Banner for Orangefit

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een hele fijne shake! De beker die erbij zit is helemaal top, zorgt er voor dat je geen klontjes in je drinken hebt. De blueberrie is mijn favoriet. Klein beetje water, magere kwark en 1 scoop bluebe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik gebruik de Hero om op een dag extra calorieën binnen te krijgen. Ik drink de Hero tussen mijn maaltijden door. Onwijs blij mee en vanille is mijn favoriet! Bij de proteïne shake is koffie... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. スポヌツ栄逊食品店

Orangefit に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Doe mij nog zo'n dag...

Je kent ze wel, dagen waarop alles moeiteloos gaat. Je barst van de energie, je doelen lijken binnen handbereik en je voelt je optimaal. Bij Orangefit vinden we dat je deze dagen vaker mag ervaren. Elke dag biedt daarvoor kansen, en wij staan klaar om je daarbij te helpen.

Onze producten zijn ontwikkeld om precies te geven wát je lichaam nodig heeft, op het moment dát je het nodig hebt. Of je nu die extra ronde op de fiets wilt maken, je weerstand wilt boosten, of simpelweg je energielevels wilt vasthouden voor een drukke dag. Orangefit zorgt voor de brandstof die jouw goede dagen nog beter maakt.

Maar we doen meer dan alleen producten leveren. We geloven in persoonlijke support. Daarom bieden persoonlijk voedingsadvies, kan je bellen en mailen voor hulp en is er een community van fans die dag en nacht voor elkaar klaarstaat.

In onze campagnes laten we zien hoe iedereen z’n eigen “betere dagen” ervaart. Door de inspirerende verhalen van onze gebruikers te delen, laten we je zien hoe Orangefit dagelijks voor hen het verschil maakt. Meer goede dagen, meer plezier, meer balans. Want als je eenmaal weet hoe goed een dag kan zijn, wil je er alleen maar meer van.

Orangefit, more better days

Orangefit

圓該䌁業による蚘述

more better days
Bij Orangefit® hebben we één missie: van elke dag je beste dag maken. Met hoogwaardige producten die perfect in jouw leven passen en support die je voelt, maken we gezond leven makkelijker – en zelfs leuk. Door altijd te kiezen voor kwaliteit en bewuste keuzes, werken we aan gezondere communities en laten we zien dat betere dagen beginnen met betere keuzes.
Nr. 1 getest Consumentenbond
De Consumentenbond heeft in een uitgebreid onderzoek naar maaltijdvervangers Orangefit® Diet als Nr. 1 diet shake beoordeeld! Uit maar liefst 27 geteste producten kwam onze shake als beste uit de test. Het onderzoek richtte zich vooral op voedingswaarden en samenstelling. Orangefit® Diet bleek het hoogste percentage eiwitten te bevatten en onderscheidde zich door de hoogste kwaliteit en beste bron van koolhydraten en vetten.
Winnaar Shopping Awards
In 2023 mochten we de Shopping Awards in ontvangst nemen. We waren de beste webshop in de categorie Sport & Vrije tijd!

Niet goed, geld terug service

Ben je niet tevreden over een van onze producten of is iets toch niet naar wens?

Jammer, maar geen probleem! We hanteren een niet goed, geld terug-garantie. Daarmee kan je de bestelling retourneren en je geld terug ontvangen. Zelfs als de verpakking al geopend is.

連絡先

Promotion box for Orangefit

Ontdek onze producten

100% natuurlijk, Nr. 1 getest Consumentenbond & Niet goed, geld terug.

4.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit en snelle levering.

Bestel hier al jaren proteine en soms ook andere supplementen en ben zeer tevreden met de kwaliteit van de producten en ze worden ook altijd snel geleverd.

2026幎4月16日

Orangefit からの回答

Super om te horen dat je al jaren tevreden bent over de kwaliteit en dat de levering altijd snel gaat! Geniet ervan 🧡

Alles is lekker

Alles is lekker! Ik heb er geen buikpijn van, en dat is geweldig.

2026幎4月9日

Super om te horen! Bedankt voor je positieve review 🧡

Superfijne shake, slechte verpakking

Superfijne shake, alleen de verpakking vind ik een drama. Je moet je complete hand erin steken om alles eruit te kunnen scheppen, alles zit onder het poeder. De grote zak is absoluut niet gebruiksvriendelijk helaas .

2026幎4月9日

Orangefit からの回答

Fijn om te horen dat de shake zo goed bevalt! 😃 Goed om te weten: we hebben nu ook een handige bewaarbus waarin je het poeder kunt doen, zodat je het niet uit de zak hoeft te scheppen. Misschien is dat een goede optie voor jou!

5぀星のうち5の評䟡

Ben nu twee weken bezig met orange en

Ben nu twee weken bezig met orange en fit diet. Mijn hongergevoel word al een stuk minder erg blij mee
De koffie smaak vind ik het lekkers

2026幎4月8日

Orangefit からの回答

Wat goed om te horen dat je al verschil merkt in je hongergevoel! 😊 Fijn dat je zo geniet van de koffiesmaak☕

5぀星のうち5の評䟡

De smaken zijn super lekker.

De smaken zijn super lekker.
Wij hebben vanille en banaan.
Nu nog afvallen.

2026幎4月7日

Orangefit からの回答

Super om te horen dat je de smaken lekker vindt! Vanille en banaan zijn zeker populaire keuzes 🍌 En succes met het afvallen, je bent goed op weg! 💪

Lekkere producten

Lekkere producten, goeie leveringsservice

2026幎4月7日

Orangefit からの回答

Bedankt voor je review, Mieke! Super om te horen dat je de producten lekker vindt én dat de levering vlot verliep. 😊 We doen ons best om dat zo te houden!

