Banner for Oslo Skin Lab Sverige

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjÀlpsam personal, man fÃ¥r hjÀlp direkt och de hjÀlper i alla frÃ¥gor! Jag Àlskar collagen mÃ¥nga frÃ¥gar vad jag gör med min hud den Àr sÃ¥ frÀsch ,glÀns... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Skönhet inifrÃ¥n med pulver för bÀttre hy Vid 79 Ã¥r sÃ¥ jag er presentation pÃ¥ tv-reklam och tÀnkte att det vore intressant att se om varorna kan ge resultat inför 80 Ã¥rsdagen. Efter ett Ã¥r kan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr 65 Ã¥r, har bra gener. Har fÃ¥tt hört att jag ser ut som 40-55 Ã¥r. Hade the solution lÀnge, sen mÃ¥ste sluta. Jag mÀrkte skillnaden direkt pÃ¥ huden celliuter m.m. ,Nu börja igen. Alla vill vÀl... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bÀsta möjliga hudkvallitet. Det innebÀr att man anvÀnder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, sÀkra och aktiva ingredienser som Àr noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lÀgger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.

Oslo Skin Lab

圓該䌁業による蚘述

The Solution Beauty collagen
Vår hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen har förÀndrat skönhetsrutiner över hela Europa och Àr ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som kan blandas ut i valfri mat eller dryck. The Solution ökar hudens elasticitet och spÀns, minskar fina linjer och rynkor, reducerar celluliter, ger mer glow och lyster samt verkar på huden över hela kroppen.

Förmåner vid prenumeration

Det Àr fördelaktigt att vara prenumerant

Det Àr fördelaktigt att vara prenumerant
30% rabatt på alla leveranser, fri frakt och du kan nÀr som helst sÀga pausa eller sÀga upp din prenumeration.

Promotion box for Oslo Skin Lab Sverige

Testa The Solution med 60% rabatt!

Bli prenumerant idag och upptÀck fördelarna med skönhet inifrån.

3.9

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super nöjd 🀗

2025幎12月14日

Oslo Skin Lab Sverige からの回答

Hej Monika! Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Det glÀder oss att du Àr så nöjd.

Ha en bra dag!

5぀星のうち1の評䟡

Försökt sÀga upp vid flera tillfÀllen &

Försökt sÀga upp vid flera tillfÀllen & ej fÃ¥tt Ã¥terkoppling. Pengar dras frÃ¥n konto, produkter som ej öppnas av mig skickas. Men ingen Ã¥terkoppling. Skam bolag. FÃ¥tt utslag av produkten & fÃ¥r ingen respons frÃ¥n deras ”kundtjÀnst”
Man borde ha fattat att produkten Àr dålig nÀr de samarbetar med alla B kÀndisar som Àven förespråkat giftiga myggmedel. Men i ett svagt ögonblick gick man på minan.

2026幎3月18日

Oslo Skin Lab Sverige からの回答

Tack för att du delar din upplevelse, vi tar din feedback på stort allvar.

Jag kan se i vårt system att du varit i kontakt med vår kundservice och fått hjÀlp med uppsÀgningen som dÀrmed avlutades den 9 mars. Skulle du ha fler frågor eller funderingar kring din uppsÀgning eller dylikt Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss igen via mejl eller telefon.

Vi arbetar kontinuerligt för att hålla en hög kvalitet både på våra produkter och vår kundservice, och vi uppskattar all feedback som hjÀlper oss att bli bÀttre.

Ha en fortsatt bra dag.

5぀星のうち4の評䟡

Nöjd med produkten och fint bemötande

Nöjd med produkten och fint bemötande nÀr jag kontaktat kundtjÀnst

2026幎3月7日

Hej Sara!

Vi Àr glada att du Àr nöjd med vårt kollagenpulver och att du fått ett bra bemötande av vår kundtjÀnst. Tack för din recension, det betyder mycket för oss!

5぀星のうち5の評䟡

Medarbetaren var trevlig och kunnig i

Medarbetaren var trevlig och kunnig i sitt område

2026幎1月26日

Hej Madeleine!

Vi Àr glada att din kontakt med vår kundservice uppskattades och att du fick bra hjÀlp. Tack för din recension, det betyder mycket för oss.

5぀星のうち5の評䟡

Trevligt bemötande!Trevligt bemötande i kundtjÀnst villiga

Trevligt bemötande i kundtjÀnst villiga att lösa Àrende och har bra produkt.

2026幎1月8日

Oslo Skin Lab Sverige からの回答

Hej Birgitta! Tusen tack för att du tar dig tid att skriva en rad och delar med dig av din erfarenhet. Det glÀdjer oss att du Àr nöjd med både produkt och kundservice - det Àr viktigt för oss!

Oslo Skin Lab

Fungerar smidigt

2025幎12月22日

Oslo Skin Lab Sverige からの回答

Hej Helene, och tack för din recension. Det glÀder oss att du tycker det funkar smidigt!

5぀星のうち1の評䟡

SnÀlla folket köp inte detta fejkade

SnÀlla folket köp inte detta fejkade kollagen som Àr från Kina! Dom lurar er stort och Àrligt talat deras priser Àr sjuka!
Köp mer ett marint kollagen finns jÀtte bra varianter på hÀlsokosten. Köp inte detta bara!

2025幎12月5日

Hej Helena.

Jag vill förtydliga att vårt kollagen inte kommer från Kina, det produceras i Tyskland och innehåller 100% hydrolyserade kollagenpeptider av hög kvalitet.

Både studier och erfarenheter från våra kunder visar att produkten ger effekt. Du kan lÀsa mer hÀr: osloskinlab.se/solida-studier och se före- och efterbilder hÀr: osloskinlab.se/stories/fore-och-efterbilder.

