Enig i andre anmeldelser: sÃ¥vel betaling som levering er totalt uoverskueligt. Og det er stort set umuligt at komme ud af, men til gengÊld ret nemt at ende med rykkere for allerede betalte regninger... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig godt produkt. Kan blandes i hvad som helst uden at kunne smage kollagenpulveret - modsat andre brands/mÊrker. Har benyttet ad flere omgange (pauser grundet Þkonomi). Altid god kundeservice... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos Oslo SkinLab i flere Ã¥r og jeg har vÊret rigtig godt tilfreds. Pulveret kan blandes i hvad som helst uden at kunne smages - modsat andre brands/mÊrker, jeg har prÞvet. Jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er kun lige fÊrdig med fÞrste mÃ¥ned, sÃ¥ dette er for den perfekte service hos Oslo skinlab. FÞrste levering forsvandt under Transportfirmaet. Det blev hurtigt imÞdekommet og lÞst og tilmed med l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We believe that taking care of your skin starts from within.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Bestil medlemsskab, spar 30% og få gratis levering
Delta Park 45, 2665, VallensbÊk Strand, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Enig i andre anmeldelser: såvel betaling som levering er totalt uoverskueligt. Og det er stort set umuligt at komme ud af, men til gengÊld ret nemt at ende med rykkere for allerede betalte regninger, faktura for ikke leveret produkt mv.
Om produktet virker er jo ifÞlge forskningen tvivlsomt, men det er nok individuelt hvad man fÞler. Og hvorfor de små pakker? BesvÊrligt og miljÞbelastende.
Hvis jeg endnu en gang bliver ringet op på baggrund af min opsigelse, vil jeg vÊre nÞdt til at rejse en sag hos relevante myndigheder. Jeg har frabedt mig dette klart og tydeligt.

Oslo Skin Lab ããã®åç
Ekstrem dÃ¥rlig kundeservice, der brokkede sig over, at jeg to gange havde kÞbt et tilbud hos dem ð

Oslo Skin Lab ããã®åç
Ingen problemer og klager endnu, da jeg ikke er kommet igang med produktet endnu, ðog dejlig nemt, hvis man ogsÃ¥ skal holde en pause med abomennet
Har vÊret kunde i langt over 1 år og har så fantastisk virkning af kollagen pulveret. Så denne situation er jeg dybt frustreret over.
Efter jeg skiftede bank blev jeg rådfÞrt til at opsige abonnement og kÞbe det igen, da Oslo Skin Lab ikke kunne opdatere mine betalings oplysninger. Herefter ville jeg modtage faktura - jeg forventede selvfÞlgelig på mail. Men nej per brev - leveret af DAO hos min nabo. En bunke med fakturaer og rykkere - alle for sent modtaget af mig. Jeg betaler alt det jeg umiddelbart forstår jeg skylder. Lidt tid efter modtager en endnu en bunke fra min nabo. I forvirringen ringer jeg til kundeservice den 4.2.26 for at forstå hvad jeg reelt mangler at betale. Jeg bliver oplyst om at jeg mangler at betale en rykker 1 på 509kr. hvilket jeg betaler med det samme. Efter samtalen modtager jeg en INKASSOSKRIVELSE... men i de nye breve er ingen rykker 2. Derfor ringer jeg igen og aftaler med AISHA at rykker 2 gebyr bliver annulleret og når betalingen jeg lige har lavet modtages, trÊkkes inkassoskrivelsen tilbage. Jeg beder om at få tilsendt et kontoudtog så jeg kan få et overblik (det er modtaget på norsk og er ikke til at gennemskue). Dagen efter tilbagetrÊkkes inkassoskrivelsen hvilket bekrÊfter mig i, at Oslo Skin Lab har modtaget det sidste skyldige belÞb som Aisha bekrÊftede i telefonen.
For et par dage siden modtog jeg en rykker 2 hvilket jeg antager at vÊre den manglende rykker 2. I går modtager jeg så ENDNU en INKASSOSKRIVELSE. Jeg sender mail hvor jeg forklarer HELE forlÞbet samt beder om redegÞrelse, fakturer, betalinger og andet dokumentation. Anja svarer i dag med en kort beskrivelse af hvilken faktura det drejer sig om uden at forholde sig til noget andet - heller ikke det faktum at kundeservice selv har bekrÊftet jeg ikke skylder noget.
Jeg har på intet tidspunkt selv givet udtryk for jeg ikke er interesseret i at betale - blot vil have en redegÞrelse og tilspurgt hvad jeg skylder.
Jeg har i dag skrevet en lang mail til kundeservice samt gjort indsigelse mod inkassoskrivelsen.
På intet tidspunkt har jeg som forbruger haft mulighed for at betale fakturaer til tiden. Der sendes INGEN fakturaer på mail. Havde jeg modtaget fakturaer på mail havde jeg haft en chance for at betale til tiden. Jeg har kun forsÞgt at samarbejde og betale det jeg skylder. Alligevel sender de en inkassoskrivelse på mig efter at have bekrÊftet at jeg ikke skylder yderligere.
Jeg har selv arbejdet med kundeservice og kundesupport i over 13 år - aldrig har jeg oplevet så rigid et system og så grotesk en behandling af kunder. Jeg kan lÊse at der generelt er et problem med inkassoskrivelser pga. forsinket brev.
Håber at trustpilot anmeldelser er påvirkning nok til at tage min s ag seriÞst i stedet for at affeje mig med en enormt ugideligt og uvidende i håndtering kundeservicemedarbejder.
Der må vÊre en voksen og ansvarlig medarbejder til stede.........

