レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min veninde og jeg spiste i fredags pÃ¥ Osteria Alfredo, hvor vi havde set frem til en hyggelig aften. Vi bestilte hver en forret og en hovedret, men oplevelsen blev desvÊrre ikke, som vi havde... もっず芋る

Maden blev serveret sÃ¥ to spiste alt sin mad og sÃ¥ kunne de to sidste gÊster spise sin mad det var forsinket. Pizzabundende var vÃ¥de og pizzaerne smagte ikke rigtig af noget - lenguini pastaen var va... もっず芋る

KÞbt menu tilbud igennem Tipster. Maden var ok, men sÃ¥ heller ikke bedre. Betjeningen var aldeles arrogant og alt andet end nÊrvÊrende eller venlig. Mine to medgÊster mente personalet var pÃ¥ coke. D... もっず芋る

Vi bestilte Takeaway hos Osteria. Vi fik to lÊkre sprÞde pizzaer, den ene glutenfri, begge helt i top mht smag og konsistens, hvilket er sjÊldent for glutenfri pizzaer. Jeg er virkelig imponeret ov... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

32件のレビュヌ

Skuffende håndtering overskyggede ellers hyggelig aften

Min veninde og jeg spiste i fredags på Osteria Alfredo, hvor vi havde set frem til en hyggelig aften. Vi bestilte hver en forret og en hovedret, men oplevelsen blev desvÊrre ikke, som vi havde håbet.

I den ene forret fandt vi et langt sort hÃ¥r. Da jeg gjorde tjeneren opmÊrksom pÃ¥ det, blev det hÃ¥ndteret pÃ¥ en mÃ¥de, vi oplevede som lidt afvisende. Hun nÊvnte, at kokkene var skaldede, hvilket kom til at lyde som om, det kunne vÊre vores eget hÃ¥r – selvom vi begge har lystbrunt hÃ¥r. Det gjorde situationen en smule ubehagelig.

Derudover fik vi ved betaling en forkert regning, og det krÊvede en del dialog at fÃ¥ det rettet, selvom differencen var lille – og pÃ¥ trods af episoden med maden.

Alt i alt synes vi, at situationen kunne have vÊret hÃ¥ndteret langt bedre. I en situation som denne ville det have vÊret passende med en mere imÞdekommende reaktion – fx en undskyldning, tilbud om en ny ret eller at fÃ¥ forretten trukket fra regningen. Det handler i hÞj grad om oplevelsen og fÞlelsen af at blive taget seriÞst som gÊst.

Vi håber, at restauranten vil tage det som konstruktiv feedback og arbejde på at forbedre håndteringen af lignende situationer fremover.

2026幎3月27日
自発的なレビュヌ

Elendig mad, og absolut ikke pengene vÊrd

Maden blev serveret så to spiste alt sin mad og så kunne de to sidste gÊster spise sin mad det var forsinket. Pizzabundende var våde og pizzaerne smagte ikke rigtig af noget - lenguini pastaen var vandet og helt uden smag. Vi gav 1000kr for 4 personer - det absolut IKKE pengene vÊrd!
Det var 2 cm hvidvin i glasset, som kostede 135kr

2026幎2月5日

Vi besÞgte Osteria Alfredo igen i gÃ¥r i

Vi besÞgte Osteria Alfredo igen i gÃ¥r i forbindelse med min sÞns fÞdselsdag og endnu engang levede de 100 procent op til forventningerne 🙏❀

Hvor er jeg taknemmelig for at der er bare 1 skÞn restaurant, hvor jeg er 100 % sikker på at min sÞn kan spise uden de mindste problemer.

Vi gÞr altid det, at vi bestiller flere forskellige glutenfri pizzaer og så tar vi bare de stykker, som vi vil smage.

SkÞn glutenfri dessert efterfÞlgende👌

Det er meget sjÊldent min sÞn kan spise "frit" når vi spiser ude, så det er en skÞn oplevelse.

