ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Allereerst was ik heugelijk verbaasd ze hier in ons dorp op fietsafstand kon bereiken. Voorts een vriendelijke afhandeling bij het ophalen en een praktische bij het terugbrengen. De bus was netjes ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Men deed er alles aan om te zorgen dat ik de auto kon huren, ter toelichting mijn telefoon viel steeds uit zodat ik de betaling niet kon overmaken. Uiteindelijk is het mede door medewerking van de fil... ãã£ãšèŠã
Voor mijn verhuizing huurde ik een bestelbus bij Oscar in Malden. Het huurproces van de auto was volledig digitaal en verliep voorspoedig. Het ophalen en inleveren van de auto was duidelijk en eenv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Oscar autoverhuur bieden wij voordelige en eenvoudige autohuur aan, altijd bij u in de buurt op meer dan 120 locaties in Nederland. Ons concept is transparant, wat u huurt is wat u krijgt. Geen verrassingen en complexe contracten, maar een eenvoudige overeenkomst met uw lokale en vertrouwde garage
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Van begin tot eind super goed geholpen
Van begin tot eind super goed geholpen. Alles verliep soepel en professioneel. Zeker een aanrader!
Everything went smooth
Everything went smooth.
The person was helpful.
Makkelijk te huren verhuiswagen
Het was zeer makkelijk om een verhuiswagen te reserveren, via de mail kon ik alles goed volgen. Enige wat een beetje jammer was dat er toch mensen in de vrachtwagen hadden gerookt terwijl er toch duidelijk een sticker op zat niet roken. Helaas zijn sommige mensen toch niet zo netjes op andermans spullen. Voor de rest zeker een aanrader om volgende keer weer te huren.
Super geregeld!
Snelle en nette service!
Ik kon nog op de avond ervoor een busje huren voor de dag erna. Alles was prima geregeld en ik werd vriendelijk ontvangen. Busje zag er verder ook netjes uit. Ik zou de volgende keer wederom hier huren.
Top snelheid en qualiteit
Alles snel geregeld. Bijna alles digitaal afgehandeld. En super vriendelijke service. En de prijs was ook top. Graag weer als ik een huurauto nodig heb.
Goede en snelle service.
Goede en snelle service.
Daar hou ik van!
Snelle service tegen een goede prijs
Snelle service tegen een goede prijs. Alles vooraf online geregeld, dus geen rompslomp tijdens het ophalen van de auto.
Prima verhuurbedrijf
Eenvoudige reservering, prima auto en alles werd snel geregeld. Ook bij het terugbrengen was alles goed geregeld. Geen problemen gehad.
Ik ben op en top tevreden met de totale afwerking.
Ik ben op en top tevreden met de aanmelding, de behandeling de gehuurde auto, de administratie en de afhandeling.
Een puntje voor verbetering, zorg dat bij ophalen er genoeg lucht in de banden zit, een van de banden gaf een te lage druk aan.
Johannes Martinus de Vos
Goede ervaring
Voor mijn verhuizing huurde ik een bestelbus bij Oscar in Malden. Het huurproces van de auto was volledig digitaal en verliep voorspoedig. Het ophalen en inleveren van de auto was duidelijk en eenvoudig.
De bestelbus was in prima staat.
De borg is snel teruggestort.
Kortom: een goede ervaring met het huren van een bestelbus bij Oscar!
Great customer relations
Great customer relations
Strongly recommend
Zeer vriendelijke en keurigeâŠ
Zeer vriendelijke en keurige medewerkers. Super goed geholpen.
Goede service. Snel en makkelijk online te bestellen en betalen
Glimlach man
Glimlach man, korte procedure en nieuw auto zijn goed. Succesvol bedrijfâŠ..
Maak verhuizen eenvoudig
Zelfs op een feestdag kon ik terecht om de Iveco met laadklep op te halen. Goed materiaal en goed geregeld, aanrader!
Snel en gemakkelijk
Snel en gemakkelijk. Vriendelijk geholpen. Nette bus. Vlotte afhandeling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