Oslomote レビュー 454

TrustScore 5段階評価の1

1.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ikke bestill noen fra nettsiden! Måtte få sendt en vare på nytt da den første var helt håpløs, får da samme melding om forsinkelser… Gikk opp to strl i varen, men strl var helt identiske så har nå... もっと見る

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

STYR UNNA DENNE MØKKEN

jeg blir så forbannet! bestilte en genser for en og en halv måned siden, den har ikke ankommet. jeg har sendt dem flere mailer, men får ikke noe svar. styr unna disse jævla svindlerene.

2026年1月2日

Svindel

Svindel, dropshipper-e. De selger varene fra Temu, 3-4 ganger dyrere. Produkt på bildet er ikke i samsvar med det man får. Bør unngås. Først red flag - de er ikke explicite med retur adressen, som er i Kina.

2024年12月29日

Svindel

Svindel. Har bestilt tøj for over en måned siden. Penge er blevet trukket men jeg har aldrig modtaget en ordrebekræftelse eller andet. Til gengæld har jeg modtaget en falsk toldopkrævning med reference til købet. Helt igennem svindel.

2025年12月26日

Lavmål

Først gikk det over en måned over varslet leveringstid. Når varene endelig kom stemte det dårlig med beskrivelse og inntrykket var dårlig håndtverk og lav kvalitet på materialer.
Ved henvendelse om retur eller reklamasjon er det ingen svar å få. Dette minner om svindel mer enn nettbutikk ligg unna!

2025年12月4日

Produkter fra Kina

Dessverre var jeg ikke helt observant tidlig på morgenen da jeg bestemte meg for å bestille. Nettadressene er også ganske mistenkelige siden det ender på .com, det gjør det enda mer suspekt. Alle varene du bestiller her kommer fra Kina, og de er i samme kvalitet som på AliExpress og Temu, bare at du betaler ekstra for et firma i Nederland. Det er derfor ikke verdt å bestille herfra. Alle produktene er falske.

2025年8月30日

Useriøst Aktør

Hei,

skulle sende varene tilbake, men fikk aldri retur instruksjoner eller retur lappen, som jeg har flere ganger bedt om!

Jakkene som jeg har bestilt er ikke som på bildene og kvaliteten er langt unna fra bra..., dessuten er minste størrelsen alt for stor!

Denne såkalte kundeservice er hverken tilgjengelig på telefon eller E-Mail ... !

Nå skal jeg kontakte banken min angående refusjonen og vurderer å sende saken over til advokaten min!

Jeg anbefaler alle å holde stor avstand fra denne Online-Butikken!!!!

Hilsen

M. Hammer

2025年10月20日

Svindel

Kjøpte en genser3.11. Mottatt 19.11. Genseren samsvarte overhodet ikke med annonsen. Ingen vaskeanvisning eller varedeklarasjon. Tynn og slimete i kvalitet. De reklamerer med 30 dagers betenkningstid. Sende e mail og sa jeg ville ha returlapp og ønsket refusjon. De lovet at dette skulle de ordne opp i. Siden har jeg ikke hørt noe fra de til tross for diverse mailer jeg har sendt. Så styr unna Oslo mote. Oppleves som ren svindel.

2025年11月19日
5つ星のうち1の評価

Ett mindre seriøst sted finner mann…

Ett mindre seriøst sted finner mann ikke, mann får ikke retur og refusjons svar og varen stemmer ikke med beskrivelsen, og svarene mann får på oppgitt mail har ingenting med spm og gjøre og kommer ett slags tett frase som bare gjør meg forbanna, så jeg går til politiet med dette selv om det sikkert er til null nytte.!
Fy for ett MØKKA STED HÅPER ALLE SER DETTE OG STYR UNNA DENNE BEDRIFTEN.! Horer hele gjengen som stjeler pengene dine mot temu varer.!
Takk for meg!

2025年11月24日

STYR UNNA OSLOMOTE

STYR UNNA OSLOMOTE! Varen vi mottok var IKKE den som stod avbildet. Den hadde heller ingen påsydd varedeklarasjon og vaskeanvisning. STYGT OG HELT UBRUKELIG PLAGG! Når du vil ha pengene igjen, er det en robot som svarer. "Kundeservice" glimrer 100% med sitt fravær. SVINDEL fra ende til annen!!!

2025年11月27日

Ren og skjær svindel

Ren og skjær svindel. Varene var ikke som beskrevet,og de svarer ikke på mail vedrørende retur. Når man leser andres vurderinger,ser jeg ingen grunn til å sende i retur da man ikke får pengene sine uansett.

2025年11月25日
Oslomote ロゴ

Oslomote からの回答

Hello, we are so sorry for your bad experience. We are willing to provide you with a 75% discount for your next order, provided that you remove or change your review to 3 stars or higher. Once the review is updated, we will send over your discount code immediately.

Best,
Team oslomote.com

Ren Svindel

- Feil størrelse

- Feil farge, produktet ligner ikke på bildene i det hele tatt. Materialet virker som ren plastikk, en langt billigere variant enn det som finnes på Temu

- Retur må du betale selv, varen skal sendes helt til Asia

- Kundeservicen virker automatisk generert uten reell hjelp

- Dette føles som ren svindel. Selskapet er ikke norsk og kredittkortselskaper burde vurdere å blokkere kjøp derfra

2025年11月4日
5つ星のうち1の評価

Genseren jeg bestilte var for stor og…

Genseren jeg bestilte var for stor og fargene samsvarte ikke med bilde. Sendte beskjed til oppgitt e-post om ønsket retur, men fikk bare et standardsvar som ikke hadde noe med retur å gjøre. Jeg leser andres kommentarer og skjønner at OsloMote burde anmeldes til politiet. Hvem er den første som gjør det? Guri Bjørklund

2025年11月1日

Trustpilot エクスペリエンス