Super service. Har handlet seng her tidligere, og nu deres nye mÞbelserie. Virkelig lÊkker lÊkker kvalitet. Hun er helt tilpas herhjemme ðð
KÞbte en af deres snedker senge og har aldrig sovet sÃ¥ godt fÞr. Man gÃ¥r bestemt heller ikke pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Rigtig fine produkterð
KÞbte en seng for 1 måned siden uden nogen problemer og har aldrig sovet bedre - bedste kÞb lÊnge
Virkelig god service over telefonen hvor Mads var god til at hjÊlpe med valg af rigtig madras og fasthed, vi har nu sovet i vores nye egetrÊs seng i 3 uger og er sÃ¥ glade for vores kÞb - kan klart anb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Organic Sleep er et dansk brand, der skaber mÞbler og senge i naturlige materialer med fokus på kvalitet, funktion og tidlÞst nordisk design. Vi arbejder primÊrt med natur materialer. Vores kollektioner er designet med respekt for klassisk snedkerhåndvÊrk og moderne boligindretning, hvor holdbarhed og Êstetik går hånd i hånd. Hos Organic Sleep Þnsker vi at skabe produkter, der kan bruges i mange år. Derfor vÊlger vi materialer med lang levetid og et design, der ikke går af mode. Vores sortiment består blandt andet af sengerammer, kommoder, vitrineskabe og andre mÞbler til hjemmet, hvor naturlige materialer og et roligt nordisk udtryk er i centrum. Vi lÊgger stor vÊgt på god kundeservice og en tryg kÞbsoplevelse, og vi står altid klar til at hjÊlpe vores kunder med spÞrgsmål omkring produkter, materialer og levering.
ãã³ããŒã¯
- organicsleep.dk
Rigtig god service
Rigtig god service, samt viden om produkterne - stor anbefaling!
Fremragende service
Fremragende service - stor anbefaling her fra!
Super kvalitet
Fantastisk god vejledning!
Very nice service all around andâŠ
Very nice service all around and excellent time on responding
Denne hjemmeside er en trygt og sikkertâŠ
Denne hjemmeside er en trygt og sikkert sted at handle. God service og tingene kommer til tiden. 5 stjerner herfra. âš
Fantastisk service
KÞbte en af deres snedker senge og harâŠ
Very good service!ð
KÞbte en seng for 1 mÃ¥ned siden udenâŠ
Super service og rådgivning
Super service og rådgivning! Den varmeste anbefaling herfra
Rigtig god vejledning og service
Vi fik en rigtig god vejledning af Mads i forbindelse med at kÞbe en ny seng. Vi fÞlte os meget trygge ved kÞbet og er efterfÞlgende rigtig godt tilfreds med den seng vi blev anbefalet.
Rigtig god vejledning fra Jonas
Rigtig god vejledning fra Jonas, min mand har dårlig ryg og har haft svÊrt ved at finde en madras som hjÊlper, men deres Latex madras har allerede efter 2 dage hjulpet, så jeg kan klart anbefale deres service og madrasser
KÞbte deres bjÊlkesengeramme
KÞbte deres bjÊlkesengeramme, alt var super med leveringen og sengen lever op til forventningerne.
Virkelig flot service!
Jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l i forbindelse med bestilling af en sengeramme, og jeg er virkelig imponeret over deres kundeservice. De kunne prompte svare pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l og kom med meget kompetent vejledning â 5 stjerner herfra ð€©

Jeg anbefaler 100% Organic Sleep
Jeg anbefaler helt klart Organic Sleep! KÞbte en madras, der var super hurtig leveringstid og kvaliteten er superð

Organicsleep ããã®åç
Virkelig god service over telefonenâŠ
Virkelig god service over telefonen hvor Mads var god til at hjÊlpe med valg af rigtig madras og fasthed, vi har nu sovet i vores nye egetrÊs seng i 3 uger og er så glade for vores kÞb - kan klart anbefales

Organicsleep ããã®åç
KÞbte en deres snedker kommoder
KÞbte en deres snedker kommoder. Den er som beskrevet. God kvalitet ðªð

Fantastisk oplevelse hos Origanicsleep
Fantastisk oplevelse hos Origanicsleep.
Hurtig levering og for én gangs skyld en kompetent kundeservice!