Jeg kan klart anbefale et forlÞb hos Oscar. Han er virkelig en nÊrvÊrende coach, der interesserer sig for sine klienter. Han tilpasser kost og program sÃ¥ det passer til mig, og han har virkelig hjul... ãã£ãšèŠã
Det har vÊret min bedste oplevelse at arbejde sammen med Oscar Dam. Han har den helt rigtige skrÊddersyet mad opskrifter netop til dit behov. Han spÞrger ind til din kost, trÊning, sundhed og din... ãã£ãšèŠã
Oscar er en pisse god person. Han holder styr pÃ¥ sine klienter, selvom man halter. Han er god til prisen og han er meget personlig . Selvom jeg ikke har vÊret den bedste klient, sÃ¥ har han vÊret med... ãã£ãšèŠã
Jeg havde et forlÞb hos Oscar efter jeg havde fÞdt min datter, og han fik hjulpet mig tilbage i form igen efter to graviditeter. Han var meget forstÃ¥ende over for, at trÊningen skulle vÊre nem og ku... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
VÊlg Oscar!
Jeg kan klart anbefale et forlÞb hos Oscar. Han er virkelig en nÊrvÊrende coach, der interesserer sig for sine klienter. Han tilpasser kost og program så det passer til mig, og han har virkelig hjulpet mig, efter to graviditeter er jeg allerede blevet tilpas i min krop og har fået nogle gode vÊrktÞjer til at fortsÊtte på egen hånd nu.
Han går virkelig det ekstra for at få en til at lykkedes, man fÞler sig set og hÞrt
Det har vÊret min bedste oplevelse at have Oscar Dam som coach.
Det har vÊret min bedste oplevelse at arbejde sammen med Oscar Dam.
Han har den helt rigtige skrÊddersyet mad opskrifter netop til dit behov.
Han spÞrger ind til din kost, trÊning, sundhed og din energi og hjÊlper dig pÃ¥ den bedst mulige mÃ¥de. Jeg er hjerte patient og derfor var der flere coach som ikke turde hjÊlpe mig. Men Oscar har givet mig det bedste resultater i min tempo. Han lytter, dÞmmer ikke og opmuntre ð Helt klart den bedste coach ever. Tak for samarbejdet.
Hilsen Bihter
Jeg har vÊret pÃ¥ forlÞb med Oscar i 6âŠ
Jeg har vÊret på forlÞb med Oscar i 6 måneder, og han har hjulpet mig med at komme i mit livs form. Jeg kan klart anbefale ham til alle der gerne vil nå deres mål!
Stjerne coachâ€ïž
Oscar var en virkelig god coach, nÊrvÊrende og stÞttende hele vejen igennem. Han lÊrte mig virkelig at jeg kunne spise hvad jeg ville uden dÃ¥rlig samvittighed, bare ved at tÊnke mere pÃ¥ mÊngder. Han er omsorgsfuld og altid god til at motivere uden nogensinde at vÊre dÞmmende. Jeg vil helt klart anbefale Oscarâ€ïžð€©
Helt perfekt personlig Coatch
Helt perfekt personlig Coatch, han er med hele vejen online, sÃ¥ det fÞles som om han er ved siden af en, bare en generel mega fed oplevelse! ð€©â€ïž og sÃ¥ trygt!
En online trÊner, der virkelig gÞr en forskel!
Kan 100p anbefale Oscar som online trÊner! ðª PÃ¥ bare en mÃ¥ned har han hjulpet mig med at finde motivationen, tro pÃ¥ mig selv og komme i gang med trÊning â noget jeg aldrig troede, jeg kunne. Han har vÊret med hele vejen, lyttet, forstÃ¥et mig og troet pÃ¥, at jeg kunne nÃ¥ lÊngere, end jeg selv turde drÞmme om. Takket vÊre ham har jeg oplevet stoltheden og glÊden ved at stÃ¥ op for mig selv og tage fat pÃ¥ trÊningen, selv nÃ¥r det fÞltes grÊnseoverskridende.
