レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lad vÊre med at bestille jeres varer hos Ortorex! Jeg kunne se pÃ¥ trackinglink at min vare er sendt fra Aliexpress! Jeg bestilte en kÞkkenvÊgt til 189kr med rabatkode, og pÃ¥ Aliexpress koster den... もっず芋る

SVINDEL - Import via Aliexpress KÞb IKKE noget der. Alle varer kÞber de blot pÃ¥ Aliexpress og de lever ikke op til hverken lovet kvalitet eller pris. Kundeservice svarer efter 2 mÃ¥neder via mail at... もっず芋る

SÃ¥ fÞrst reviews her efter at have kÞbt en ketonmÃ¥ler og tÊnkte Ã¥h Ã¥h, men betalte med Paypal, og der fÃ¥r man jo sine penge retur, hvis sÊlger ikke sender, sÃ¥ det var ok. MÃ¥leren kom med posten 2 uger... もっず芋る

Et firma uden kundeservice, ganske enkelt en elendig oplevelse. Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale andre at handle her. Jeg skulle selv have kigget forbi her pÃ¥ trustpilot, sÃ¥ havde alarmklokkerne nok ringet.... もっず芋る

1.5

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

85件のレビュヌ

Elendig service og firma

Elendig service

Som andre skriver de trÊkker pengene og varen er syv lange om at ankomme. De siger de har sendt med DAO MEN DE ANER INTET.
Handler ikke der mere fraråder andre at gÞre det

2024幎12月23日

Bestilte en stok

Bestilte en stok. Efter bestillingen bliver belÞbet reserveret på min konto
FÃ¥r mail om, at de ikke kan hhv.sende
en faktura til mig og varen direkte til
den, der skulle have den som gave
Jeg har derefter sendt flere mails og ringet til dem, og de svarer ikke på
noget som helst.Og pengene er self
vÊk fra min konto.Så nu kalder jeg
belÞbet tilbage via min bank. Mage
til skodfirma !

2024幎11月13日

Fup firma

Et firma uden kundeservice, ganske enkelt en elendig oplevelse. Kan på ingen måde anbefale andre at handle her. Jeg skulle selv have kigget forbi her på trustpilot, så havde alarmklokkerne nok ringet. Fik varer med pletter på. Sen levering. Ingen returnering.

2024幎11月15日
自発的なレビュヌ

Fin vare, ok leveringstid, ikke imponerende "kundeservice"

Så fÞrst reviews her efter at have kÞbt en ketonmåler og tÊnkte åh åh, men betalte med Paypal, og der får man jo sine penge retur, hvis sÊlger ikke sender, så det var ok. Måleren kom med posten 2 uger efter, og track & Trace blev også sendt få dage efter kÞbet. Det varede dog ganske lÊnge fÞr pakken flyttede sig, og kontakt til Ortorex var ikke så meget vÊrd. Fik svar, men fÞrst lÊnge efter og når man spurgte i Þst, fik man svar i vest, sikkert pga dårlig oversÊttelse. Skrev på et tidspunkt, at hvis de ikke havde sendt den endnu, kunne de annullere handlen. Fik svar en uge efter, at den kunne ikke annulleres, når varen var sendt ;-)

2024幎6月2日

Fup og svindel.

Har aldrig modtaget nogen vare. TÊnkte det nok. Overvej kraftigt om det er et belÞb du vil miste.
Pengene blev omgÃ¥ende trukket!! ☹
Varen blev kÞbt 2 marts 2024.
Da der var gået ca. en måned uden nogen aktivitet fra deres side sendte jeg den fÞrste mail og beklagede mig over deres manglende respons.
Jeg fik forbavsende hurtigt svar tilbage fra “kundeservice” at for at behandle sagen Þnskede de yderligere oplysninger om ordre nr. mv.
Mit svar tilbage var, at de måtte ligge inde med alle relevante oplysninger. Efter en masse e-mails frem og tilbage, med nogenlunde enslydende beklagelser, er det nu endelig lykkedes at få belÞbet tilbagebetalt, uden at jeg har givet yderligere oplysninger.
Varighed og stÊdighed skal der åbenbart til!
ForlÞb, ca. 4 og en halv mÃ¥ned!🙁

2024幎3月4日

Hold jer vÊk !!

