Amazing interface that helps me truly…
Amazing interface that helps me truly understand my consumption and ways I can improve and cut costs. Super empowering! And cheap ;-) love love love

Osmund からの回答
Osmund er Danmarks digitale energiselskab til den kritiske forbruger. Strøm til kostpris — vi tjener ikke på din strøm. Et intelligent energiselskab bygget på morgendagens teknologi og kunstig intelligens: fri for skjulte gebyrer, uigennemsigtige regninger og et passivt, uoptimeret energiforbrug. Smartere, nemmere, billigere og 100% transparent. Kundeløfter Intet med småt Vores betingelser kan læses uden lup og uden jurist. Det, der er vigtigt, står med stort — og er skrevet på almindeligt dansk. Ingen skjulte gebyrer Du betaler spotprisen, transporten, staten og dit abonnement. Hver øre kan spores på regningen — og et gebyr, vi ikke har forklaret, findes ikke. Ingen aconto Vi gætter ikke på dit forbrug og opkræver på forskud. Du betaler bagud for den strøm, du faktisk har brugt. Ingen binding Du bliver, fordi du vil — ikke fordi du skal. Skift væk i morgen, hvis vi ikke gør os fortjent til dig. Straks svar i appen, telefontid til resten Osmund svarer med det samme, døgnet rundt, direkte i appen. Og når du har brug for et menneske, har vi telefontid. Elektrisk humor Energi er alvorligt nok i forvejen. Vi tager strømmen seriøst — ikke os selv. Grønne, hvor vi kan Vi maler ikke strømmen grønnere, end den er. Men vi hjælper dig med at bruge den, når den faktisk er grøn — og gør dit forbrug til en del af den grønne omstilling. Uperfekte, men responsive Når vi laver fejl, eller vores kunder ser forbedringsmuligheder, lytter vi og implementerer dem. Vores kunder har adgang til vores produktportal, hvor de stiller forslag — faktisk er flere af vores bedste features ideer fra kunderne.
デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Osmund からの回答
Rigtig god digital service og virkelig fedt at forstå og kende sin regning inden den komme i slutningen af måneden.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。