レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

har idag haft et projekt i skolen, hvor vi taler om bÊredygtighed. Vi ringede til ottensten, og spurgte om de kunne hjÊlpe os med nogle trÊsÞm, hvorefter vi fik et ja til at de ville hjÊlpe os. nede i... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde brug for nogen ringsÞm til en gammel sÞmpistol, var i tvivl om hvilke jeg kunne anvende. sendte et billede af sÞm pistolen, og fik fantastisk hjÊlp. kan kun anbefale virksomheden

Overordnet set, en virkelig dÃ¥rlig oplevelse. Placerer en ordre, sÞndag d. 20. Juli, pÃ¥ en lagervare. Modtager ordrebekrÊftelse samme dag. Mandag d. 21. Juli modtager jeg fakturaen... もっず芋る

UdsÞgt kundeservice. Blev ringet op for at sikre at min leverance kom til at stemme overens med mine forventninger. FEDT. Alt spillede og det gik som Þnsket.

䌁業情報

1. 工具店

圓該䌁業による蚘述

OTTENSTEN Danmark ApS tilbyder et bredt program af vÊrktÞj og maskiner til de professionelle, herunder trykluft-, hÞjtryks- gas-, batteri- og eldrevne vÊrktÞjer. Dertil kommer markedets stÞrste udvalg af befÊstigelse samt kompressorer og tilbehÞr.

4.4

fint

skÞn service

2026幎2月27日

Hej Inge,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er vildt rart at hÞre, at du fik skÞnt service og en god oplevelse 👍

Kig gerne forbi igen. 😊

Fint sted at handle

Fint sted at handle, gode prisser

2026幎3月17日

Hej Hans-Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med at handle med os. :)

Kig gerne forbi igen.

Ottensten Danmark ApS

Virkelig tilfreds med prisen og

Virkelig tilfreds med prisen og kvaliteten på deres syrefaste 16 GA dykkere, og tilmed god kundeservice.
Kan varmt anbefale OTTENSTEN Danmark

2025幎12月11日

Hej Fritz,
Tak for din anmeldelse. Selvom DAO var super presset her under Blackfriday og julen, er vi rigtige glade for at vi kunne hjÊlpe i sidste ende. Det glÊder os at kunne leverer, både på kvaliteten, prisen, men også servicedelen.

Click gerne ind igen en anden gang. 😉

2025幎8月5日
自発的なレビュヌ

Uacceptabel kundeservice og leveringstid

Overordnet set, en virkelig dårlig oplevelse.

Placerer en ordre, sÞndag d. 20. Juli, på en lagervare. Modtager ordrebekrÊftelse samme dag.

Mandag d. 21. Juli modtager jeg fakturaen

Tirsdag d. 22. Juli er pengene trukket på min konto.

HÞrer ikke mere, og modtager ikke pakken, som skulle bruges inden weekenden. Jeg ringer derfor til dem torsdag d. 24. Juli, og nÊvner jeg skal bruge pakken, som de påstår er afsendt allerede. Har dog ingen leveringsbekrÊftelse modtaget, ingen track&trace, og heller intet hÞrt fra noget fragtselskab.

Fredag d. 25. Juli skriver jeg derfor til dem, for at få annulleret ordren, da jeg seriÞst tvivler på at den faktisk er afsendt.

Nu har vi tirsdag d. 29. Juli, og jeg har hverken modtaget pakken, pengene retur, eller fået svar på min henvendelse på mail.

Det er simpelthen ikke godt nok. Jeg forstår godt at det er sommerferie-tid, men at man direkte lyver for sine kunder, og ellers direkte ignorerer dem, synes jeg er uacceptabelt.

Det er både fÞrste og sidste gang jeg handler her, og vil kraftigt fraråde alle at sende penge efter dem.

2025幎7月20日

Alt for lang tid om at sende tingene

Alt for lang tid om at sende tingene
Der er nu gået 8 dage siden jeg bestilte

2025幎6月30日

Hej Bo,
Tak for din anmeldelse,
Det er 100% berettiget, 8 dage er desvÊrre alt for langt tid at vente. Vi beklager.
Der er dog nu fyldt godt op, så hvis du har behov for mere, er ventetiden ikke lÊnge på det.

God dag,

5 stjerner herfra

Jeg manglede noget som jeg har sÞgt efter lÊnge. Fik en super rådgivning, som gav rigtig god mening.
5 stjerner herfra

2025幎6月8日

Hej Steen,

Vi er glade for, at du fik det du ledte efter og er tilfreds. Yderlige rÃ¥dgivning koster til gengÊld ikke noget, du slÃ¥r bare pÃ¥ trÃ¥den hvis der er noget. 👌

God dag!

God webside

Fandt lige de rustfri stifter jeg manglede, dejligt at i også handler med private.

2025幎6月22日

Hej Per,
Vi håber din bestilling lever op til forventningerne. Vi yder hvor vi kan, både privat og erhverv.

God dag!

2025幎6月9日

Hej Dennis,
Vi er glade for at hÞre, at leveringen gik som den skulle og vi hÃ¥ber du er godt tilfreds med dit kÞb! 👍

Ha' en god dag!

Professional Tools

Professional team and tools.I will come back again!!!

2025幎5月2日

Hello,
Thank you for your review. We really appreciate it and it helps us a lot. 👍
Feel free to drop by anytime!

Kind regards, Jonathan

Supper ok

Supper ok. Unfortunately 5 stars is maximum.

2025幎5月7日

Hello Claudio,

Thank you very much for your review. It means alot and it keeps us motivated, to keep ensuring great customer service.
We hope your order lives up to your expectations.

Kind regards,
Jonathan