Billige varer, der ankom hurtigt med GLS. Havde bestilt en del porcelÊn og det var alt sammen pakket forsvarligt og ankom i hel stand. Orderly er et virkelig godt alternativ til Facebook Marketplac... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har gjort mit fÞrste kÞb pÃ¥ Orderly, og desvÊrre var 'en af tingene gÃ¥et i stykker i forsendelsen. Jeg skrev til supporten og sendte billeder af "uheldet", og det gik virkelig hurtig med en reaktion o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering og bÞgerne ser fine ud. Kommer igen og kÞber flere :-) Vidste ikke I fandtes...
Fornuftigt koncept. Flink og hjÊlpsom kunderservice. Har fÃ¥et leveret en hÃ¥ndfuld defekte varer, men fik refunderet varens pris med det samme. Dog meeeget slÞv til at pakke og levere. Forvent at der g... ãã£ãšèŠã
Orderly er en ny salgsplatform, der fjerner alt besvÊret ved at handle gode ting mellem private. Vi har alle sÊlgeres ting på vores centrale lager, hvorfra vi sender til dig. Visionen er at give kÞbere en attraktiv handelsoplevelse, der nÊrmer sig nysalg.
Industrivej 10, 3550, Slangerup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Gode billige priser og god kvalitet. Vil helt klart kÞbe igen fra jer ð
Orderly er et virkelig godt alternativ til Facebook Marketplace og DBA --> her slipper du som kÞber for at kommunikere direkte med sÊlger. Dét i sig selv er enormt vÊrdifuldt.

Orderly ããã®åç
KÞbte et parkometer som ikke fungerede.skrev tilbage og dagen efter besked ; undskyld ulejligheden vi fikser det og pengene retur til min bank. RESPEKT

Hurtig levering og varen lever 100 % op til det forventede og lovede
Jeg er glad for mit kÞb. KÞb var som beskrevet, så ud som nyt.

Orderly ããã®åç
Har gjort mit fÞrste kÞb på Orderly, og desvÊrre var 'en af tingene gået i stykker i forsendelsen. Jeg skrev til supporten og sendte billeder af "uheldet", og det gik virkelig hurtig med en reaktion og refundering af det tabte belÞb. Super god service - derfor 5 stjerner. Det var et rent uheld, at der overhovedet var en transportskade, for tingene var faktisk pakket rigtig godt ind, men det kan jo ske. Jeg vender garanteret tilbage til Orderly - for det var - på trods af det skete - samlet set en god oplevelse.

Orderly ããã®åç
Jeg er rigtig glad for varerne, også denne gang. Fantastisk koncept. Jeg har selv også sat nogle varer til salg på orderlig.shop. Problemet er bare, at jeg kÞber 3 gange så mange varer hjem igen. Det er lidt fristende.

Orderly ããã®åç
Brugte ting er grÞnnere og billigere end nyt! â»ïž

Orderly ããã®åç
Har handlet her flere gange. Jeg har fuld tillidâŠTingene er bare i orden!!!!

Orderly ããã®åç
Superfin og hurtig service.
PÊne ting til rimelig pris.
Vil helt sikkert handle der igen.

Orderly ããã®åç
Hurtig expedition , god vare til billig penge.ðð»

Orderly ããã®åç
Fin vare der opfylder beskrivelse og foto - super hurtig levering

Orderly ããã®åç
Har kÞbt den flotteste bog, er meget glad

Orderly ããã®åç
Jeg bestilte tre anime figure, to af figurene var sammen som et produkt og den tredje sit eget produkt. Efter en kort fragt var der dog kun de to figure og ikke den tredje. Jeg skrev en mail til support, og fik at vide den var blevet vÊk. Jeg får refunderet pengene og fragt, hvilket er dejligt nok respekt for det. Så derfor kan jeg desvÊrre ikke give mere end fire stjerner. Men ellers en god og venlig service. I kan trygt handle, og forvente faire kundeservice.

Orderly ããã®åç
Hurtig service. Bogen var i bedre stand end angivet, så det var en positiv overraskelse.

Orderly ããã®åç
Super kundeservice ved defekt vare. Kan klart anbefales.

Orderly ããã®åç
Glimrende oplevelse for 3. gang. det er bare irriterende, at man ikke selv kan vÊlge pakkeshop og planlÊgge afhentningen, når man har fri.

Orderly ããã®åç
Jeg har kig på en orange hundefrakke fra Hurtta. Ved at dette mÊrke skal vaskes varsom og uden skylle middel. Dette fordi det er en vandtÊt/regnfrakke.
Kontakter jer gennem trustpilot fordi jeg ikke kan finde en måde at skrive til jer.
I kan kontakte eller 26842244. HÃ¥ber at hÞre fra jerð