ORIS Tandlægerne - Hammel レビュー 557

4.8

Torvegade 5C, 8450 Hammel, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Sødt personale der tager sig tid til at forklare hvad der skal ske. De er super gode til at håndtere tandlæge skræk. Overkommelige priser. Kæmpe anbefaling herfra

5つ星のうち5の評価

Sofie skaber ro og tryghed og er god til at kommunikere, hvad der skal ske og hvad der gøres undervejs. Kan klart anbefale både hende og klinikken i Hammel.

5つ星のうち5の評価

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har gået hos ORIS tandlægerne i Hammel i flere år og er altid blevet mødt med professionalisme, omhu og venlighed. Behandlingerne er grundige, og jeg føler mig altid godt informeret og... もっと見る

企業情報

6. 歯のホワイトニング サービス

ORIS Tandlægerne - Hammel について

当該企業による記述

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

当該企業による記述

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Torvegade 5C, 8450, Hammel, デンマーク

• 86961501
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Hammel

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4.8

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Professionelle

Professionelle og altid imødekomende.

2026年5月11日

2026年5月6日

Hej Lars,
Skønt at høre! Tusind tak 😊

5つ星のうち5の評価

sku ha rykket en kindtan ud fik at…det ville blive dyret

sku ha rykket en kindtan ud fik at hvide den nok skulle opers ud vil blive dyrt sirke 3600 men kom så ind til sofie poulsen hun kunne rykke den ud på 10 minutter så rigti godt tilfres med kun 956 kr og go behandling tak sofie

2026年5月12日
自発的なレビュー

Hej Peter,
Tusind tak for din anmeldelse. Det er altid skønt, når man går fra tandlægen med en billigere regning end forventet 😊

udskiftning af gl. fyldning

Meget kyndig og behagelig hensynsfuld behandling

2026年5月7日

Hej Tage,
Dejligt du havde en god og tryg oplevelse hos os.

Mvh. ORIS Tandlægerne i Hammel

5つ星のうち3の評価

gode personele

Tandlægen var god, men prisen var lidt høj.

2026年4月30日

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, du havde en god oplevelse hos tandlægen.

En stor del af ydelserne hos tandlægen hører under de såkaldte fastprisydelser. Det betyder, at priserne er defineret via en overenskomst mellem Tandlægeforeningen og Danske Regioner og dermed er ens på alle landets tandlægeklinikker.

Hvis du har spørgsmål til din regning, er du altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 8696 1501.

Mvh. ORIS Tandlægerne Hammel

Skulle ha`en krone på

Skulle ha`en krone på, det gik så fint, så tak til Anne.

Også tak til Christina Marie, dejligt du er så rolig og god til at fortælle, hvor langt vi er.

2026年5月5日

Hej Gert,
Tak for din søde anmeldelse til både Anne og Christina Marie. Vi er meget glade for, at du har følt dig godt tilpas hos dem begge.

Mvh. ORIS Tandlægerne i Hammel

Trustpilot エクスペリエンス