Oslo Skin Lab ããã®åç
Umuligt at opsige. Produktet er dog fint nok. Det er servicen, der trÊkker det ned.

Oslo Skin Lab ããã®åç
Jeg er blevet kontaktet af kundeservice og vil sige at de er sÞdeligst har annulleret inkasso sagen. Så andre min bedÞmmelse fra en stejlerne til fire stjerner, da det hele har vÊret en fejl.
Jeg opsagde mit abonnement i december efter flere år som kunde og modtog bekrÊftelse pr. mail den 10. december. Her fremgik det tydeligt, at opsigelsen gjaldt fra 06-12-2025, og at sidste levering var sendt den 13-11-2025.
PÃ¥ den baggrund afmeldte jeg Betalingsservice og var i den tro, at alt var korrekt afsluttet.
EfterfÞlgende fandt jeg et rykkerbrev i min postkasse â desvÊrre for sent. Jeg betalte straks de 409 kr., da jeg gik ud fra, at der blot var tale om en betaling, som ikke var nÃ¥et at blive trukket. Jeg forsÞgte samtidig at kontakte kundeservice telefonisk, men det var ikke muligt at komme igennem.
Nu har jeg modtaget en inkassomeddelelse, hvor belÞbet er steget til 703,64 kr. Det finder jeg urimeligt, da hovedbelÞbet allerede er betalt med 100 kr. i rykkergebyrer.
Det undrer mig desuden, at al almindelig kommunikation foregår via mail, mens rykkere udelukkende sendes med almindelig post. Havde jeg modtaget en mail, var situationen aldrig endt i inkasso.
Jeg håber, virksomheden vil tage ansvar for forlÞbet og medvirke til at få inkassosagen annulleret.

