelse med Optimum, som bare har styr på dét, de laver. Der har i hele processen vÊret fuld transparens, så jeg altid har kunnet fÞlge med i, hvor langt vi var i processen.

2020幎11月9日

Hej Henrik,

Martin fra Optimum

Optimum har hjulpet mig med min

Optimum har hjulpet mig med min markedsfÞring og gÞr stadig.. Det var fÞrste gang jeg prÞvede sådan noget og det har i den grad vÊret det vÊrd! Min omsÊtning er steget markant siden samarbejdet og jeg kan nu leve af min webshop efter hånden! Kun gode anbefalinger herfra!!

Hej Lene,

Tusind tak for de rosende ord og det fortsat gode samarbejde!

Optimum har hjulpet mig med FB Ads og

Optimum har hjulpet mig med FB Ads og min omsÊtning er allerede steget efter kun 2 måneders samarbejde. De har lagt en klar strategisk plan fra start, hvilket så lovende ud. Jeg har på ingen måde fortrudt, at jeg har indgået et samarbejde med dem. De kan klart anbefales!

Hej Sarah,

Tusind tak for de rosende ord og det fortsat gode samarbejde!

Superdygtige og kompetente

Superdygtige og kompetente. Samarbejdet udfÞrt til punkt og prikke og lige efter mine prÊferencer. God kommunikation og overholdt deadlines. Kan til enhver tid anbefale dem.

Hej Náziyh,

Verdensklasse

Optimum har hjulpet med min digitale tilstedevÊrelse i form af SoMe samt betalt annoncering på Google og Facebook. De kan klart anbefales, og de har styr på deres del.

2020幎11月7日

Hej Habibullah,

Martin fra Optimum

Kompetente konsulenter der har styr på sit kram!

Dygtige og kompetente konsulenter! Jeg har fÃ¥et lavet et logo og en hjemmeside - og er yderst tilfreds med resultatet! De er altid til rÃ¥dighed og en yderst kompetent sparringspartner! Kan klart anbefales herfra 🙌🏜

2020幎11月5日

Hej Fawad,

Fantastik!

Fantastik!
Jeg har forleden fået lavet en webshop af Optimumm. God service, forventet leveringstid, og sidst men ikke mindst, rigtig fedt design ligesom jeg havde forstillet mig. De får 5 stjerner og en klar anbefaling fra min side af!! :D

2020幎11月4日

Hej Erik,

Martin fra Optimum

Fik omsider min hjemmeside op

Fik omsider min hjemmeside op, fantastisk service, meget professionelt. Kan varmt anbefales👍🏟

2020幎11月4日

Hej Ali,

Martin fra Optimum

Jeg har fået lavet min webshop hos

Jeg har fået lavet min webshop hos Optimumm, som jeg er yderste tilfreds med! Selvom kommunikation kan vÊre lidt langsom og forsinket, så arbejder de også gerne efter kl 16. Har siddet en aften og talt med dem kl 23. Hvilket jeg synes er rigtig god service.
SÃ¥ overordnet er jeg meget tilfreds og vil klart anbefale dem!

2020幎11月3日

Hej Astrid,