Da jeg desvÊrre kom til skade med mit korsbÃ¥nd og blev opereret, stod en lang genoptrÊning foran mig. Det var frustrerende, fordi vi lige var startet pÃ¥ forlÞbet. Men Oscar var utrolig forstÃ¥ende og fandt en lÞsning, sÃ¥ jeg ikke mistede sÃ¥ mange penge pÃ¥ et forlÞb, jeg ikke kunne bruge pÃ¥ grund af min skade. Han gjorde virkelig en undtagelse, og det gjorde mig sÃ¥ glad. Han har desuden tilbudt, at jeg altid kan kontakte ham igen, nÃ¥r jeg er klar til at genoptage trÊningen â hvilket jeg stÊrkt overvejer.
Oscar er ikke bare en dygtig trÊner â han er et fantastisk og forstÃ¥ende menneske, som gÞr en kÊmpe forskel. Jeg er dybt taknemmelig for hans stÞtte, tro pÃ¥ mig og de fremskridt, jeg har opnÃ¥et med hans hjÊlp! ð
Igen tusind mange tak Oscar!ð
Den bedste investering man kan give sig selv
Jeg har vÊret i gang hos Oscar siden slutningen af september, og det har uden tvivl vÊret den bedste investering, jeg nogensinde har givet mig selv. PÃ¥ relativt kort tid har jeg tabt mig 10 kg. Derudover har jeg fÃ¥et mere energi i hverdagen, og oplever en helt anden ro og styrke â bÃ¥de mentalt men ogsÃ¥ fysisk.
Noget af det jeg sÊtter pris pÃ¥, er Oscars mÃ¥de at vÊre sparringspartner pÃ¥, der kommer ugentligt video feedback og nogle gange flere. Video feedbacken er ekstremt brugbar og meget konkret, sÃ¥ man hele tiden ved, hvad man kan forbedre. Samtidig fÞler man sig aldrig overladt til sig selv â der er lÞbende dialog og Êgte interesse for ens udvikling.
Der er fuldt fokus på mig som person. Kosten er tilpasset min hverdag, og trÊningsprogrammet er skrÊddersyet til mine mål og mit niveau. Hvis der opstår Êndringer, udfordringer eller behov for justeringer, bliver der hurtigt lavet en ny plan, hvilket giver en enorm tryghed i forlÞbet.
Jeg stÃ¥r op glad hver dag med motivation til at fortsÊtte og gÃ¥r i seng med den fedeste fÞlelse af at vÊre pÃ¥ rette vej. Og jeg er langt fra fÊrdig endnu â vi er nu i gang med nÊste fase, hvor vi bygger mere muskelmasse pÃ¥ kroppen.
Hvis du overvejer et forlÞb, kan jeg kun sige: gÞr det. Det her er ikke bare coaching â det er en investering i dig selv, som giver resultater bÃ¥de fysisk og mentalt.
Det hele vÊre
Jeg er pt. i gang med et forlÞb hos Oscar og det er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Et forlÞb hos ham er langt fra overfladisk. Han tjekker ind med en hver dag og giver så meget motivation. Jeg valgte at starte på et forlÞb ved Oscar fordi jeg bl.a. Þnsket at tabe mig, men også fordi jeg Þnsket at få mit overskud tilbage, og det må man sige jeg har fået. På under 3 uger har jeg formået at Êndre min hverdag og har fået mit overskud tilbage, og det er alt takket vÊre Oscar.
Den stÞrste hjÊlp
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starteð¥¹ð¥¹
Jeg er Oscar dybt taknemmelig, han har virkelig givet mig den stÞrste motivation selv nÃ¥r jeg virkelig ikke havde lysten til at komme afsted i fitten, han har altid haft den positive energi og peppet mig op! Jeg har fÃ¥et et helt andet forhold til bÃ¥de mad og min krop, jeg elsker at jeg er blevet meget mere strammet op og det fedeste er hos Oscar bliver du opfordret til at spise alle dine livretter mÃ¥ske med smÃ¥ justeringer, for hey man skal ikke leve pÃ¥ kur eller sulte nÃ¥r man er i forlÞb ved ham, men tvÊrimod fÃ¥ lÊkkert mad! Den bedste og mest motiverende coach jeg har haft og jeg har vÊret selvkÞrende et Ã¥rs tid nu og fÞlger stadig hans dejlige trÊnings programmer og madplaner, sÃ¥ mangler DU hjÊlp til lige at fÃ¥ det sidste skub til at gÞre noget ved det du har drÞmt om lÊnge sÃ¥ kontakt Oscar og bliv en del af team baddie, og jeg snakkede en del med de andre baddies pÃ¥ temaet fordi man blev en del af en gruppe mega motiverende ogsÃ¥, var pÃ¥ et forlÞb hos ham fra januar 25 og til August 25, og jeg kÞrer stadig derudadðªð»ð
Danmarks mest nÊrvÊrende online coach
Jeg har haft et online coachingforlÞb hos Oscar Dam, og det har vÊret en virkelig skÞn oplevelse.
