Ik heb een fout gemaakt in mijn adresgegevens waardoor mijn pakket werd teruggezonden. Ik heb geappt, er werd direct geantwoord en ik werd goed op de hoogte gehouden. Mijn pakket is snel alsnog geleve... もっと見る
企業が回答しました
Bestelling gedaan voor deodorant, was een leuke aanbieding en had gelijk een voorraad besteld. Bestelling was snel verzonden, echter was deze niet compleet binnengekomen, en kon nergens wat vinden ov... もっと見る
企業が回答しました
It has been nearly 3 months since I had placed my order. After initial contact regarding my order that wasn't in stock, the silence is very loud unfortunately. 3 months down the line my order was no... もっと見る
企業が回答しました
Voor mij de beste deodorant die er is van lekker hier besteld. Het verzendproces lukte niet na een berichtje kreeg ik gelijk antwoord en kon ik binnen 15min bestellen. Fijne service en van de site wor... もっと見る
企業が回答しました
Welkom bij Organic People, jouw maatje in eigenzinnig en natuurlijk winkelen sinds februari 2020. Wij maken het makkelijk – en leuk – om bewuste keuzes te maken met onze BOLD producten: 🧘♂️ Bewust 🏡 Lokaal 😍 Onweerstaanbaar 🌍 én Duurzaam Of je nu op zoek bent naar natuurlijke verzorging, ecologische schoonmaak of duurzame dagelijkse essentials, ons zorgvuldig samengestelde assortiment helpt je om met kleine stappen een groot verschil te maken – voor jezelf én voor de wereld om ons heen. Shop jij al BOLD?
Wieringerwaardstraat 363, 1024HM, Amsterdam, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestelling was snel binnen
Er was iets fout gegaan met de bestelling en werd snel en prima opgelost

Organic People からの回答
Er was iets mis gegaan met bestellen en kreeg direct antwoord op mail en via whatsapp fijn contact gehad. Snelle levering.

Organic People からの回答
Een goed product! De bestelling ging gemakkelijk en de levering was snel. Prima!

Organic People からの回答
Fijne duidelijk website en snelle levering van kwalitatief product. Ben er blij mee.

Organic People からの回答
Ik heb vanaf 26 May 2025 besteld maar helaas me bestellingen is nog niet binnen gekomen, Post NL is druk dus me pakket is nog niet gesorteerd. Jammer!
Dus ik kan het niet de kwaliteit van het product beoordelen.

Organic People からの回答
Snel geleverde deo “Lekker”die erg fijn is . Had eerst kleine potjes die je uit moest smeren met je vinger . Dit is een stick. Heel fijn erg tevreden mee

Organic People からの回答
Quick delivery, great product! We bought eco laundry sheets. They are wonderful.

Organic People からの回答
Alles is vlot afgehandeld.
Het deodorant van "lekker" bevalt er goed.

Organic People からの回答
I didn't received full order and after contacting didn't hear anything from company.

Organic People からの回答
Twee weken geleden een bestelling geplaatst. Een mailtje ontvangen dat ze met de bestelling bezig gingen en vervolgens niks van weet gehoord. Heb ze een email gestuurd, een berichtje op Facebook en ik heb ze gebeld maar niemand is thuis. Nu een sms en een appje gestuurd. Ben benieuwd of ik nu wel wat hoor en of ik überhaupt mijn bestelling ooit nog krijg.

Organic People からの回答
Goede prijs, snelle levering en fijn dat alle producten millieubewust zijn

Organic People からの回答
De glazen werden snel geleverd en goed verpakt geleverd. Het is een mooie set glazen. Ligt goed in de hand.

Organic People からの回答
Er was een product niet leverbaar en ik ben direct via de mail benaderd met een alternatief. Dat product was erg snel in huis, dat was fijn.

Organic People からの回答
Prijs is goed echter geen bericht wanneer verzonden,geen bericht van bezorger en geen bericht waar afgeleverd, bleek na enkele dagen bij de buren te zijn.

Organic People からの回答
Ik kreeg na mijn bestelling geen bevestigingsmail zoals ik gewend ben. Maar ze gaven wel gelijk reactie op mijn mail of alles goed was gegaan, dus dat is netjes.
Verder erg tevreden met mijn product, kwam snel en in goede orde binnen.

Organic People からの回答
4 weken na bestelling niets ontvangen. Meermalen gebeld. Telefoon wordt niet opgenomen. Voicemails wordt niet op teruggebeld. Tekstberichten komt geen respons op. Mail komt geen respons op.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。