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice om du vill få mer information om vårt kollagentillskott: 0770 456 136.

Klar förbÀttring av min hud

Klar förbÀttring av min hud

2025幎12月9日

Oslo Skin Lab Sverige からの回答

Hej och tack för din recension! Vi Àr så glada att höra att du upplever en förbÀttring av din hud.

5぀星のうち5の評䟡

Pulvret funkar verkligen man får en

Pulvret funkar verkligen man får en fastare hy med mer lyster och fÀrre rynkor.

2025幎12月11日

Hej Ulrika!

Vi Àr glada att höra att vårt kollagenpulver har gett dig fastare hy med mer lyster och fÀrre rynkor. Tack för din positiva återkoppling!

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr jÀttenöjd och ser och kÀnner en

Jag Àr jÀttenöjd och ser och kÀnner en stor skillnad. Skulle ha betydligt mera rynkor om jag inte anvÀnde detta pulver. Har anvÀnt detta nu ca 5 år.

2025幎12月3日

Hej Jeanette!

Det glÀder oss att du Àr så nöjd och att du upplever en stor skillnad efter fem års anvÀndning. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet!

Trevlig personal

Trevlig personal

2025幎11月28日

Hej Anne!

Tack för din recension. Det glÀder oss att du har en positiv upplevelse av vår kundervice.

Jag Àr ganska nöjd men de Àr vÀldigt

Jag Àr ganska nöjd men de Àr vÀldigt dyra.

2025幎11月22日

Oslo Skin Lab Sverige からの回答

Hej Maryam, och tack för din recension. Det glÀder oss att du Àr nöjd med vårt kollagenpulvet.

Ett tips för att sÀnka din månadskostnad Àr att byta till The Solution Refill. Det Àr precis samma högkvalitativa kollagenpulver, förportionerat i dagsdoser - den enda skillnaden Àr förpackningen, leveransintervallen och att månadskostnaden Àr lÀgre. Kontakta vår kundserivice så kan de hjÀlpa dig att göra bytet: 0770 - 456 136.

5぀星のうち5の評䟡

Ja upplever att huden blivit fastare på

Ja upplever att huden blivit fastare på kinderna efter nÀstan 2 månader

2025幎11月17日

Hej Hanna!

Vad roligt att höra att du upplever huden fastare efter två månader! Tack för att du delar med dig av din erfarenhet av vårt kollagenpulver.

NUTRAỌ

Det Àr mycket bra nÀr man jag ringer till dem de pratar jÀttesnÀll mot mig tack

2025幎11月24日

Oslo Skin Lab Sverige からの回答

Hej och tack för din recension.

Vi Àr glada att du upplever vår kundservice som positiv och vÀnlig. Du Àr så vÀlkommen att höra av dig igen om du har fler frågor eller funderingar.

FörbÀttrad hudkvalitet

Jag har anvÀnt produkten i ca 6 månader och upplever verkligen att huden Àr både fastare och klarare, den har mer spÀnst.

2025幎11月15日

Hej Martina,

Vi Àr glada att höra att du upplever så positiva resultat efter att ha anvÀnt vårt kollagenpulver! Tack för att du delar med dig av din erfarenhet, det betyder mycket för oss.

Ha en fortsatt fin dag!

Pulver eller gener

Folk tror fortfarande att jag Àr 23-25 som yngst 17, trotts att jag Àr 30 idag och har anvÀnt kollagenen sen jag var 23. Antingen Àr det bra gener jag har eller fått hjÀlp av pulvret :)

2025幎11月17日

Oslo Skin Lab Sverige からの回答

Vad roligt att höra att du upplever så fina resultat med vårt kollagenpulver.

JÀtte lÀtt att kontakta

JÀtte lÀtt att kontakta . Super trevlig personal . Ämnen var fixat pÃ¥ en gÃ¥ng

2025幎11月14日

Hej Margota,

Vi Àr glada att du upplevde vår personal som trevlig och att vi snabbt kunde lösa ditt Àrende. Tack för din recension!

Rekommenderar ej

Jag har rosacea, och mitt tillstånd försÀmrades kraftigt under de två månader jag anvÀnde produkter från Oslo Skin Lab. Jag har aldrig tidigare haft så mycket problem med huden. Redan veckan efter att jag slutade anvÀnda produkterna återgick huden till sitt normala tillstånd.

2025幎10月31日

Hej Charlotte,

Vi beklagar verkligen att du upplevde en försÀmring av din rosacea. Vårt kollagenpulver har inga dokumenterade biverkningar, men vi förstår sjÀlvklart att du valt att avsluta prenumerationen nÀr din hud reagerade så. Vi hoppas att huden nu mår bÀttre! Skulle du ha frågor eller funderingar Àr du vÀlkommen att kontakta vår kundservice på 0770 - 456 136.

Lina från Oslo Skin Lab

Det funkar🌟

Det funkar! Massa komplimanger om att jag har ett ”Glow”. Samt huden blivit mindre torr MEN tycker det Àr för dyrt. DÀrav 4/5

2025幎10月27日

Hej Liv!

Vi uppskattar din recension och Àr glada att du upplever ett glow och mindre torr hud. Ett tips för att sÀnka din månadskostnad Àr att byta till The Solution Refill. Det Àr precis samma högkvalitativa kollagenpulver, förportionerat i dagsdoser - den enda skillnaden Àr förpackningen, leveransintervallen och att månadskostnadne Àr lÀgre. Kontakta vår kundserivice så kan de hjÀlpa dig att göra bytet: 0770 - 456 136.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。