Oscar er med dig side om side fra start og får dig til at fÞle dig tryg hele vejen igennem. Han er altid tilgÊngelig, svarer hurtigt og tager sig virkelig tid til én.
Derudover er han meget omstillingsparat og imÞdekommende over for de prÊferencer eller Êndringer, man mÃ¥tte have â bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder kost og trÊningsprogram. Man fÞler sig set og hÞrt, og forlÞbet bliver tilpasset ens hverdag og behov.
Jeg kan varmt anbefale Oscar til alle, der Þnsker professionel, nÊrvÊrende og fleksibel online coach.
Mest vigtigt!! SÃ¥ er det ALTID Oscar du har fat i! Og ikke en ansat, en AI bot eller lign.
Den bedste opmuntrende coach man kanâŠ
Den bedste opmuntrende coach man kan Þnske dig - men en kÊmpe viden om hvad der virker for den enkelte.
Kom i form efter to graviditeter
Jeg havde et forlÞb hos Oscar efter jeg havde fÞdt min datter, og han fik hjulpet mig tilbage i form igen efter to graviditeter. Han var meget forstående over for, at trÊningen skulle vÊre nem og kunne klares hjemme med en baby, samt at kostplanen skulle have plads til den hurtige lÞsning.
Jeg var meget tilfreds med hele forlÞbet og meget glad for resultatet.
SÃ¥ jeg kan helt klart anbefale Oscar til at komme i form efter en graviditet.
Tak for et super godt forlÞb
TAG ET FORLÃB, MENER
Oscar er en pisse god person. Han holder styr på sine klienter, selvom man halter. Han er god til prisen og han er meget personlig . Selvom jeg ikke har vÊret den bedste klient, så har han vÊret med til at fÞle mig tilpas i min krop. Kan kun anbefale ham!!! Tak Oscar!
Over alle forventninger
Det der adskiller Oscar fra så mange andre personlige trÊnere er at han er så personlig. Han er med hele vejen, sender engagerede videoer eller lydbeskeder hvor man virkelig kan mÊrke hvor meget han vil hjÊlpe. I forbindelse med at attituden og servicen var verdensklasse så kom resultaterne nÊrmest helt af sig selv og jeg begyndte allerede at se tydelige fremskridt i de fÞrste uger. Personligt var jeg på et 4 måneders forlÞb og den viden og oplevelser jeg fik var helt klar 5/5.
Oscar kan 100% anbefales!
Klar anbefaling
Klar anbefaling, her er hvorfor:
Oscar er en coach som er nÊrvÊrende, og hjÊlpe med at tilpasse det lige som man har lyst til.
Det kan godt vÊre at der er en svar tid på en dags tid, men han vender ALTID tilbage uanset hvad man har brug for, og hvis det brÊnder under fÞdderne med svar kan man bare ringe til ham.
Vi startede vores forlÞb i december måned 2025 fordi jeg var gået i stå med mit eget vÊgttab, og Oscar forstod lige prÊcis hvad der skulle til.
Når du starter dit forlÞb op siger han også at man lige skal huske at lÊse mails igennem man modtager, og det er netop her hvor bindinger osv står, og alle ved da at du ikke smider 10 kg på en dag så det klart at man skal tage den over tid. Plus man kan få alle de opskrifter man Þnsker samt den trÊning man har lyst til og hvornår man har lyst til.
