ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben tevreden over mijn aankoop. Het product kwam snel aan en was zoals beschreven. De communicatie verliep goed en de prijs was aantrekkelijk. Een positieve ervaring en ik zou hier opnieuw bestelle... ãã£ãšèŠã
Op zoek naar een papiersnijder (Bosch) op accu, stuitte ik op de site van Outlet-Loket. Uitgebreide site en dus ook mijn snijmachine gevonden. Nieuw, compleet met accu's en oplader en in L-Boxx voor e... ãã£ãšèŠã
Oven aangeschaft ging in begin moeizaam, bank blokkeerde de betaling. Bank gebeld betaling gedeblokkeerd. Na de bestelling kreeg een bevestiging dat de oven de volgende dag in de middag zal worden b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Outlet Loket lost overstockproblemen op door bedrijven te ontzorgen en overtollige voorraad snel en effectief te verkopen. Daarnaast kopen we zelf partijen in, waardoor we onafhankelijk opereren en altijd een breed aanbod hebben. Voor consumenten bieden we kwaliteitsproducten aan tegen scherpe, gereduceerde prijzen, wat zowel bedrijven als klanten voordelen oplevert.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel en correcte prijs
Goed en snel
Het was prima
Scherpe prijs en snelle levering
Vriendelijk, eerlijk, goed geprijsd
Vriendelijk, eerlijk, goede prijzen en transparant. Hadden een inbouwvaatwasser gekocht die helaas te klein bleek voor onze keuken. Kon zonder problemen terug. Hadden graag daar een grotere gekocht maar helaas niet voorradig. Een volgende keer komen we graag weer terug.
Netjes geleverd
Netjes geleverd, wel vrij laat.
Maar dat is bezorger zijn verantwoordelijkheid
Airco zoals beschreven, prima product.
Heb er bestelling gedaan heb dezeâŠ
Heb er bestelling gedaan heb deze geannuleert omdat deze mobiele airco niet deze was wat ze aanboden op het internet namelijk een grijs met zwart stond op hun pagina maar na volledige info van de airco was het een volledige witte airco
Daarmee de annulatie als er op de advertentie een zwarte met grijs staat op de foto en achteraf blijkt het een witte te zijn nu heb ik wel mijn geld terug gekregen maar brengen ze 13,50 euro in kosten ga deze betalen maar is erg toestel was nog niet verzonden
Daarmee 2 ster voor je koopt zeker eerst goed alles lezen want foto klopt niet met de werkelijkheid

Outlet loket ããã®åç
Goede service en snelle levering
Ik ben tevreden over mijn aankoop. Het product kwam snel aan en was zoals beschreven. De communicatie verliep goed en de prijs was aantrekkelijk. Een positieve ervaring en ik zou hier opnieuw bestellen.
Scherpe prijs en fijne webshop om zakenâŠ
Scherpe prijs en fijne webshop om zaken mee te doen. Telefonisch moeilijk bereikbaar, maar via e-mail supersnelle reactie ontvangen.
snelle levering volgens advertentie.
snelle levering volgens advertentie.
goed product (100% nieuw)
Topservice!
Heel vriendelijke en professionele service/afterservice!
Heel correcte klantenservice!
Prijs/kwaliteit super!
Zeker een aanrader!
Bedankt!
Goede Productomschrijving
Goede Productomschrijving, communicatie en snelle levering.
Gaat serieus met klachten om....
Betrouwbare service
Goede informatie op de website. Gunstig geprijsd en snel geleverd. Zeer tevreden over deze service
Goed voor de mensen en een duurzamere wereld.
Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Bovendien werkt deze onderneming mee om het groeiende tekort aan grondstoffen in de wereld te verminderen. Producten met lichte beschadigingen worden niet weggegooid, maar consumenten krijgen de kans deze met korting te kopen. Een heel goed initiatief dat de wereld een beetje mooier kan maken.
Order went smooth
Order went smooth, delivery quick, item arrived in condition as promised.
Uitstekend product. Communicatie mag iets beter
Communicatie mag ietsjes beter, maar het product is prima! Daar is niets aan toe te voegen. We wachten alleen nog op de juiste factuur. Er is nl. in overleg met ons een ander product geleverd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã