Orimlig Hyra レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag betalade en hyra med närmare 100% påslag, vilket var väldigt tråkigt. En vän till mig tipsade Orimlig Hyra så jag tänkte att jag testar. Jag är enormt tacksam för den snabba, professionella o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag har ingenting ont att säga om Orimlig Hyra och den kontakt och upplevelse som jag har haft av dom. De stod för vad de lovade och har alltid gett snabba svar på alla mina funderingar. Jag fick min... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Grymt bra tjänst! Snabb återkopplng, väldigt tydlig information och utbetalning som lovat. Det är otroligt att det finns en tjänst som hjälper andrahandshyresgäster som blir utnyttjade pga bostadsbr... もっと見る

企業情報

1. 不動産専門弁護士
  2. ・
  3. 法律サービス

Orimlig Hyra について

当該企業による記述

Orimlig Hyra - Pengar tillbaka från din dyra andrahandshyra

Hela 9 av 10 betalar för hög hyra i andra hand.

Hyr du rum eller lägenhet i andra hand? Vi betalar tillbaka din överhyra inom 48 h . Det gäller även om du hyr "svart".
Det kostar dig ingenting att ansöka, utan vi betalar i stället ut ett belopp till dig för att köpa ditt ärende. Vi driver sedan ärendet på egen risk och hoppas få tillbaka pengarna samt en vinst för att täcka de omkostnader vi har för allt arbete, att ligga ute med pengar i upp till två år och den ekonomiska risken vi tar när vi betalar pengar till dig. Eftersom vi är experter på detta så brukar vi kunna få tillbaka ett större belopp. Detta innebär att vi gör en vinst samtidigt som du får 20% mer än om du drivit processen själv.
Fördelarna med att ansöka via Orimlig Hyra är många och vi har tusentals nöjda användare. Ansöker du via Orimlig Hyra innebär det att: - Du slipper vänta, pengar inom 48 h - Du behåller pengarna oavsett utfall, vi tar risken - Vi gör jobbet - Du slipper konfrontera hyresvärden - Du får en större återbetalning, i snitt 20% högre Läs mer och ansök nu! OrimligHyra.se

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 26件

レビューを書く

Oerhört inkännande o kompetenta

Betalat överhyra på Stockholms galna marknad för andrahandsuthyrning? Anlita!
Oerhört kompetenta! Bryr sig om dig, som person o människa

2021年5月26日

Orimlig Hyra からの回答

Tack för det fina omdömet Claes, det gör oss väldigt glada att du känner precis det vi vill förmedla.

Tillsammans jobbar vi emot orättvisorna på bostadsmarknaden!

Proffsig

Proffsig, trygg och snabb hjälp. Rekommenderar verkligen!

2021年3月1日

Orimlig Hyra からの回答

Stort tack för rekommendationen& recensionen Terese!

Vi är glada att ha fått chansen att hjälpa dig i kampen mot rättvisa hyror.

Snabbt!

Oj, det gick snabbare än väntat.

2020年9月24日

Hej Måns,

Tack för din 5-stjärniga recension! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten.

Många blir överraskade över hur snabb & smidigt det går.

Supernöjd

Om betalningen sker som dom lovar så är det världsklass. Skönt att veta att det finns någon som hjälper oss ganska utsatta som hyr i andrahand.

2020年9月4日

Hej Love,

Tack för ditt omdöme. Betalning har i ditt ärende skett redan samma dag.

Snabb och proffsig hantering

Fick tips om denna byrå och blev glatt överraskad över deras snabba och kunniga agerande. Rekommenderar verkligen detta gäng!

2020年6月29日

Orimlig Hyra からの回答

Tack så mycket Max för din fina recension! Vi är så glada att ha fått chansen att hjälpa till.

Tacksam för deras hjälp

Jag er veldig tacksam for at dere hjelper å kjempe imot urett i forbindelse öckerhyra. Det har vært smidigt och lett at använda deres hjelp. Kommer absolutt at rekommandere dere ifall någon jag kjenner hamnar ut för en liknande situation. En liten kommentar, skulle gärna ville få mer information om vad som hender under prosessene gang.

2020年4月6日

Tack Øyvind!

Vi uppskattar din fina recension och tar med oss att vi kan återkoppla oftare under processens gång. Vår strategi är att vi försöker att belasta hyresgästen i minsta möjliga mån med information, kommunikation och frågor - detta för att erbjuda en så enkel och smidig tjänst som möjligt. Vi vill att hyresgäster endast ska (1) ansöka och (2) ta emot sina pengar. Vi förstår dock att vissa vill ha mer återkoppling och information. Tack!

