ORIS Tandlægerne - Sæby レビュー 620

4.6

Gl. Ålborgvej 33, 9300 Sæby, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skulle ha fjernet en bro og en betændt tand relateret til broen ( bropille) Blev henvist til Lone Birch Olsen, der gav mig en af de bedste tandlæge oplevelser nogensinde. ( jeg er passeret de 60)... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Klinikassistenterne hos Oris tandlægerne i Sæby er utrolig dygtige og spørger løbende ind til en mens undersøgelsen er igang. De er sammen med Ralf et super godt team . Altid behageligt at komme til... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er tandlægeskræk, men måtte nødtvunget bestille en tid grundet tandpine. Efter en rolig undersøgelse, blev problemtanden fundet og, efter en lille snak, hevet ud. Det hele i stille og roligt tem... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bedste tandlægebesøg i mit liv. Kom til Sæby fra Købnhavn hvor jeg to dage før havde været på tandpineklinik og fået en penicillin kur mod rodbetændelse. På grund af ulidelige smerter kontaktede jeg... もっと見る

企業情報

6. 歯のホワイトニング サービス

ORIS Tandlægerne - Sæby について

当該企業による記述

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

当該企業による記述

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Gl. Ålborgvej 33, 9300, Sæby, デンマーク

• 98461484
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Sæby

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4.6

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Vi har haft en mega dårlig oplevelse…

Vi har haft en mega dårlig oplevelse ved Oris i Sæby. Min søn får ødelagt sin bøjle ( en tråd der sidder på indersiden af tænderne) ved at den bliver revet løs under tandeftersyn. Vi gør opmærksom på det indenfor en halv time, og kontakter stedet og vi kan få en ny tid. Jeg siger at det er vel ikke noget vi skal betale for, da den er gået i stykker af behandlingen. Jo det er det. Det vil koste 500 kr. Min søn kommer af med 1500 kr, da det var 3 tænder der skulle limes. Jeg har gjort opmærksom på at jeg ikke synes det kan være rigtigt at man skal betale for en fejl de lavet under behandlingen, men de er hverken til at hugge eller stikke i!!!

2026年5月19日
自発的なレビュー

Hej Line,
Tak fordi du skriver til os. Vi er kede af, at det har været jeres oplevelse, og vi forstår naturligvis frustrationen omkring bøjlen. Vi prøver at fange dig på telefonen i løbet af dagen, så vi kan få gennemgået forløbet sammen.

Mvh. ORIS Tandlægerne Sæby

Klinikassistenterne hos Oris…

De er sammen med Ralf et super godt team .
Altid behageligt at komme til tandlægen I Sæby.

2026年3月16日
自発的なレビュー

Hej Lene,
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du føler dig velinformeret undervejs - og dejligt, du bemærker det dygtige team 😊

Mvh. ORIS Tandlægerne Sæby

Godt

2026年2月4日

Hejsa,
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt, du havde en fin oplevelse hos os. Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Altid god behandling

Som altid, god og grundig behandling, hos Kirsten

2026年2月5日

Hej Kirsten,

Vi er glade for at høre, at du altid får en god og grundig behandling hos os. Mange tak for din positive tilbagemelding!

God weekend til dig,

Sød og venligt personale

Sød og venligt personale
Rikke er en Rigtig god tandlæge .

2026年2月3日

Hej Lene,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores venlige personale og dygtige tandlæge. Mange tak for de fem stjerner!

God weekend til dig,

Kirsten Holdorf

Kirsten Holdorf er mega dygtig og man føler helt tryg i hendes behandling

2026年2月7日

Hej Leif,

Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet af Kirsten. Tusind tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os!

En god oplevelse

En god oplevelse, bærer præg af dygtige medarbejdere som også har fokus på hvordan du er tilpas i stolen 🙂

2026年1月29日

Hej Jan,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Det er dejligt at vide, at vores medarbejdere sikrede, at du følte dig tilpas. Tak for din positive feedback!

God oplevelse hos tandlægen

Det var en god oplevelse, da der var en afslappet atmosfære og god information om, hvad der skulle foretages, som afhjælper til hver en tid en med tandlægeskræk

2026年1月20日

Hej Ulla,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi er meget opmærksomme på at skabe en afslappet atmosfære og give god information, så det er dejligt at vide, at det har hjulpet med din tandlægeskræk. Tak for din positive feedback!

5つ星のうち5の評価

Fik behandling med det samme og ekstra…

Fik behandling med det samme og ekstra tjek en uge efter med hurtig respons

2026年1月14日

Hej Gitte,

Vi er glade for at høre, at du fik hurtig behandling og opfølgende tjek. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du delte din oplevelse.

Sød og venlig personale

Sød og venlig personale, vil dog gerne de informerer lidt, lige som de kommer frem til. Ellers meget tilfreds.

2026年2月5日

Hej Linda,

Vi er glade for at høre, at du synes personalet er sødt og venligt. Tak for din feedback om informationen.

Ny kunde

Da jeg er helt ny kunde er det ret svært at anmelde men kan ud fra den ene gang jeg har været der kun sige at det var en positiv oplevelse så må vi jo se fremadrettet

2026年1月29日

Hej Allan,

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse som ny patient. Tak for din feedback; vi ser frem til at give dig gode oplevelser fremover.

Hej Henning,

Vi er glade for at høre, at du synes, at vores personale er behageligt og sødt. Tak for din fine anmeldelse.

God aften til dig,

mega god behandling og prisvenlig

mega god behandling og prisvenlig

2026年1月22日

Hej Dorthe,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at du synes, at vores priser er rimelige. Tak for din feedback!

God aften til dig,

First visit

First visit. Very profesional and friendly. Top dentist and top assistants.

2026年1月21日

Hi,

Thanks for the positive review. We are happy to hear that you had a good first visit :-)

Have a good evening,
Kind regards, Mollie/ORIS Tandlægerne

Hej Lene,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores dygtige personale. Mange tak for din positive anmeldelse og fem stjerner!

Kompetent og imødekommende personale

Klinikken har en god atmosfære, venligt og imødekommende personale, behandlere og klinikassistenter. Jeg var inde hos Lone + klinikassistent og få lavet en fyldning. Jeg følte jeg var i de bedste hænder og fik en god behandling.

2026年1月13日

Hej Jannie,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i klinikken og hos Lone. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores personale og behandling. Tusind tak for den fine anmeldelse.

Altid flink personale

Altid flink personale og god behandling. Men der var som sædvanligt noget forsinkelse.

2026年1月8日

Hej Bente,

Vi er glade for at høre, at du synes, personalet er venligt, og at du oplevede en god behandling. Vi beklager dog forsinkelsen. Tak for din feedback.

5つ星のうち2の評価

en snak om muligheder

2025年12月11日

Hej Hanna,
Tak fordi I tager jer tid til at skrive en anmeldelse til os, selvom vi selvfølgelig er ærgerlige over jeres oplevelse.
Tak fordi du tog dig tid til en snak med Malene. Vi værdsætter jeres feedback og for at dele jeres oplevelse med os. Vi håber at se jer på klinikken igen.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Fint

Søde personale

2025年12月16日

Hej Amelita,

Det er vi glade for, at du synes. Mange tak for den fine anmeldelse!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。