Sinds het eerste bezoek al zeer tevreden, alles word netjes uitgelegd. Mijn behandeling is voor mijn gevoel snel gegaan mede door de leuke assistentes en kundige ortho! Aan de balie altijd leuk geh... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De beugelbehandeling van mijn zoon is uitstekend verlopen. Zeer vriendelijk personeel, die alles uitleggen. De orthodontist is zeer bekwaam, mijn zoon zijn gebit is zo mooi geworden. We zijn blij met... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Netjes ontvangen , duidelijke uitleg wat de behandeling gaat worden en hoelang het duurt als ik mee werk . Bij het plaatsen van mijn beugel, legde de assistente duidelijk uit wat ze deed .
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik geef al meerdere maanden aan dat ik mijn beugel er zo snel mogelijk uit wil hebben maar ik zit er alsnog een halfjaar langer mee dan me vorig jaar werd beloofd. Door meerdere omstandigheden, zoals... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vriendelijk en deskundig, zo kan het enthousiaste team het best worden omschreven. Er wordt in uitgebreid en zorgvuldig overleg met u gekozen voor een behandeling die zo goed mogelijk past bij uw persoonlijke mogelijkheden en wensen.
De Sprong 1, 3224HC, Hellevoetsluis, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snel een afspraak mogelijk toen mijn spalkje die jaren geleden ergens anders gezet is los ging.

Ortho Hellevoetsluis ããã®åç
Personeel is aardig, vriendelijk en behulpzaam. Ze leggen alles goed uit en stellen je op je gemak.
Praktijk ziet er goed en verzorgd uit.
Het is fijn dat je zelf kan inchecken en een afspraak kan maken.
Afspraken lopen op tijd.

Ortho Hellevoetsluis ããã®åç
Ze zijn allemaal super lief en geven goed advies

Ortho Hellevoetsluis ããã®åç
Ijzerdraadje afgebroken beugel kon gelijk terecht. Keurig en snel gemaakt.

Ortho Hellevoetsluis ããã®åç
In februari voor het eerst geweest met onze dochter . Met een angst voor de tandarts was dit een hele spannende stap. Alle medewerkers namen te tijd om de spanning weg te nemen en het vertrouwen op te bouwen. Door duidelijke uitleg en rust is het dusdanig opgebouwd dat ze nu al alleen naar de meeste afspraken durft te gaan!

Ortho Hellevoetsluis ããã®åç
Behandeling valt in dit vroege stadium nog niet zo veel over te vertellen. So far, so good.
De afspraken app kan wel beter. Nu kun je alleen maar afspraken inzien maar toevoegen en wijzigen zou veel toegevoegde waarde hebben.

Ortho Hellevoetsluis ããã®åç
Een fabriek. Totaal geen klantvriendelijkheid, geen uitleg maar lopende band werk. De orthodontist een arrogante vrouw. Voor ons nooit meer.

Ortho Hellevoetsluis ããã®åç
Geen echte problemen ondervonden, alleen jammer dat jullie niet een dag van te voren een herinnering op de telefoon van de patiënt sturen.
Deze puber vergeet helaas vaak dat ze een afspraak heeft !

Ortho Hellevoetsluis ããã®åç
Ik ben heel tevreden goede uitleg en het behandelplan klopt zoals in het gesprek. Vriendelijk personeel en .mijn vragen worden met goede uitleg besproken.

Ortho Hellevoetsluis ããã®åç
Je wordt hier goed en vriendelijk geholpen. Als iets niet duidelijk is wordt het goed uitgelegd.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã