Constantly being charged for the same invoice! I am a business customer, and they keep charging reminder fees for an invoice I paid months ago. There is no way to contact, my emails get returned to... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
The most lousy customer experience ever. They are simply unable to handle card expiration issues, something any other company on the planet knows how to do. Instead of writing, calling, using eboks li... もっと見る
企業が回答しました
Har været på sommerferie i Norge i august 2024, havde i god tid før fået en bizz fra øresundpay, var spændt på hvordan det virkede, det kørte bare perfekt, afgifterne blev trukket 2 dage efter passage... もっと見る
企業が回答しました
Håbløs faktureringssystem. En betaling blev afvist grundet spærret kort, selvom jeg registrerede et nyt kort og betalinger fortsatte fint på abonnement osv., så kan de ikke finde ud af at trække det b... もっと見る
ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Always issues
Always issues. There is always some issue with their systems so they don't correctly send data to other providers. It has happened with their integration with Storebæltsbroen in Denmark. And this summer I also experienced huge issues using my bizz provided by Øresundpay in Norway. The Norwegian systems simply said that it was an "illegal bizz type".
So yeah, I definitely cannot recommend having a bizz from Øresundpay.
They might as well close their customer support: I actually think that would improve the situation, as the current customer service is worse than having none.

Oresundpay からの回答
Verderbt euch nicht die Urlaubsstimmung und fahrt Fähre!
Ich wollte statt mit der Fähre mal über die Brücken fahren, um mir den Fährstress zu sparen. Leider ist das alles ziemlich undurchsichtig mit den verschiedenen Kooperationspartnern. (Hier Stoerebælt)
Bei Problemen ist man dann direkt ein PingPong Ball und wird hin und her geschickt.
Schnelldurchgang:
- 6.8.24 Konto bei ØresundPAY angelegt und Bizz bestellt (klappte gut und bizz kam ein paar Tage drauf)
- 17.8. Mit der nun vorhandenen Bizz Nummer bei Storebælt ein motorhome agreement aufgesetzt um einen Rabatt (299kr statt 620kr) zu erhalten.
- 22.8. Bestätigung von Storebælt, dass alles aufgesetzt ist mit Reg-No und Bizz
- 6.9. ØresundGO gebucht für den Rabatt auf der Øresundbrücke (hat alles geklappt)
- 15.9. Tag der Überfahrt über beide Brücken. Expressspur genommen, Bizz piept, Schranke geht auf, alles gut verlaufen
- 16.9. Unter Trips steht der falsche Betrag (620kronen statt 299kr.) für die Storebæltbrücke
- 17.9. Direkt bei Storebælt eine Beschwerde eingegeben, dass der Preis nicht stimmt
- 18.9. Der falsche Betrag wird abgebucht.
- 23.9. Kontakt mit ØresundPAY aufgenommen.
- 24.9. Von ØresundPAY Antwort erhalten und zu Storebælt verwiesen worden.
- 24.9. Nochmal bei Storebælt beschwert.
- 26.9. Antwort von Storebælt: Kein aktives agreement zur Zeit der Überfahrt. Mein motorhome Agreement wurde wohl von ØresundPAY geschlossen. Ein Grund kann nicht eingesehen werden. Ich solle mich doch an ØresundPAY wenden.
- 26.9. Erneute Kontaktaufnahme mit ØresundPAY mit den neuen Infos von Storebælt.
- 29.9. Antwort von ØresundPAY, dass ich eine Erstattung bekomme
- 1.10. Erstattung kommt in Höhe von 31kr. Also leider der Preis für eine Überfahrt mit Private agreement. Ich hatte aber ein motorhome agreement - somit sollte die Erstattung 321kr. sein.
- 1.10. Wieder viel hin und her. Der Preis sei so korrekt. Ich solle mich an Storebælt wenden. Den Fragen wird ausgewichen - Antworten bekommt man im Standardformat.
Meiner Meinung nach absolut betrügerisch. Ich werde wohl nächstes Mal wieder mit TT Line nach Schweden fahren. Da geht zwar immer der ganze Tag drauf aber dafür funktioniert alles zum abgemachten Preis. Der ist übrigens auch nicht viel höher, wenn man die gesparten Kilometer mit einrechnet und früh bucht.