2024幎9月3日
自発的なレビュヌ

Fantastisk god mad og virkelig god

Fantastisk god mad og virkelig god service hvor personalet gerne gÃ¥r et ekstra skridt for en. Jeg har blandt andet fÃ¥et lov til at fÃ¥ lavet pizza til afhentning fÞr Ã¥bningstiden, sÃ¥ vi kunne fÃ¥ god mad efter en tur i zoo med vores lille datter. De har noget virkelig lÊkkert brÞd, pastaretter og pizza. Deres glutenfrie pizza er sÃ¥ god at min kÊreste og ven faktisk foretrÊkker den frem for den normale, da den smager af mere. Alle vi har haft med har vÊret meget imponerede over maden. Der er 100% styr pÃ¥ det glutenfrie mad. Jeg reagerer hurtigt pÃ¥ kontamineret mad mm. og jeg har aldrig haft en reaktion her fra. Kun ondt i maven fordi jeg har spist for meget af den gode mad 😂 De er altid sÞde til at tilbyde at pakke resten af maden ned til en, og det har gjort at vi har haft en god let frokost dagen efter. Vi kÞrer gerne 45 minutter hver vej for at spise her. Vi har spist her mange gange og aldrig haft en dÃ¥rlig oplevelse.

2024幎7月19日

Velsmagende glutenfri pizza

Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af råvarerne, velsmagende skinke, fantastiske oliven og artiskokker i store stykker. Det bliver ikke bedre for mine smagslÞg. Vi glÊder os til at komme forbi igen.

2024幎6月29日
自発的なレビュヌ

Virkelig arrogant betjening og dårlig mad

Virkelig arrogant betjening. Blev budt velkommen med et "hej med jer" som om vi har venner.
Alt for nonchalant holdning til kunderne. Det er tydeligt at det er noget at de har fået instrueret for vi hÞrte det så mange gange i lÞbet af aftenen og vi blev trÊtte af det.
Og når det kommer til selve maden. 7 retter. Hvor INGEN af disse retter var noget vi vil huske med god smag.
En burrata som var så vandet at man fÞlte at man nÊrmest fik en suppe. Og ovenpå denne var der lagt nogle overskårne tomater. De kunne i det mindste vÊre blevet bagt. Og virkelig kedelige tartar som var blevet lavet i en kÞdhakker. Hvem har lige lyst til at spise kÞdorme ? I det prisniveau så forventer man lidt mere. Det kunne vÊre håndskåret og lÊkkert med noget syre og lidt salt. en det var kedeligt og ikke vÊrd at spise.
Og hovedretten med tun var garneret med noget der mindede om sand. Bestemt ikke en fornÞjelse at spise. Deserten var i samme dårlige kaliber.
Hold jer vÊk. Tjeneren lagde også bare dankortterminalen ved bordet og gik.

2024幎5月31日

Kedelig mad

Kedelig mad

Udover den fÞrste tallerken, hvor kokken vist havde tabt ediken i, var maden smaglÞst og kedelig. De var super nÊrige med afmåling af vin, som eller er rimelig dyr.
Derudover er bordene placeret alt for tÊt på hinanden.

Vil ikke anbefale nogen at spise derinde.

2024幎6月1日

Arrogance & Chikane

Arrogant, truende, flabet, chikanerende og sÊrdeles ubehagelig indehaver af dette sted. Osteria16, Vesterbro.
Vedkommende får snart et polititilhold overfor udvalgte beboere der bor i den BEBOELSESEJENDOM hvor han lejer sig ind med sin restaurant, og dagligt bryder almene menneskelige normer og hensyn. Vedkommende er komplet ligeglad med beboerne men vÊrst af alt: han antaster og chikanerer dem på offentlige steder. Har gentagende gange råbt efter adskillige beboere.
“Kommer du nu ogsÃ¥ hér” (som om han ejer KÞbenhavn). “Luk rÞ#%^”. Han mÃ¥ vÊre gal?
Bliver man stukket ned en dag.
Indehaveren eskalerer i den grad nabokrig fremfor at lÞse de gener vedkommende forvolder beboerne.

Mon fordi der forefindes en bunke af valide og retfÊrdige klager over hans måde at drive restaurant på, i en BEBOELSESEJENDOM.
Det giver INGEN ret til at chikanere hvor og hvornår det passer ham.
Men til trods for at der allerede har vÊret polititilkaldelse og klager til udlejeren, fortsÊtter vedkommende med at antaste beboerne, uden formåen, at skille tingene ad og opfÞre sig normalt og professionelt.
Der må bo et meget lille sÞlle menneske i den krop, at antaste og chikanerer kvinder, på en bevidst ubehagelig og truende måde, at et politi tilhold er nÞdvendigt.
Jeg kan ikke anbefale nogen at stÞtte dette uempatiske sted.
Og ja, de ansatte er som en tidligere anmelder antyder, sandsynligvis på noget oplÞftende - hvilket kan jeg ikke udtale mig om.
Men: De knokler, 14 timer ad gangen i en gammel beboelsesejendom, hvor flest beboere har ret til fred.
Derfor klages der både over stÞj men sÊrdeles også over adfÊrd. Det er helt valide årsager og giver ikke denne mandsperson ret til truende chikanerende adfÊrd overfor nogen mennesker.
En normal ville ignorere personer eller vÊre ordentlig og sige hej.
Men at vi er nÞd til at sÞge polititilhold, nu.
Dybt foruroligende. Vi er forÊldre der har brug for at kunne bo i husorden og tryghed.
Alle medarbejdere udenlandsk arbejdskraft. Stakkels dem.

