Köpte en begagnad inReach och Àr mycket tacksam över att mitt utdragna specialkrångel kring frakten kunde tillmötesgås. Tusen tack för snabba puckar och supertrevligt bemötande!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr verkligen imponerad av OutdoorSupply! Trots att jag inte Àr en inbiten friluftsmÀnniska fick jag suverÀn hjÀlp med att vÀlja rÀtt utrustning. De var otroligt lyhörda och gav mig precis de rÃ¥d j... ãã£ãšèŠã
För mig som nybörjare var det tryggt att hyra ett fÀrdigt paket som innehöll det vi behövde för nÃ¥gra dagars övernattning pÃ¥ fjÀllet. Bra och rejÀl utrustning, snabb support och lÀtt att göra rÀtt med... ãã£ãšèŠã
mkt bra då vÀskan jag köpte var enligt beskrivningen, snabb leverans och bra pris.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi hyr ut utrustning för friluftsliv och Àventyr. Hos oss hittar du tÀlt, ryggsÀckar, sovsÀckar och stormkök. Genom att hyra utrustningen betalar du bara nÀr du anvÀnder det, slipper förvaringen, får möjlighet att testa prylar du Àr intresserad av. Vi erbjuder utlÀmning i Sigtuna och Solna, eller leverans över hela landet. Genom att fler kan dela på samma utrustning gör du dessutom miljön en tjÀnst.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Personlig service
Happy camper!
Bra priser under utförsÀljning, såvÀl nya som begagnade produkter i skick precis som utlovat. Happy camper!
Alltid sÃ¥ hjÀlpsamma och blir sÃ¥ himlaâŠ
Alltid så hjÀlpsamma och blir så himla trevligt bemött
mkt bra dÃ¥ vÀskan jag köpte var enligtâŠ
Bra service!
Jag hade en fråga om frakt. Efter ett telefonsamtal ordnades frågan på ett bra sÀtt.
Jag Àr verkligen imponerad avâŠ
Jag Àr verkligen imponerad av OutdoorSupply! Trots att jag inte Àr en inbiten friluftsmÀnniska fick jag suverÀn hjÀlp med att vÀlja rÀtt utrustning. De var otroligt lyhörda och gav mig precis de råd jag behövde för mina specifika behov. BestÀllningen gick smidigt och utrustningen kom fram utan problem. Kan varmt rekommendera OutdoorSupply till alla som söker kunnig och vÀnlig service!
An unforgettable Experience all the way from India !
We placed an order for some trekking gear online and Robert helped /guided us .Always answering all our online queries .
Appreciate this very much .
Bra personlig kontakt som var mÃ¥n omâŠ
Bra personlig kontakt som var mån om att vi skulle få vår hyrda utrustning i tid. Super!
Bra service!
Mycket snabbt svar på mina frågor och min ryggsÀck Bonfus Framus 58 som jag ville hyra på prov, kom mycket snabbt per post.
VÀldigt enkelt att hyra och högâŠ
VÀldigt enkelt att hyra och hög kvalitet på tÀltet jag hyrt. Fick det i god tid för min resa.
Enkelt och bra priser.
Enkelt att boka på hemsidan. Enkelt att betala. Enkelt att skicka tillbaka grejerna sen. Grejerna såg som nya ut. Bra priser också.
JÀttesmidigt och fin service
JÀttesmidigt och fin service! Kommer garanterat hyra fler artiklar från Outdoorsupply till framtida Àventyr.
Toppen på alla sÀtt
Toppen på alla sÀtt! Rekommenderar starkt! Bra grejer, supertrevligt och tillmötesgående!
Professionell utrustning, snabb och bra support
För mig som nybörjare var det tryggt att hyra ett fÀrdigt paket som innehöll det vi behövde för några dagars övernattning på fjÀllet. Bra och rejÀl utrustning, snabb support och lÀtt att göra rÀtt med både tÀlt och stormkök - vi kommer definitivt hyra från Outdoorsupply igen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