5぀星のうち5の評䟡

Goeie smaken en gemakkelijk om snel

Goeie smaken en gemakkelijk om snel gegeten te hebben,je blijft lang met een vol gevoel wat snackrn verminderd.

2026幎4月5日

Orangefit からの回答

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je de smaken lekker vindt en dat het je lang een vol gevoel geeft 🙌 Fijn dat het ook helpt om minder te snacken!

Een hele fijne shake

Een hele fijne shake! De beker die erbij zit is helemaal top, zorgt er voor dat je geen klontjes in je drinken hebt. De blueberrie is mijn favoriet. Klein beetje water, magere kwark en 1 scoop blueberrie
 even roeren en er verse blueberries in doen
 heerlijk!
Het meeneem bakje zou van mij iets groter mogen, dat er makkelijker 2 scoops in kunnen
 maar dat is ook echt het enige verbeterpunt wat ik ka bedenken.

2026幎4月2日

Orangefit からの回答

Bedankt voor je review, Leoni! Super om te horen dat je zo blij bent met de blueberry shake en dat de beker goed zijn werk doet 🩵 Je recept met magere kwark en verse blueberries klinkt trouwens heerlijk! De feedback over het meeneem bakje nemen we zeker mee.

vink vink

vink vink! snelle verzending en lekkere repen!

2026幎3月31日

Orangefit からの回答

Super om te horen dat de verzending snel was en dat je de repen lekker vindt! 😊 Bedankt voor je review!

5぀星のうち1の評䟡

Smerige bedoeling

Wat een troep. Structuur als zand met een stevia, vanille smaakje. Zelf met goeie sojamelk smerig. Snel op retour terug verstuurd.

2026幎3月31日

Orangefit からの回答

Vervelend om te horen dat het product zo tegenviel en dat de smaak en structuur niet bevielen!

Mag ik vragen of dit je eerste ervaring was met een plantaardige shake? De structuur kunnen namelijk wat anders zijn dan je misschien gewend bent, en het is soms even wennen. We hadden je ook graag geholpen met wat tips om ‘m beter naar smaak te maken. Mocht je in de toekomst nog eens willen proberen, stuur ons gerust een berichtje. We denken graag met je mee! ☺

Dankjewel Orangefit!

Eindelijk de motivatie en de producten gevonden om écht af te vallen! Inmiddels bijna 10 kilo kwijt, dankjewel Orangefit!

Orangefit からの回答

Wat een mooi resultaat, bijna 10 kilo! 🎉 Fijn om te horen dat je de motivatie en de juiste producten hebt gevonden. Veel succes met de rest van je journey!

Klantvriendelijk !

Ben zeer tevreden over het verzenden van mijn bestelling, daar ge deze steeds kunt aanpassen naargelang het verbruik en ge een korting krijgt als ge domiciliëert. Ook kan je de domiciliëring steeds afzeggen, dus : zeer tevreden!! Groetjes, Ria

Orangefit からの回答

Super om te horen dat je zo tevreden bent over de flexibiliteit van je abonnement! 😊 Fijn dat de mogelijkheid om je bestelling aan te passen en de korting bij domiciliëring goed bevallen. Bedankt voor je review, Ria!

Dit werkt

Dit werkt! En is hartsikke lekker ook nog. Ik heb de diet chocola en aardbei. Heerlijk met wat ijsklontjes. Ik zit daarna vol en het duurt echt pittig wat uurtjes voor ik weer echt trek krijg.

Orangefit からの回答

Bedankt voor je review! Super om te horen dat de chocolade en aardbei smaak in de smaak vallen, en fijn dat het je ook nog eens lang verzadigt 😊 Het idee met de ijsklontjes is trouwens een leuke tip!

Een tevreden mens.

Vorige week voor het eerst sinds al jaren klant te zijn contact nodig gehad met de klantenservice. Ik ben snel en vriendelijk geholpen. Wat de producten betreft heb ik er al meerdere op eigen wil uitgeprobeerd. Niks valt tegen maar de dieet shake vanille blijft toch echt favoriet!

Orangefit からの回答

Bedankt voor je review, Marit! Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk geholpen bent door onze klantenservice 😊 En top dat je al zoveel producten hebt uitgeprobeerd. Dat de dieet shake vanille na al die tijd nog steeds je favoriet is, zegt genoeg!

5぀星のうち5の評䟡

De smaken bevallen ons goed

De smaken bevallen ons goed. Koffie en banaan zijn erg lekker. Het herstel na het sporten is veel beter.
Daarnaast snelle levering. Een echte aanrader.

2026幎3月29日

Orangefit からの回答

Bedankt voor je review! Super om te horen dat koffie en banaan in de smaak vallen en dat je merkt dat je herstel na het sporten beter is 💪 Fijn ook dat de levering snel was. Veel sportplezier!

Lekker!

Snelle service, heldere website. De diet choco is super lekker!

2026幎3月28日

Orangefit からの回答

Bedankt voor je review, Anneloes! Super om te horen dat de service snel was en dat je de website als duidelijk ervaart 😊 En fijn dat de diet choco in de smaak valt!

Goede producten, service goed

Goede producten, zonder synthetische zoetstoffen. Klantenservice goed.

2026幎3月26日

Orangefit からの回答

Bedankt voor je review, Ro! Fijn om te horen dat je de producten zonder synthetische zoetstoffen weet te waarderen en dat je ook tevreden bent over de klantenservice 😊

Bezorging...

De bestelling wordt keurig en snel bezorgd.

2026幎3月25日

Orangefit からの回答

Fijn om te horen dat je bestelling keurig en snel is bezorgd! 📊 Bedankt voor je review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。