2024幎5月2日

Tjenere på coke?

KÞbt menu tilbud igennem Tipster.
Maden var ok, men så heller ikke bedre. Betjeningen var aldeles arrogant og alt andet end nÊrvÊrende eller venlig. Mine to medgÊster mente personalet var på coke. De råbte til hinanden igennem vores selskabs midte. De serverede med så meget speed at de hellere skulle have tiet stille. TÊnk at ejeren af stedet mener dette er en god måde at drive en restaurant på. Kommer ikke igen og vil ikke anbefale den til andre.

2024幎4月20日

Super hyggeligt oplevelse på Østeria

Super hyggeligt oplevelse pÃ¥ Østeria. Vi kom lidt fÞr tid og fik derfor en velkomstdrink at sunde os pÃ¥ indtil vi blev seated i baren. Vi have to tjenere lidt pÃ¥ skift, Naveed og Victor, som tog sig kÊrlig af os. Egentlig lidt underligt med to tjenere, men det fungerede super godt og der blev hurtigt opbygget en indforstÃ¥et humoristisk jargon iblandt os og dem.

De var forbi flere gange og anbefale vine til maden, samtidig tjekke ind om vi manglede noget og hvordan alting smagte.
Det virkede virkelig som om de gik op i servicen og vores oplevelse. Varm anbefaling herfra.

2024幎3月30日

Usmagelig restaurantchef

På restauranten har jeg vÊret gÊst tre gange, men denne gang var den sidste. Fra starten blev vi mÞdt af en meget ubehagelig restaurantchef, hvis tone og antydninger om bagtalelse fra vores vennepar satte en dårlig stemning. Vi blev ikke prÊsenteret for den forudbetalte menu og fik et vinkort med hÞjere priser end tidligere besÞg. Dette fik mig til at undre mig om, de forsÞgte at udnytte kunder, der havde kÞbt en tilbudsmenu. Da vi bestilte en flaske hvidvin til 650 kr., blev vi mÞdt med en nedladende bemÊrkning fra restaurantchefen, hvilket fik os til at fÞle os dårligt tilpas og nÊrmest nÊrig. Disse episoder, sammen med andre ubehagelige hÊndelser i lÞbet af vores besÞg, efterlod os med en fÞlelse af at vÊre til besvÊr. Restaurantchefens opfÞrsel var uacceptabel og skabte splid og en mÊrkelig stemning blandt de par, der spiste sammen. Maden var ellers udenmÊrket.

2024幎3月22日

Virkelig dejlig oplevelse på Østeria

Glem alt om de dÃ¥rlige anmeldelser pÃ¥ Restaurant Østeria! Vi var pÃ¥ Østeria i gÃ¥r aftes og fik serveret en 7-retters tasting menu. Maden var virkelig lÊkker - god smag og flot serveret. Desserten var helt ud over det sÊdvanlig. Alt personale gjorde en stor indsats for at sikre en fin service, og vi fik god hjÊlp til valg af vin. At man sidder tÊt er korrekt, men det er jo et vilkÃ¥r pÃ¥ mange restauranter i dag.
Når vi kunder Þnsker lave priser på restauranterne, betyder det også, at der skal flere besÞgende inden for samme tidsrum.
Vi kommer gerne igen f.eks. på en sommerdag med udeservering.

2024幎1月24日

Gik sulten hjem fra en 7 retters

Gik sulten hjem fra en 7 retters servering der var smagsmÊssig ligegyldig

Hvis man ikke magter at give kunderne en oplevelse af godt håndvÊrk, så skal man sÊtte ambitionerne ned. Og det gÊlder både for mad og servering

Maden mindede om en fortravlet bemÊrkning, hvor der ikke krÊset for detaljen. Tjeneren glemte at servere de drikkevare som var bestilt.

Hertil at man sidder så tÊt at man med sikkerhed får nabobordets samtale med ind i ens egen.

Kommer ikke igen

2024幎1月12日