レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fick leveransen dagen efter bestÀllningen. Jag kunde ocksÃ¥ se uppdatering om respektive order i men bestÀllning. Dock sÃ¥ om jag hade velat avboka bestÀllningen gick inte det att göra via CDON, hade ku... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte skÀrmskydd för min Samsung s24, skydden var flera mm för smÃ¥ sÃ¥ dom skyddade inte alls i kanten pÃ¥ telefonen samt att fingeravtryckslÀsaren inte fungerade med deras skÀrmskydd. Blev erbjuden a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I en kristallkalender jag köpte till dottern via cdon.com visade sig tvÃ¥ luckor innehÃ¥lla grÃ¥stenar istÀllet för fina glas-kristaller. NÀr jag skrev direkt till Otego om detta var de helt fantastiska... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Paketet saknade vÀsentlig del. GÃ¥r inte att anvÀnda. Skickat kontakt ansökan, men utan resultat. Bortkastade pengar om jag inte fÃ¥r ersÀttning. Köp och leverans ua. Efter kontakt med Otego har jag fÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi vill hitta dina fynd vad gÀller, skönhetsprodukter, naglar, leksaker, mobiltillbehör, spel, smarta hemprylar och allt annat du kan tÀnka dig. Tipsa gÀrna oss vad du söker.

4.1

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Har inte skickat mitt paket

Har inte skickat mitt paket. Svarar ej på mejl.

2026幎2月15日

Otego からの回答

Vi har svarat på ditt mail som du skickade för 2 timmar sedan med din spårningslÀnk om du inte fått den tidigare. :)
Ditt paket skickades första vardagen. :)

Ha en fin dag!

5぀星のうち3の評䟡

Jag har inte fått min order, nu har jag fått den!

Fick min bestÀllning idag 260117, men det tog enormt lång tid.
Men bra Àndå att jag fick dom till slut, tror inte man kan skylla detta på ORTEGO utan den Àr nog post leverantören.
Ha en bra dag.

2025幎12月28日

Otego からの回答

Vi Har svarat på ditt mail 13 Januari för att hjÀlpa dig men saknar svar i Àrendet. :)
Svara gÀrna dÀr så vi kan hjÀlpa dig vidare.
Trevlig helg!

5぀星のうち3の評䟡

Köpte tio G4 lampor dÀr hÀlften slutade

Köpte tio G4 lampor dÀr hÀlften slutade fungera efter mindre Àn en månad eller drygt 50 timmar. Normal brinntid Àr 2000 timmar. har aldrig upplevt något liknande tidigare. Då alla tidigare G4 lampor jag anvÀnt hållit ungefÀr enligt förvÀntan.

"Vi förstår att det Àr frustrerande nÀr flera lampor slutar fungera snabbare Àn förvÀntat.

Halogenlampor Àr tyvÀrr relativt kÀnsliga och deras livslÀngd kan pÃ¥verkas av flera yttre faktorer. Exempelvis kan beröring av glaset vid montering, begrÀnsad ventilation i armaturen, vibrationer eller variationer i elnÀtets spÀnning leda till att lampor fÃ¥r en betydligt kortare livslÀngd Àn normalt. Även mellan enskilda lampor i samma förpackning kan det förekomma variationer.

Med tanke på att köpet gjordes i november och att majoriteten av lamporna redan har anvÀnts, samt att halogenlampor betraktas som en förbrukningsvara, kan detta tyvÀrr inte klassas som ett ursprungligt fel. Vi har dÀrför inte möjlighet att godkÀnna en reklamation i detta fall.

Vi beklagar att lamporna inte har motsvarat dina förvÀntningar och du Àr sjÀlvklart vÀlkommen att höra av dig igen om du har ytterligare frågor och funderingar!

Med vÀnliga hÀlsningar/ Otego AB "

Nu har företaget svarat igen:

Jag vill börja med att sÀga att jag verkligen beklagar hur detta har landat. Även nÀr vi gör en annan bedömning i sak Àr det viktigt för oss att dialogen och helhetsintrycket kÀnns bra.

Med det i åtanke vill vi gÀrna se till att Àrendet får ett avslut som kÀnns både rimligt och smidigt för dig. Vi vill dÀrför erbjuda dig att vi skickar ut ett nytt set lampor eller att vi återbetalar beloppet för ordern.

2026幎1月7日

Trevligt bemötande

Snabb leverans och trevligt bemötande. VÀldigt tillmötesgående nÀr jag kontaktade dem angående ett problem med min vara och det löstes på ett snabbt och smidigt sÀtt!

2025幎11月25日

BestÀllde en nagelfil

BestÀllde en nagelfil. Det Àr papper påklistrad som ska likna en fil. VÀrsta bluff!!!

2025幎10月31日

Otego からの回答

Hej! Tråkigt att du upplevde den så, jag tror du får kolla filen igen eller kontakta oss på support@otego.se.
Det Àr tusentals sålda utan klagomål så jag tror det blivit ett missförstånd hÀr. :)
Ha en fin dag!

Advendtskalender bestilt via cdon

Jeg bestilte et puslespill adventskalender fra Otego via cdon. Leveringen gikk raskt og ideen er god, men motivet er åpenbart laget med AI og inneholder flere feil som gjÞr at produktet ikke er verdt noen ting. Sykt å produsere noe sånt. PrÞvde å returnere, men det koster meg like mye å sende fra Norge til Sverige som det jeg betalte for produktet (300 NOK). Anbefales ikke.

2025幎10月14日

Supersnabb leverans!

Supernöjd!
Jag var först lite skeptisk om jag skulle bestÀlla kattleksaken från denna sida då priset var vÀldigt bra och sidan Àr relativt okÀnd. Men jag fick hem leksaken en dag senare efter jag bestÀllde den. Stort tack för supersnabb leverans!

2025幎8月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス