Ik bestel regelmatig iets bij Outspot. Ze hebben regelmatig leuk aanbiedingen in zeer verschillende categorien. Ik heb niet anders dan goede ervaringen met Outspot, zowel bij bestellen als bij aflever... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestelling geplaatst . Artikel zou binnen de 7a10 max werkdagen aankomen na bijna 3weken niets ontvangen mailtje gedaan . Mailtje terug gekregen waar ik begrepen had dat het toch was verstuurd heb... ãã£ãšèŠã
Bedrijf blijft maar SPAM email sturen zelfs na meermaals pogingen tot uitschrijven. Zelfs via contact formulier krijg je nooit reactie. Dit soort bedrijven verdienen minder dan 1 ster want met de ma... ãã£ãšèŠã
Onlangs een "Elegante lederen bureaustoel" gekocht. Deze was niet geheel naar mijn zin (zakte wat scheef weg). Dit heb ik aan Outspot gemeld. Direct kreeg ik antwoord met wat vragen (foto, filmpje) va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Outspot ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Outspot is Europaâs grootste aanbiedingen platform met meer dan 100.000 dagelijkse bezoekers. Dankzij wereldwijde partners is Outspot in staat om haar klanten iedere dag te voorzien van een gevarieerd aanbod topaanbiedingen tegen uitzonderlijke prijzen.
Het team van experts selecteert zorgvuldig producten op kwaliteit en prijs en volgt de nieuwste trends. Het aanbod strekt zich uit van tuinartikelen, dekbedden, elektrische apparatuur tot wereldwijde exclusieve all-in vakanties in ieder seizoen.
Elke deal loopt maximaal zeven dagen en tot zolang de voorraad strekt, dus wees er tijdig bij. Koop tegen maximale kortingen en geniet van de vele voordelen:
- Gratis levering
- 30 dagen bedenktijd
- Gratis retour
Word lid van de Outspot community. Volg ons op Facebook (meer dan 60.000 fans).
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik bestel regelmatig iets bij Outspot
Ik bestel regelmatig iets bij Outspot. Ze hebben regelmatig leuk aanbiedingen in zeer verschillende categorien. Ik heb niet anders dan goede ervaringen met Outspot, zowel bij bestellen als bij afleveren.
Toffe ervaring met Outspot Wommelgem.
Toffe ervaring met Outspot Wommelgem.
Zeer snelle levering, zeer vriendelijk en correcte behandeling.
Zeker een aanrader voor iedereen.
Spam
Spam, spam en nog meer spam. Terwijl ik er nooit iets heb gekocht. Afmelden voor e-mails helpt niet. Het blijft gewoon doorgaan. Gelukkig komt alles wel in de spambox terecht maar dan nog!! Zeer irritant.
Zonder enige aanleiding ben je lid vanâŠ
Zonder enige aanleiding ben je lid van de nieuwsbrief, ik had zelfs nog nooit van ze gehoord, en al jarenlang kom ik er niet meer vanaf.
Bedrijf blijft maar SPAM email sturenâŠ
Dit soort bedrijven verdienen minder dan 1 ster want met de mails is het gewoon een spam bedrijf wat ergens waarschijnlijk email lijsten op koopt
Twee lampen besteld en nooit bezorgd
Twee lampen besteld , bezorgdienst zegt dat ze afgeleverd zijn maar niet waar . 3x gemailed , geven niet thuis . Outspot 2 keer gemailed, geen reactie .
Kortom malefide bedrijf , niet kopen hier!!
Ze bieden dezelfde producten ook aan op bol.com
Ze bieden dezelfde producten ook aan op bol.com voor de aanbiedingsprijs of zelfs nog lager. Echt een grote grap deze website.
Heel slecht
Deze teringlijers kun je niet eens contacten de site werkt helemaal niet voor vragen. Ben ondertussen 8 dagen onderweg om mijn bestelling te ontvangen maar geen enkele manier om contact met deze lui te krijgen. Tijd om deze lui af te sluiten!
Werken aan jullie service!
Geen goed manier van werken ook hele slechte tot geen communicatie. Ben hele dagen kwijt door dit bedrijf en ze hebben nog 2 dagen over gedaan om mij te berichten. Er staat weer een tijd ben benieuwd of het wel aan komt.
Krijg uit het niets veel spam.
Krijg uit het niets veel spam.
Ik heb me nooit ingeschreven.
Disappointed and Overcharged After a Broken Ordering System
I ordered the DoubleDry dekbedovertrek 100% percal katoen (200x200/220 + 2 pillowcases) through Bol and was later informed that the color I selected was suddenly out of stock. Fineâthese things happen. But what followed was honestly unacceptable.
Because the partnerâs system failed to update stock correctly, my order was cancelled and now Iâm expected to pay nearly double the original Black Friday price for the exact same product. Thatâs not fair by any standard.
I even tried to switch to another color thatâs still available on Outspotâs own website (light green or jeans blue), but there Iâm told I would need to pay delivery feesâsomething I intentionally avoided by ordering through Bol in the first place. And when I contacted Bol, they simply replied that since this is a partner product, they canât match the original price I paid.
It honestly feels like Iâm being penalized for a mistake on the sellerâs end. Iâm furnishing my new home and now I have a bed without any covers, simply because the ordering and communication systems did not work as they should.
A really frustrating experience, and definitely not how a customer should be treated.
ordered mirror with led lights
ordered mirror with led lights. 1st time mirror was cracked horribly. they sent me new one but this one has unworking lights. Also the 1sr didnot have functioning lights. ]
It came from China, need I say more?
spamt me om de haverklap
spamt me om de haverklap, nooit ingeschreven en uitschrijven werkt niet
ruime keus en redelijke prijzen!
Uw bezorging is ongemanierd en legt deâŠ
Uw bezorging is ongemanierd en legt de bestelde sokken op de stoep!
Leuke aanbiedingen bij Outspot
Pakket nooit ontvangen!!!
Besteld en betaald, maar niks ontvangen!
Outspot beweerd dat ze mijn pakket (bestelling met nummer os-84234045_1-254437-24424) hebben verstuurd naar het juiste adres, maar kreeg een bericht van GLS met een volledig ander adres!
Na herhaaldelijke mails blijven ze ons aan het lijntje houden dat ze het zullen oplossen, maar er gebeurd niets! Ik wil mijn geld terug!!!
Zeker niets bestellen bij Outspot want je bent je geld kwijt en krijgt niets!!!
Pure oplichterij!!!
Leuke koopjes te vinden hier
spam mail bedrijf vooral niks kopen
koopt email accounts van andereâŠ
koopt email accounts van andere bedrijven en stuurt spam.
Bedrijven zoals dit zouden illegaal moeten zijn...
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