Svindler firma som ikke overholder loven.
De er herfra meldt til Politiet og der er gjort indsigelse i banken.
21/1 betaler jeg for 2 hovedpuder
22/2 trÊkker de pengene
1/3 henvender jeg mig til dem. De skriver de har fået varen retur af ukendte årsager.

I mellemtiden har jeg hos post nord afvist en ukendt pakke fra Hong Kong.
1/3 skriver jeg til dem om det var fra dem og de siger ja
1/3 skriver jeg at jeg i så fald Þnsker at annullere min ordre

Nu har jeg pludselig ifÞlge dem groft misligeholdt aftalen. Nu er varen også blevet beskadiget samme vare som de selv 1/3 skrev at de havde fået retur?
Den er så ifÞlge dem pludselig beskadiget under forsendelse.

De erkender at jeg har afvist pakken ,og de har fået den retur.
Jeg har jo dermed for det fÞrste annulleret indenfor 14 dage,de har varen

Men nu vil de så holde mig ansvarlig for en skade under forsendelsen på trods af jeg aldrig har haft varen i hånden.

Vi skriver i dag d. 20/3 og man har siden 1/3 intet nÊvnt om beskadiget vare men det er den så nu.

Men uanset hvad har jeg aldrig haft varen,jeg har annulleret indenfor 14 dage som loven foreskriver

Men her 20/3 har jeg hverken fået penge retur eller vare

Dog har jeg fået et uforskammet svar hvor man prÞver at skubbe ansvaret over på mig og siger at jeg har groft misligeholdt et eller andet ved at annullere varen og de dermed har fået varen igen

2024幎2月22日

Pas på!

Varen kommer ikke 3 uger efter de har trukket pengene. Venligt svar med Þnske om mere tålmodighed . Jeg havde jo annuleret ordren, hvis de ikke havde trukket pengene. De har sagt at varen er på vej i mere end 2 uger.
Hold jer fra dette firma er mit bedste råd

2024幎3月6日

KØB IKKE!!!!!

Efter 40 dage er min vare stadig ikke ankommet. Gentagne forespÞrgsler hos kundeservice der ikke kan fortÊlle mig hvor min vare er. NÊgter at annullere min ordre. Selvom firmaet fremstår som dansk overholder de ikke danske forbrugerregler så nu har jeg kontaktet Forbrugerrådet og bedt dem se på sagen.

2024幎1月4日
自発的なレビュヌ

Det er SÅ klamt det her firma

Det er SÅ klamt det her firma, HOLD JER LANGT VÆK.

Der stÃ¥r varen er pÃ¥ lager, men den er IKKE pÃ¥ et dansk lager, nÊ den er pÃ¥ et kinesisk lager

Jeg fik besked fra DAO at der var registreret en pakke til mig fra HONGKONG, så det der sker er: Ortorex bestiller varen i Hongkong, når de modtager din ordre, det kan jo tage op til en måned fÞr man modtager varen, hvis man da modtager den, så kan man jo selv bestille varen på WISH,TEMU e.l., til måske 50 kr. i stedet for at stÞtte. Ortorex og betaler 250 kr. for samme.

Da jeg 2 (TO) dÞgn efter bestilling fik besked fra DAO at de havde registreret afsendelse af varen fra Hongkong, Þnskede jeg annullere ordren, ( jeg havde aldrig bestilt hvis jeg vidste det blev sendt fra Hongkong) men det er ikke muligt at afbestille, for afbestilling skal ske inden 24 timer, Wow hvilken service
.Jeg kommer til at dele denne information til alle jeg kender og bede dem dele, jeg hÃ¥ber alle der lÊser dette vil gÞre det samme.

Hold jer langt vÊk fra dette firma

2024幎2月3日

DÃ¥rlig oplevelse !

Rigtig dårlig kundeservice da de ikke svarer, på det man beder om. Sender bare et autosvar !!
Det tager urimelig lang tid, inden det bestilte kommer. Har forelÞbig ventet i ca. 3 uger. Har bedt om at få annulleret ordren og mine penge retur. Der sker intet !! Kan IKKE anbefale nogen at handle hos dem !!

2024幎1月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