5つ星のうち1の評価

Jag tror

Jag tror, information som ligger på hemsidan är inte stämmer som det ska vara.

2020年4月3日

Orimlig Hyra からの回答

Vad tråkigt att du känner som du gör.

Vi kontrollerar fortlöpande den information vi anger på vår hemsida. Vilken del är det du anser vara felaktig?

Mycket bra!!!

Den där Oumie Winckler hade ju noll koll. Hon frågade hela tiden efter information som jag redan hade angett i min ansökan (som hon uppenbarligen aldrig tog en titt på). Dessutom hade hon ofta fel, t.ex. när hon påstod att jag inte kunde få återbetalning, när hon hävdade att jag inte hade haft en fast månadshyra, eller när hon antog att jag ville ha återbetalning direkt när jag tydligt sagt att jag vill ha den efter att ärendet är avslutat etc. Annars var allt prima, Ylli Dautaj är väldigt professionell och även de andra jag hade kontakt med! Jag är supernöjd och tacksam för all hjälp!

2020年1月20日

Orimlig Hyra からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar ditt betyg.

Vissa processer är komplicerade och består i detaljer och nyanser som svårligen kan förklaras över epostmeddelanden. Oumie är en talangfull jurist som drivit upp emot 100 hyresrelaterade processer och, otroligt nog, vunnit alla! Det är tråkigt att du fått en sämre behandling - vi försöker att involvera hyresgästen så lite det bara går (om inte klienten vill bli informerad och uppdaterad).

Vi är dock glada att du i övrigt är nöjd. Du är välkommen att kontakta oss när du vill med vilka frågor eller problem du vill. Vi finns här för dig.

Kanonbra kundtjänst

Kanonbra kundtjänst! Snabb återkoppling och processen var smidig!

2019年5月27日

Tack Elin,

Du har gjort det enkelt för oss att arbeta snabbt och smidigt.

Snabbt

Snabbt, otroligt bra bemötande och en mycket fin tanke. Hoppas att allt får vara kvar och att det blir resultat för våra ungdomars skull.

Linnea

2019年5月15日

Orimlig Hyra からの回答

Tack för ditt fina omdöme. Vi gör det bästa för att förenkla för varje individ och för att förbättra bostadssituationen i stort.

Jätte brao

Jätte bra! Jätte hjälpsamma

2019年3月31日

Tack Fatima,

Vi är stolta över att ha fått hjälpa dig.

5つ星のうち5の評価

Orimlig hyra är dom enda jag nånsin…

Orimlig hyra är dom enda jag nånsin kunnat lita på. Hamnar i en extrem svår situation. Självklart är människor inställda på att alltid sätta sig själv först.. Ens ego, ja har aldrig varit så. Alltid hjälpt andra innan ja ens tänkte en tanke om mig själv. Orimlig hyra räddade mig från att bokstavligt talat tuppa av, räddade mig så ja hade ett ” hem” i tre mån efter att blitt vräkt utan anledning . Dom räddade mig ifrån att va för snäll igen då de hade gått åt skogen för mig, dom e dem första ja nånsin hört om/ ” jobbat med” el dom ” hjälpte mig GRATIS! Självklart glömde jag tillägga att man kan inte komma o bevom hjälp om du inte lyder lag/betalar hyra m.m men de fattade ni säkert...Dom e så underbara så snälla ni, innan ni hyr el om ni känner nått e fel MAILA ORIMLIG HYRA. Lovar ni hittar inte många idag som hjälper dig utan att vilja ha nått tillbaka... finns förresten inte.. tack igen. Jag skriver om er i min bok! Så märkligt o underbart sammanträffande! All heder o kärlek till ER/ Sofie

2019年3月29日

Tack Sofie,

Vi uppskattar dina fina ord och ser fram emot att följa din fortsatta resa. Du är alltid välkommen att åter kontakta oss i framtiden.

5つ星のうち5の評価

Fantastiskt trevlig service och…

Fantastiskt trevlig service och pålästa. Tack för hjälpen!

2019年2月27日

Orimlig Hyra からの回答

Tack för din recension, Armin :)

Våra jurister specialiserar sig i ämnet & är därför några av de bästa i landet på just dessa frågor.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。