Jeg er vild med alle de produkter jeg har kÞbt igennem Outdoretid. Deres proteinbarer er helt i top, bÃ¥de smagsmÊssigt og konsistensen. Og de smÃ¥ poser med nÞdder i honning fÃ¥r ligeledes topkara... ãã£ãšèŠã
SUPER behandling fik fÞrst en fejllevering den blev rettet uden bÞvl og den rigtige order sendt lynhurtigt så kun ros herfra.
Bestilte lidt varer fra den overskuelige hjemmeside. Fik dem leveret et par dage efter i forventet god kvalitet âŠ. og sÃ¥ endda fragtfri
Altid gode priser og varer der altid er i en god kvalitet og standard. Har efterhånden brugt outdoortid.dk mange gange, hvis der er problemer med et produkt er de også her hurtige til at hjÊlpe.
- ãã£ã³ãçšååº
- ããã°ãšæ è¡ãã°ãã®åº
- ã¢ãŠããã¢è¡£æã»çšååº
- ã¹ããŒãçšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Personlig og passioneret kundeservice Hos Outdoortid.dk brÊnder vi for at give dig en personlig og nÊrvÊrende kÞbsoplevelse. Vi mener, at Êgte rÃ¥dgivning og hÞj service er vejen til at gÞre dig klar til dine nÊste outdoor-oplevelser â uanset om det er i den danske natur eller ude i verden. Kvalitet for enhver smag og ethvert budget For at gÞre det nemt for dig at finde det rigtige udstyr, har vi inddelt vores produkter i tre kvalitetsniveauer: Basic: Prisvenligt udstyr til dig, der skal i gang med outdoor-livet. Comfort: Udstyr, der kombinerer komfort og kvalitet til en overkommelig pris. Premium: High-end udstyr til dig, der ikke gÃ¥r pÃ¥ kompromis med noget. Med dette system sikrer vi, at der er noget for alle â uanset om du er nybegynder eller erfaren outdoor-entusiast. Hurtig levering og lave fragtomkostninger NÃ¥r du handler hos os, behÞver du ikke vente lÊnge. Vi sikrer hurtig levering med GLS inden for 1-2 hverdage. KÞber du for over 499 kr., er fragten gratis, og ellers koster levering kun 39 kr. Bliv inspireret til dit nÊste eventyr Hos Outdoortid.dk ved vi, hvor vigtigt det er at have den rette inspiration og viden inden en tur i det fri. Derfor deler vi lÞbende guides, artikler, videoer og tips via vores blog og sociale medier. Uanset om du er erfaren friluftsentusiast eller nybegynder, hjÊlper vi dig med at planlÊgge den perfekte tur inden for dit budget. Vi glÊder os til at vÊre en del af dit nÊste outdoor-eventyr!
RomlehÞjvej 5, 8560, Kolind, ãã³ããŒã¯
- kontakt@outdoortid.dk
- kontakt@outdoortid.dk
- outdoortid.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg er vild med alle de produkter jegâŠ
Jeg er vild med alle de produkter jeg har kÞbt igennem Outdoretid.
Deres proteinbarer er helt i top, både smagsmÊssigt og konsistensen.
Og de små poser med nÞdder i honning får ligeledes topkarakterer
SÃ
smart at have med på hicking.
I nÊste uge skal jeg på tur igen, prÞve deres frysetÞrret morgenmad. Jeg er temmelig sikker på, at det er ligeså lÊkkert som alle deres aftensmads-varianter.
Tak for god service og lÊkre produkter âïžâïžâïžâïžâïž
SUPER behandling fik fÞrst enâŠ
Luft madrassen er ikke afprÞvet endnu
Luft madrassen er ikke afprÞvet endnu, men der var hurtig ekspedition ðð
Hurtig levering og liggeunderlaget erâŠ
Hurtig levering og liggeunderlaget er helt perfekt.
Til at stole på
Hurtig ekspedition, god kommunikation, produktet er som lovet. Man kan med andre ord stole på Outdoortid.dk
Whatâs not to like
Nemt at bestille
Nemt at bestille, god kvalitet og hurtig levering.
R4 liggeunderlag
Hurtig levering ð men har ikke prÞvet det endnu
Altid gode priser og varer der altid erâŠ
Altid gode priser og varer der altid er i en god kvalitet og standard.
Fandt den vare jeg var på jagt efter.
Fandt den vare jeg var på jagt efter.
Hurtigt bekrÊftet og leveret.
Ikke set samme vare andre steder.
Super hurtig levering og fine varer
Super hurtig levering og fine varer. Kan kun anbefales ððœð©ð°
Hold jer langt vÊk fra det scam af etâŠ
Hold jer langt vÊk fra det scam af et firma!
Hvor er jeres âlivechatâ hvor man kan fÃ¥ fat pÃ¥ jer? Den er IKKE eksisterende og klart bare noget I snyder jeres kunder med. Hvorfor bliver der ikke svaret via mail? Vi sendte en mail 15/3, men stadig ingen respons?!

Outdoortid.dk ããã®åç
Nemt , godt, hurtigt
Nemt at bestille.
Gode priser
Hurtig ekspedition
FÞrste gang jeg handlede her
FÞrste gang jeg handlede her, men ikke sidste gang ð
Super service og hurtig levering ðð