レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik was vooraf geïnteresseerd naar het product en me goed laten voorlichten. Daarom kon ik met een gerust hart het artikel bestellen op jullie website. Wel eerst gecontroleerd of jullie een goede sit... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb hier onlangs besteld en dat is me eigenlijk heel goed bevallen. Het bestellen ging makkelijk en alles werd duidelijk uitgelegd. De website is overzichtelijk en je weet precies waar je aan toe b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij Ortopediewinkel. De website is duidelijk, het bestellen ging moeiteloos en ik werd stap voor stap goed op de hoogte gehouden. De levering was sn... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

De kniebrace past goed en voelt stevig aan. Prettige en duidelijke website. De verzending vanuit Zweden duurde zoals aangegeven ca 3 dagen. Ik zal een volgende keer graag opnieuw gebruik willen maken... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. フットケア

圓該䌁業による蚘述

Bij Orthopediewinkel.nl geloven wij dat iedereen zich vrij en comfortabel moet kunnen bewegen. Daarom bieden wij hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen, revalidatieproducten en ergonomische oplossingen die helpen bij pijnverlichting, ondersteuning en herstel. Orthopediewinkel.nl maakt deel uit van de NordWell Group, een snelgroeiende Scandinavische e-commerceonderneming die duizenden klanten helpt met betrouwbare producten voor gezondheid, mobiliteit en dagelijks comfort. Met onze uitbreiding naar Nederland brengen wij dezelfde kwaliteit, service en expertise waar onze klanten in Scandinavië al op vertrouwen. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten voor voeten, knieën, rug, nek, schouders, handen en polsen. Of u nu last heeft van hielspoor, hallux valgus, artrose, rugklachten, knieproblemen, RSI of een sportblessure, wij bieden effectieve oplossingen die ondersteuning bieden tijdens het dagelijks leven en het herstelproces. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit ons eigen premium merk NordWell. Deze producten zijn ontwikkeld met een sterke focus op kwaliteit, comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Waarom kiezen voor Orthopediewinkel.nl? • Hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen en revalidatieproducten • Het premium merk NordWell • Snelle en betrouwbare levering • Veilige betaalmethoden • Eenvoudig retourneren • Persoonlijke en deskundige klantenservice Wij blijven ons assortiment voortdurend uitbreiden met innovatieve producten die bijdragen aan een betere mobiliteit, minder pijn en meer comfort. Of u nu op zoek bent naar compressiekousen, kniebraces, rugbraces, houdingcorrectoren, hielspoorzolen, ergonomische kussens of andere orthopedische hulpmiddelen, bij Orthopediewinkel.nl vindt u producten waarop u kunt vertrouwen. Ons doel is eenvoudig: mensen helpen om comfortabeler te bewegen, actiever te leven en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Daarom staan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid bij alles wat wij doen centraal.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 66ä»¶

レビュヌを曞く

Compressie handschoenen

Compressie handschoenen besteld. Top product en snelle levertijd!

2026幎8月31日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je review, Sterre! Fijn dat je tevreden bent over de compressiehandschoenen en de snelle levertijd.

Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon omdat alles vlot ging!

Tja, waarom? Gewoon omdat het simpel was, er snel geleverd werd en ik tevreden ben met de aankoop!

2026幎8月14日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je review, Evelien! Fijn dat alles simpel ging, snel geleverd werd en je tevreden bent met je aankoop.

Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

5぀星のうち5の評䟡

Ging heel makkelijk en snel

Ging heel makkelijk en snel. Ik hoop dat de bezorging ook zo uitstekend verloopt

2026幎8月26日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je fijne review Djow! Fijn dat het bestellen zo soepel ging. We doen ons best om ook de bezorging vlot te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Ordering was very simple

Ordering was very simple. I found out I forgot a detail and it was very easy to adjust my order.

