Uitstekende service, bestelling geplaatst om 15.56 uur en zoals beloofd dezelfde dag nog verzonden en volgende dag bezorgd. Osmo Terras-Olie laat zich makkelijk verwerken maar op nieuwe Bankirai p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik was mijn oranje-achtige hoogglanzende eikenhouten vloer zat en heb m helemaal kaal geschuurd. Om m zo te houden heb ik deze Osmo 3041 natural erop gezet met een brede kwast, heel dun. Ik schrok wel... ãã£ãšèŠã
De belofte van de volgende dag bezorgen is niet zo gegaan als belooft. DhL heeft die dag de levering aangegeven als bezorgd , echter heeft het 's ochtends vroeg voor een gesloten hek neer gezet, waar... ãã£ãšèŠã
De bestelling werd super snel geleverd. Volgens het advies de vloer blijven schoonmaken met water totdat deze geen vuil meer afgaf. Volledig laten drogen en na 24 uur een heel dun laagje aangebracht m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Osmoshop ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Houtbehandeling begint bij Osmoshop
Ontdek ons uitgebreide assortiment houtafwerkingsproducten voor zowel binnen als buitenshuis. Kies met Osmo voor een natuurlijke bescherming, waarbij de structuur van het hout zichtbaar blijft.Met een focus op milieuvriendelijke en duurzame oplossingen, garanderen we producten die veilig zijn voor mens, dier en milieu. Bij Osmoshop profiteert u van gratis verzending vanaf â¬100,-, de laagsteprijsgarantie en de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw houtbehandelingsprojecten. Bezoek onze website voor meer informatie en om ons volledige productaanbod te ontdekken.
Naar de website >

ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Topproduct!
Topproduct!! Zeer grote slijtageplekken en met de onderhoudswas terug mooie glans!
Ik kreeg ten eerste de bestelde producten al de dag na bestelling in huis. Verder heb ik goed en snel antwoord gekregen op vragen.
Ik kreeg ten eerste de bestelde producten snel in huis.
Shelley service en levering.
Shelley service en levering.
Product voldeed better dan verwachting
Het is een fijne vloer was voor oudeâŠ
Het is een fijne vloer was voor oude parketvloeren. De was is Ook gemakkelijk uit te wrijven voor een mooie glans op de vloer. De was maakt de geboende vloer niet glad.
Goede bereikbaarheid en snelle service.
Bedrijf is goed bereikbaar via mail, telefoon en app.
Bij vragen krijg je snel antwoord en wordt je goed geholpen.
Vlot verzonden en scherpe prijs
Snel geleverd
1ste laag is heel mooi
Prima service
Prima service, snel geleverd, goede prijs en de vloer is weer prachtig!
Snelle leverantie van gevraagd product.
snelle levering en fijn product om teâŠ
snelle levering en fijn product om te verwerken.
Snelle levering van een goed product
Osmo tannin spot remover
Op maandag heb ik Osmo tannin spot remover besteld, op dinsdag was deze in huis en op woensdag zijn de 15 jaar oude zwarte vlekken uit de eikenhouten tafel en kast weg! Dit product doet wat het beloofd. Met kleine moeite een fantastisch resultaat. Wat overblijft na de behandeling is een kleine verkleuring die je wegwerkt met je eigen onderhoud-product. Alles heeft weer de eikenhouten kleur. Dus Top!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