VÀldigt dÃ¥lig och fattig service till kunder. Inga telefon nummer att nÃ¥ Otovo för svenska kunder. Bara email och det tar mÃ¥nga dagar att nÃ¥ ett svar. Men om du ber om ofert och du Àr ny kund, d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FruktanvÀrt dÃ¥lig kundservice efter köp! Har vÀntat flera veckor utan nÃ¥gon som helst Ã¥terkoppling gÀllande en frÃ¥ga som borde vara enkel att besvara, en vÀldigt viktig och avgörande frÃ¥ga för oss men... ãã£ãšèŠã
Snabb och billigt Àn andrar bolag. Fick solceller och vÀxeriktare intallerad redan pÃ¥ taket bara 5 dagar efter signerad kontrakt.hÀrligt,super nöjd med Otovo,bara vÀnta pÃ¥ Eon ge klartecken att star... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi levererar skrÀddarsydda solcellsinstallationer till privatkunder. Vårt mål Àr att gör det enkelt och prisvÀrt för alla att få solceller och batterier för att producera egen grön energi. Otovo grundades 2016 i Oslo och finns idag på 13 marknader i Europa.
Otovo - Join the Solar Revolution
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Tryggt, Smart & Enkelt
- VÀljer du Otovo får du en trygg installation genom en smart lösning som gör det enkelt för dig att skaffa solceller och producera grön el!
é£çµ¡å
Storgatan 8, 11451, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- otovo.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 64ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I try to contact them for 3 weeks now
I try to contact them for 3 weeks now. They don't answer E-mails there is no phone numer.
VÀldigt dålig och fattig service till kunderna
VÀldigt dålig och fattig service till kunder. Inga telefon nummer att nå Otovo för svenska kunder.
Bara email och det tar många dagar att nå ett svar.
Men om du ber om ofert och du Àr ny kund, då ringer de dig på dolt nummer efter 1 eller 2 dagar.
Jag har varit kund hos Otovo i 4 Ã¥râŠ
Jag har varit kund hos Otovo i 4 Ã¥r och vill nu ha kontakt med supporten för att rÀtta till vissa Àrenden med felaktiga fakturor och utköp av en leasing anlÀggning . Supporten bestÃ¥r idag av en telefonsvarare och AI. MÀnsklig kontakt via telefon Àr omöjlig. Ãrendet med fakturorna har nu varat i 3 mÃ¥nader utan lösning. TÀnk efter före innan ni anlitar Otovo. Soliga hÀlsningar betyder ingenting.
FruktanvÀrt dålig kundservice efter köp
FruktanvÀrt dålig kundservice efter köp! Har vÀntat flera veckor utan någon som helst återkoppling gÀllande en fråga som borde vara enkel att besvara, en vÀldigt viktig och avgörande fråga för oss men blir bara nonchalerade! Inget svar på mail, inget telefonnummer att ringa...men pengar ska de ha varje månad. Kan verkligen inte rekommendera detta bolag, trevligt och tillmötesgående vid köp men helt vÀrdelös kundvård efteråt!
NÀr dom vÀl svarar så bara ljuger dom.
NÀr dom vÀl svarar så bara ljuger dom.
SÀger dom ska ringa upp men gör inte det och påstår att det Àr fel epost-adress så jag kommer inte in på mina sidor. Håll er långt borta från dom.
Det hÀr Àr min vÀrsta mardröm med detâŠ
Det hÀr Àr min vÀrsta mardröm med det hÀr företaget. De svarar sÀllan, om nÃ¥gonsin, pÃ¥ e-postmeddelanden. Solpanelerna Àr av dÃ¥lig kvalitet och systemet fungerar inte som det ska. Produktionen Àr obefintlig, sommar eller vinter. De har inga tekniker tillgÀngliga för att kontrollera deras egen installation. Jag lÀmnade till slut in ett klagomÃ¥l till ANR AllmÀnna reklamationsnÀmnden). TYVÃRR, JAG REKOMMENDERAR INTE DETTA FÃRETAG [OTOVO] TILL Nà GON.
Varning
Varning, vÀlj annat bolag.
Från första början dÀr de felkopplade solcellerna, inte hanterade ROT avdraget samt extremt seg seg kundsupport. Det tog dem nÀstan ett halvår att åtgÀrda felkopplingen från installationen. Nu har jag haft anlÀggningen i 6 år och vÀxelriktaren har pajat. Jag har försökt få tag i en tekniker I snart tre månader och får bara massa löften att de ska komma men ingen som dyker upp. Till slut vÀnde jag mig till ett annat bolag som tog tag i saken direkt.
FruktansvÀrt oseriöst bolag, vÀlj ett annat.

Mycket dålig service
Mycket dålig service. De lovar att lösa mina problem. Jag kontaktar var 2-3 månad om att de ska komma och göra om den felaktiga installationen men de svarar bara att de Àr på g och att de håller på att göra upp med installatörerna.

Otovo Sverige ããã®åç
Omöjliga att få kontakt med...
Nu Àr det tredje recensionen jag skriver hÀr eftersom Otovo ej går att få tag på.
Första gången ville de att jag lÀmnar privata kontaktuppgifter hÀr vilket jag inte tÀnker göra.
Andra gången sa de att jag skulle skapa ett supportÀrende hos dem, vilket man inte kan göra utan att vara kund hos dem och har ett befintligt kundkonto.
Jag försöker överta anlÀggningen på fastigheten jag köpt men Otovo går ej att få tag på hur man Àn gör.
Kommer fortsÀtta lÀmna dåliga recensioner tills Otovo återkommer med ett telefonnummer eller mail man kan kontakta dem på. Kommer Àven kontakta konsumentverket i frågan.
Rekommenderar alla som vill ha en anlÀggning som man kan få support på att INTE anvÀnda Otovo.