SÃ¥ alt i alt en positiv oplevelse indtil videre, og glÊder mig til at fortsÊtte sÃ¥ man stÃ¥r skarpt til den lÊkre sommerð
Jeg har netop lige afsluttet et 6âŠ
Jeg har netop lige afsluttet et 6 mÃ¥neders forlÞb hos Oscar, og jeg er kommet ud pÃ¥ den anden side, med meget mere selvsikkerhed og tro pÃ¥ mig selv. Oscar har vÊret sindssygt god at spare med og har altid vÊret lige ved telefonen hvis jeg har haft spÞrgsmÃ¥l, med de bedste rÃ¥d og tips. Han har super god til at lave de bedste rutiner og planer for mig som passede mit budget og hverdag. Jeg kan klart anbefale et forlÞb hos ham hvis man Þnsker at skabe den bedste version af sig selv! Tak til Oscar!ðªðŒððŒ
Jeg er i Þjeblikket i forlÞb ved OscarâŠ
Jeg er i Þjeblikket i forlÞb ved Oscar og han skal have min varmeste anbefaling! Sådan helt seriÞst - 10 ud af 5!
Jeg startede i forlÞb hos ham d. 27/12-2025 og det er nok det bedste jeg har gjort for mig selv!
Efter blot 3 uger, kan jeg allerede se og mÊrke resultater og jeg kan tydeligt mÊrke forskellen i mit overskud og isÊr mit energi-niveau! Mit tÞj sidder heller ikke stramt lÊngere!
Som person er Oscar sååå hjertevarm, empatisk og han lytter til mine behov og Þnsker. Kostplanen bliver tilpasset mig og hvis jeg Þnsker andre retter på planen, så er det det jeg får. Jeg går aldrig sulten i seng og jeg har vitterligt nÊrmest ingen cravings lÊngere! Jeg er mÊt HELE TIDEN.
Oscar svarer oftest dagligt på mine 1000 spÞrgsmål jeg nu måtte have, vejleder mig i hvordan Þvelser skal udfÞres hvis jeg er i tvivl og bare er der for mig! Det er en coach som er nÊrvÊrende og som Þnsker at DU skal lykkes! Det er et fantastisk form for teamwork!
Hvis du er i tvivl om du skal starte i forlÞb hos ham, here is your sign... DO IT! Det er det bedste du kan gÞre for dig selv og din krop!
Mvh. Skirmante
Ikke informeret om bindingsperiode
Jeg oplevede meget lang svartid, og der gik lÊnge, fÞr der kom Êndringer eller svar. Allerede efter en uge Þnskede jeg derfor at afmelde â men fÞrst dér fik jeg at vide, at der var 4 mÃ¥neders binding, hvilket jeg aldrig var blevet informeret om.
Over Instagram fik jeg tilbudt resten af mÃ¥neden gratis, fordi min Þkonomi ikke var til det, og det takkede jeg ja til. Under et opkald blev jeg bedt om at Ã¥bne nogle mails og skrive kontooplysninger ind, sÃ¥ han kunne âkomme videreâ. PÃ¥ den mÃ¥de nÃ¥ede jeg ikke at fÃ¥ set én af de 3â4 mails igennem, hvor bindingen stod nÊvnt.
Jeg synes, det er uÊrligt og utydeligt, at man ikke gÞr klart opmÊrksom på bindingen fra starten. Det fÞles som om, jeg blev tilmeldt noget, jeg ikke havde fået en ordentlig chance for at forstå
Opdatering:
Virksomheden har efterfÞlgende skriftligt bekrÊftet, at jeg er afmeldt forlÞbet, og at jeg ingen udestående har. På trods af dette er der fortsat forsÞgt trukket betaling, samtidig med at jeg er blevet blokeret over Instagram og fjernet fra appen og derfor ik lÊngere kan komme i kontakt med ham.

Oscardam ããã®åç
StÞrste gamechanger for mig
StÞrste gamechanger for mig at starte på forlÞb hos Oscar tilbage i 2022. Jeg var aldrig kommet der til hvor jeg er i dag, uden hans hjÊlp, hvilket også er derfor jeg er vendt tilbage flere gange.
Har kÞrt forlÞb hos Oscar 3 gange og det har vÊret en fornÞjelse alle gange. Kan klart anbefales!
5 stjerner herfraðð»