Latterlig fakturering
Har fået en faktura for to ture over Øresundsbroen i en bil, jeg har haft solgt i over et år. Selvom jeg kan bevise, at jeg ikke har ejet bilet på tidspunktet, skal jeg betale over 1000kr, fordi det står gemt et sted i deres vilkår.
Vanvittigt lusket. Jeg skal aldrig have noget med dette firma at gøre igen.

Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid
Efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget min fysiske øresundsbizz, og har ellers meldt den til Autopass her inden vores tur til Norge.

Number plate Pay nur für DK-Mobile
Number plate Pay nur für DK-Mobile. EPass nicht nutzbar?

Übelster Kundenservice
Wochenlange Versuche die verlängerte identische Visa-CC wieder zu aktivieren sind krachend an der Unzulänglichkeit der Software gescheitert. Die Zwei-Wege-Authentifizierung ist für das online-Zahlsystem offenbar ein Fremdwort. Meine wirklich wochenlangen Versuche mit Rücksprache bei der kreditkartenkontoführenden Bank endeten jeweils bei irgendwelchen sich wiederholdenden Phrasen des AI-Bots. Dilletantismus at its best. Nehme jetzt wieder die Fähre Frederikshavn Göteborg

Havde forventet at Øresundpay bizzen virkede i Norge
Havde forventet at Øresundpay bizzen virkede i Norge, og brugte bizzen i sommerferien i juli 2023. Der er endnu ikke registreret nogen aktivitet på Min Side, her i september 2023. Kundeservice er kontaktet flere gange på mail, og der sker ingenting.
Jeg er spændt på om der snart kommer en regning fra Autopass i Norge, med regning for turene og ekstra gebyrer.
Det var første og sidste gang vi benytter Autopay, det virker ikke og kundeservice er ubrugelig.
Skidt kundeservice
Skidt, skidt kundeservice. Hæver 4x255,- dkr samme dag uden specifikation og uden at notificere mig - og er efterfølgende fuldkommen umulige at få i tale telefonisk. Kø-systemet på hotline er decideret løgnagtigt, og holder uden underdrivelse kunden hen i 30+ min., mens en telefonsvarer forsikrer mig om, at jeg skam er nr 1 i køen. Jeg venter stadig. En skændsel.
Virker ikke som Autopass i Norge, selvom de skriver det
Forsøgte at bruge dem som Autopass i Norge, men efter flere mails frem og tilbage og lang snak i tlf (efter timers venten), så virker det stadig ikke.
Spild af tid at forsøge sig med dem :(
Uhørt besværligt og teksttungt🥱Prøver…
Uhørt besværligt og teksttungt🥱Prøver at bestille automatisk registrering af afgifter i Norge. Ferien er nok overstået før jeg kommer igennem til firmaet.
Helt uhørt besværligt..
Helt uhørt besværligt...
Der er ingen sammenhæng i hvordan man opretter aftaler mellem de forskellige produkter og det er svært at forstå om man er oprettet eller ej.
Jeg tager chancen i morgen og så må jeg se om jeg kommer til at få rabat eller ej 😂
Hvorfor så besværligt ..
Hvorfor skal i gøre tingene så besværligt !!
Det bliver da ikke lettere at opfinde en ny tallerken som også er knyttet til øresund plus undergrupper af det ene og andet.
Vi forbrugere ønsker bare at kunne betale på den letteste måde igennem betalingsanlæg og lignende. Alle mulige klubber, tilbud og spam er blot forstyrrende elementer. Lad os blive fri for det.
I må bruge ustyrlig mange pengene på rigtigt meget uden værdi !!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。