Otovo Sverige ããã®åç
Trevliga i början nÀr dom vill sÀlja
Trevliga i början nÀr dom vill sÀlja. Men sen nÀr det finns klagomÃ¥l pÃ¥ deras installation. Efter besiktning med pÃ¥följd att det finns brandrisk i installationen. Vi kontaktar om att vi vill ha detta Ã¥tgÀrdat. FÃ¥r till svar upprepade gÃ¥nger att dom Ã¥terkommer. Det gör dom nÀr garantin har gÃ¥tt ut med nya erbjudanden. Vet inte hur dom tror att man vill anlita dom igen efter deras ickebemötande. Vi kommer inte anlita dom igen. ð€ðâ¹ïž

Otovo Sverige ããã®åç
Vi har fÃ¥tt snabb och bra service införâŠ
Vi har fått snabb och bra service inför köp och installation. Kunnig sÀljare som svarade bra på frågor och sedan skötte installationsfirman under Otovo ansvar resten utmÀrkt. AnlÀggningen fungerar utmÀrkt och appen från Sigen Àr också bra och funktionell.

Otovo Sverige ããã®åç
Riktigt nöjd med mitt köp
Vill tacka Otovo då jag Àr otroligt nöjd med solcellerna samt batteriet, hela processen från första samtalet till installation var extremt smidigt utfört. Tack för er service den var grym

Snabb smidig service
Snabb smidig service, proffsiga montörer

Faulty EV-charger
Faulty EV-charger.
I live in Stockholm and have bought solar panels, a home battery and EV-charger from Otovo. Nothing has been easy when it comes to costumer service from this company. I have had issues with the EV-charger from the start 17 months ago and 7 months ago I claimed a refund for the EV-charger and I still have not gotten a refund or the product replaced.
Do not buy anything from this company.

Innan köpet var OTOVO föredömligt
Innan köpet var OTOVO föredömligt. Det gick att få tag på sÀljaren nÀrhelst jag behövde. Montörerna var klantiga och elektrikern som kopplade in anlÀggningen kunde inte sitt jobb vilket resulterade i felaktiga vÀrden i appen och informationen som gick ut till mitt elbolag. 2 månader att åtgÀrda men sen har det fungerat bra.
Tills jag skulle installera batteri, då upptÀckte elektrikern fel som strider mot elsÀkerhetsverkets riktlinjer och ville inte fortsÀtta installera batteriet. Jag lyckades få honom att göra det i alla fall men han uppmanade mig att kontakta OTOVO för att åtgÀrda felen.
Jag kontaktade OTOVO via deras formulÀr i februari (något annat sÀtt att kontakta supporten finns ju inte).
Fick svar att de har mycket att göra, de återkom aldrig med svar. Tiden gick och jag gjorde många försök att få kontakt med supporten tills de la ner Àrendet och skyllde på att jag inte försett de med tillrÀckligt med information...
Gjorde ett nytt försök i augusti, kom i kontakt med någon som skyllde allt på att batteriet inte var köpt av OTOVO. Jag upplyste om att felen fanns dÀr redan innan batteriet installerades och då skickade Àrendet till elektriker??? enligt mail från supporten. Ingen elektriker har hört av sig och kontakten på OTOVOS support svara inte lÀngre på mina mail. Nytt försök att anmÀla via OTOVOS support gjordes men inget svar dÀr heller.
Vill du veta att du får bra service Àven efter installation så bör du fundera på om OTOVO Àr rÀtt företag att köpa solceller av...
Kan inte svara på OTOVOs kommentar nedan så provar svara såhÀr:
Senaste Àrende nummer Àr: #260060534009 som fortfarande Àr aktiv men inget hÀnt på ett tag.

Bad faith company
They have threatened a online forum that published that they(Otovo) have LOST a case with ARN and is PUBLIC knowledge. I.E. stay away from this bad behaving company!

Korrekt och vÀnligt bemötande
I all kontakt med Otovo under en lÀngre tid Ãr jag mycket nöjd. Problem Ã¥tgÀrdas vÀnligt och direkt. Det enda marginellt negativa att sÀga Àr att ibland dröjer svar pÃ¥ mailfrÃ¥gor, men Ã¥ andra sidan har det inte vÃ¥llat nÃ¥gra problem

Otovo Sverige ããã®åç
Jag fick en anlÀggning installerad ochâŠ
Jag fick en anlÀggning installerad och det fungerade bra, tills ena slingan lade av. Jag anmÀlde det för mer Àn 6 månader sedan, men har inte fått något svar alls från dem, utöver automatgenererade.
Detta gör att deras "garanti" Àr totalt vÀrdelös. Undvik!

Otovo Sverige ããã®åç
Hej efter besiktning pÃ¥ min anlÀggningâŠ
Hej efter besiktning på min anlÀggning och det finns brister har jag försökt få kontakt med Otovo och Otovo Àr omöjliga att få tag på svarar ibland att dom ska återkoppla och sen hör man inget alla brister Àr inte åtgÀrdade Àn och höllt på sen februari i år detta Àr inte ok.
Patrik.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