2026幎8月26日

Ortopediewinkel からの回答

Thank you for your kind words, Bas! We're happy to hear ordering and adjusting your order went smoothly. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

5぀星のうち5の評䟡

Hand trainer,vingertrainer en de polstrainer

Spullen zien er goed uit ,duidelijke beschrijving van items,nu wachten dat het binnen komt.,dus volgende update volgt

2026幎8月25日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je review Ronny! Leuk dat de items er goed uitzien. We hopen dat je pakket snel bij je is en horen graag je ervaring na gebruik. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk te plaatsen en duidelijke

Makkelijk te plaatsen en duidelijke informatieverstrekking over de bezorging

2026幎8月25日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat het plaatsen van je bestelling makkelijk ging en de informatie duidelijk was. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

zeer functionele webshop!

gemakkelijk te vinden en prima bruikbare keuze

2026幎8月24日

Ortopediewinkel からの回答

Dank je wel voor je review Joseph! Leuk om te horen dat je alles makkelijk kon vinden op onze webshop. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

5぀星のうち5の評䟡

Kan ik nog niet zeggen heb het product nog niet

Ik weet het nog niet heb het product nog niet ontvangen maar tot dus ver gaat het goed gr teddy

2026幎8月24日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je review Teddy! Fijn dat het tot nu toe goed gaat. Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, stuur gerust een mailtje naar support@ortopediewinkel.nl. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

5぀星のうち5の評䟡

Het was heel makelijk om te bestellen

Het was heel makelijk om te bestellen en jullie hebben echt een uitgebreid assortiment te veel om op te noemen. Zal nog wel vaker iets bestellen bij jullie

2026幎8月23日

Ortopediewinkel からの回答

Wat leuk om te lezen Christel, dank je wel! Fijn dat je ons assortiment kon waarderen. We zien je volgende bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Website is overzichtelijk

Gemakkelijk te bestellen op de overzichtelijke website

2026幎8月19日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze website overzichtelijk vindt. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

5぀星のうち5の評䟡

Ik kon nauwelijks reviews vinden over

Ik kon nauwelijks reviews vinden over deze webshop dus ik was best huiverig. Maar het toch geprobeerd. De knieband moest uit zweden komen maar was vrij snel geleverd en duidelijke communicatie. Voor herhaling vatbaar.

2026幎8月16日

Ortopediewinkel からの回答

Dank je wel voor je uitgebreide review Laila! Fijn dat de levering vanuit Zweden toch snel ging en de communicatie duidelijk was. We zijn blij dat we je twijfel konden wegnemen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Kniebrace besteld

Helaas moest ik aan de brace voor mijn knie. Na goed overleg met mijn fysio kwam ze met Ortopediewinkel en daar heb ik een brace besteld. Na een paar dagen kreeg ik de brace binnen en deze zit echt geweldig. Ik kan mijn trainingen weer hervatten en ik voel dat ik voldoende stevigheid heb bij mijn knie.

Het was voor mij een top keuze om hier een brace te bestellen en ik bestel er waarschijnlijk nog één voor extra.

2026幎8月15日

Ortopediewinkel からの回答

Wat mooi om te horen Jan, dank je wel voor je uitgebreide review! Fijn dat de brace zo goed past en je je trainingen weer kunt oppakken. Veel succes met de volgende aankoop. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Wel ff geduld oefenen

Snel en overzichtelijk shoppen

2026幎8月12日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je review Marieke! Fijn dat het shoppen bij ons snel en overzichtelijk ging. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

5぀星のうち5の評䟡

Heel simpel bestellen Je kan heel eenvoudig vinden wat je

Je kan heel eenvoudig vinden wat je zoekt met duidelijke uitleg over het product.

2026幎8月10日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat je makkelijk je weg kon vinden dankzij de duidelijke productinformatie. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Na de reviews gelezen te hebben

Na de reviews gelezen te hebben
Heb ik me artikelen besteld
Prijs vond ik ook meevallen
Ben nu wel benieuwd naar de artikelen

2026幎8月1日

Ortopediewinkel からの回答

Bedankt voor je review Syl! Fijn dat de prijs meeviel en je op basis van de reviews de knoop hebt doorgehakt. We zijn benieuwd naar je ervaring met de artikelen zelf. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。