NUL stjerner herfra. SÃ
dårlig kundeservice.
Min regning er betalt 3 dage for sent, og jeg fik lovning på at sagen ikke ville blive sendt til incasso. Alligevel får jeg en regning fra incassofirmaet. Både NutraQ og incassofirmaet har lovet at trÊkke sagen tilbage, og alligevel får jeg regningen med ekstra gebyr.
Hold jer langt vÊk fra dette firma!!
TilfÞjelse og svar:
Ja, I har nu afsluttet sagen. Jeg er bare ked af at der skulle en dårlig anmeldelse på Trustpilot til, fÞr I faktisk trak sagen tilbage, som I havde lovet over telefon. Men nu er sagen ude af verden, og jeg bliver aldrig nogensinde kunde hos jer igen.
Jeres system, når en regning ikke betales til tiden, virker fuldstÊndig grotesk, beregnende og absolut alt andet end kundevenlig.
Al andet kommunikation foregår pr mail, hvilket er fint. Men når I sender fÞrste rykker, foregår det pr post og med brev i postkassen, rykkergebyr på med det samme. Anden rykker sendes kort tid efter med endnu et gebyr. Og lige så snart den ikke bliver betalt (fordi man måske ikke lige får kigget i sin postkasse så tit, hvem gÞr det i dag), så vupti er sagen sendt til incasso med 500 ekstra i gebyr. Det ville vÊre kundevenligt, om I pr mail sender en påmindelse om at en regning ikke er betalt. Det virker totalt beregnende den måde det foregår på, og en måde at skovle penge ind på. Jeg er så skuffet over den behandling efter at have vÊret kunde hos jer i mange år.

Oslo Skin Lab ããã®åç
Opdatering ...fik et opkald fra Oslo Skin kundeservice en sÞd ansat, der beklagede håndteringen og annullerede inkassosagen, da de kunne se jeg havde betalt. Derfor den bedste bedÞmmelse fra mig.
Ps: det smager neutralt og perfekt til kaffen. jeg er bare et fjols til at få det brugt ...
Jeg skulle have lyttet til min kollega omkring jer. Jeg opsagde efter min fÞrste levering - og når at få en ny levering. Jeg tror, at den bliver betalt med betalingsevice da jeg har oprettet den sådan. Det er ikke tilfÊldet og jeg får en rykker og betaler for sent - det indrÞmmer jeg. Rykker nr. 2 kommer et par dage senere men da det er i juledagene tÊnker jeg ikke over at skrive til jer om, at jeg allerede har betalt.
Den 2 januar får jeg en inkassoskrivelse - for fÞrste gang i mit liv. jeg sender dem kvittering på at jeg har betalt 22 december. De bliver ved med at sende mails og jeg svarer dem hver gang, at for min del er den ude af verden. Jeg får fat i inkasso firma og beder dem at undersÞge min sag da den er betalt. Idag har jeg så fået afvide, at jeg har betalt 402 kr men stadig skylder 700 kr .. for een sending oslo kollagen .. så er de da betalt.
jeg regnede med, at i vil give mig ret i, at den er betalt og trÊkke inkasso tilbage.
Jeg er ret skuffet over servicen i denne sag - jeg har bestemt forventet et andet udfald :(
Jeg kan ikke anbefale jeres service til andre, desvÊrre.
Hilsen Carina Hansen

Oslo Skin Lab ããã®åç
Vi har forgÊves talrige gange ringet da Sirinrat Kham-In i november og december kun har fået pulver og ikke piller, adskillige lovninger - netop modtaget pulver og stadigvÊk ikke piller som i har lovet i mail og tidligere skrivelse her.
Kan forstå i mailen i har interne udfordringer, som også Mads fortalte.
Hvornår får i styr på det eller skal vi finde en anden leverandÞr??

Oslo Skin Lab ããã®åç
Giver kun 3 stjerner, da jeg kun har brugt Jeres produkt i 3uger, så jeg kan endnu ikke se en virkning, men jeg skiftede på grund af smagen i det forrige produkt og I skriver Jeres er smagsneutralt, det synes jeg dog ikke passer helt, der er stadig smag af fisk, ikke så meget og måske jeg kan vÊnne mig til det. Vi får se, det kommer an på en prÞve. PS. Jeg er meget sensitiv overfor smag og duft og hader at kunne smage fisk hele dagen.

Oslo Skin Lab ããã®åç
Super hurtig og meget hjÊlpsom medarbejder i kundeservice ð
Meget venlig, serviceminded og handlekraftig kundeservice medarbejder.
Deres produkter er fantastiske og leveringerne kÞrer problemfrit.
Den bedste anbefaling er hermed givet videre.

Oslo Skin Lab ããã®åç
Glad da jeg nu begynder at se forbedringer:)
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã