KÞbte en skÞn pelshue med lysreflekser til kolde ture i mÞrke med hunden (selv en pensionist kan finde noget i OutbackBoots) nedsat fra 300 kr til 179 kr. Forinden tjekkede jeg firmaet pÃ¥ Trustpilot(... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt to hatte ved dem - og begge gange har servicen, leverancen og varerne vÊret i den fineste orden. Takket vÊre track & trace kan man fÞlge deres varer hele vejen fra Eibelstadt i Tyskland til m... ãã£ãšèŠã
Har vÊret tilfredse med deres produkter hidtil, men det sidste kÞb af en skjorte var skuffende, da produktet mistede farven ved forsÞg pÃ¥ plet rensning med vand og svamp i ca. 15 sekunder. Godt nok st... ãã£ãšèŠã
Bestilte er par stÞvler, som sÃ¥ viste sig at vÊre for smÃ¥. Ringede til Outbackboots, og fortalte at jeg ville gerne have dem byttet til et nummer stÞrre, men jeg skulle bruge dem i weekenden. De... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
SUPER SERVICE OG LYNHURTIG LEVERING
Hvis jeg havde haft muligheden for at afgive 6 stjerner, så havde jeg netop gjort det her. Super super service og lynhurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale alle at handle trygt og sikkert hos Outbackboots.dk
Mega god service
Bestilte er par stÞvler, som så viste sig at vÊre for små.
De nye stÞvler kom til weekenden, og blev brugt.
Mega god kundeservice, hurtig levering og returlabels bliver der også sÞrget for.
Kan snildt anbefale Outbackboots til andre
Fantastisk kvalitet og service i top.
Fantastisk service og kvalitet og kort leveringstid. Hele familien elsker vores stÞvler, som bliver brugt flittigt i stalden ved hestene.
Fantastisk!
KÞbte en taske og 2 trÞjer via deres webshop.
Da varerne kom 2 dage efter, var det sågar med et personligt fÞlgebrev!
Tasken er så lÊkker og i super kvalitet.
TrÞjerne var for små, men en mail og 2 nye var sendt - endda inden jeg havde nået at sende de andre retur - se det er go kundeservice!
Vi handler der helt sikkert igen!
fantantisk service
Har efterhånden kÞbt alt mit overtÞj hos outbackboots. Man skal lede lÊnge efter et firma der har bedre service. Og tÞjet er i super lÊkker kvalitet.
Super service og hurtig levering
Super hurtige svar på mail og hurtig levering.
Og varen!!! Hold fast en lÊkker kvalitet.
Jeg kan kun anbefale OutbackBoots på det varmeste.
Jeg vender helt sikkert tilbage.
Uden tvivl 5 stjerner fra mig.
Jane, hÞrsholm.
Bedre service fås ikke!
Super service fra fÞrste kontakt. Hurtig svar på e-mail henvendelser og bestilte varer modtaget dagen efter. Udover bestilte stÞvler var der endda lagt lÊderfedt med i pakken.
*****EXCELLENT*****
Kanon god og lynhurtig service.
Kan absolut anbefales.
Rimelige priser
SpÊnnende udvalg og top service.
Jeg har kÞbt boots til hele familien på outbackboots.dk. Jeg er meget tilfreds med både produkter, leveringstid og service. Anbefales! :)