レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij moesten 3 januari naar een Crematorium van en naar een station. De chauffeurs waren beide keren keurig op tijd. Op de heenreis van het station naar het crematorium meldde de chauffeur zich telefon... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Helaas de chaufeur komt 3 minuten te vroeg en rijd meteen weer weg er zitten hier nu 2 invaliden te wachten op die prutser hele dag naar de fillesteinen alle afspraken in het honderd!!!!! super resp... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Rit werd geannuleerd middag voor vertrek. Een 2e keer sta je op station Geldermalsen om 18.15! Reserveren 1 uur vooraf terwijl in de ns voorwaarden 30 minuten staat. Daarnaast is aanmelden app niet m... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Twee dagen achtereen gepoogd een OV-taxi te boeken van Noordwijkerhout naar station Hillegom. Op dag 1 was het systeem niet in staat de ritprijs te berekenen en kon niet geboekt worden. De Chat-... もっず芋る

1.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Onbetrouwbaar!

Had ik maar eerst op deze site gekeken! Ruim op tijd taxi besteld, maar deze stond op een verkeerd adres. Ze zouden een andere taxi sturen. Deze zou dan te laat komen waardoor ik de trein zou missen waardoor ik mijn vlucht mogelijk zou missen. Dikke stress in het midden van de nacht. Nooit meer!

2024幎1月21日
5぀星のうち1の評䟡

Geld geint maar geen taxi! Wat een prutsers!

Een uur van te voren geboekt! Geld meteen geïnd! GEEN Bevestiging.Na enige tijd ge-chat met de vraag of er wel een boeking is
Antwoord : "kan ik alleen maar nagaan als ik een boekingsnummer van u uit de bevestiging krijg! Op zich geen probleem als er dan uiteindelijk een taxi komt! Na 15 minuten laat ik mij dan uiteindelijk maar door een collega die ik eigenlijk had willen lastigvallen, ophalen!

2024幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

De dienstdoende persoon van de centrale is niet geschikt voor dit werk.

Aankomend in Haren op 6 januari om 19.24 u. vanuit Amsterdam Is er geen taxi, die de dag tevoren besteld en betaald is.
Eerst nog wachten in de vrieskou en het sneeuwt.
Dan de taxicentrale gebeld, waar die dienstdoende duidelijk niet geïnteresseerd is en nul procent inlevingsvermogen toont.
In het begin ben ik vriendelijk, maar zijn hele houding gooit enkel olie op het vuur. Ik hoop, dat er een taxi na meer dan een half uur wachten komt.
Wel tegen die tijd een geautomatiseerd bericht, dat de taxi “zo” komt.
De taxichauffeur is vriendelijk en legt uit waardoor de vertraging komt, wanneer ik daar vriendelijk naar informeer.
Wanneer de centrale een bericht had gestuurd van de vertraging in de trein, had ik gecanceld en was in de warm trein blijven zitten.
Wanneer de dienstdoende persoon van de centrale gewoon de situatie had uitgelegd, was het gesprek met hem ook anders verlopen inplaats van ongeïnteresseerd te zijn . Deze man is totaal niet geschikt voor zijn werk.
Ga dus nooit meer met deze taxi!

2024幎1月6日

Waardeloos, heel slecht, schadelijk

We waren in paniek geraakt, geschrokken en een hoge bedrag moesten betalen door de aandoening van OV.taxi: Treintickets geboekt naar Duitsland met twee kleine kinderen. 24 uur van tevoren rit gereserveerd direct betaald voor 7:30 u. Op een van de koudste dagen van het jaar stonden we in de donker buiten, wachtend op onze taxi bel ik ze waar blijft de taxi. Ja meneer we hebben het geannuleerd vanwege capaciteit, zegt een gapende stem. In de laatste uur hadden ze een annulering mail gestuurd met nog een grote leugen dat ze ons ook hadden geprobeerd te bellen, wat een onzin. Absoluut een afrader. Hierdoor moesten we toch met onze auto naar een parkeergarage in de buurt van Utrecht CS tijdens onze vakantie. OV.taxi moet een schadevergoeding betalen.

2023幎12月28日

Waardeloos, last minute afzeggen

Waardeloos. 2 weken vooraf taxi geregeld voor 6.00 uur naar het station om mijn vlucht te kunnen halen. Bellen ze om 21.00 uur af want ze hebben de capaciteit niet. Kon zo last minute geen taxi meer vinden voor dit vroege tijdstip. Nooit weer neem ik de OV taxi

2023幎12月5日
5぀星のうち1の評䟡

Wij zijn diep teleurgesteld in deze

Wij zijn diep teleurgesteld in deze service. Taxi besteld, 20 minuten na afgesproken tijd niet aanwezig. Na contact te hebben gehad met de klantenservice nog steeds geen vooruitgang. Na een uur moeten hebben wachten in -2 graden, uiteindelijk een taxi. Ik raad deze ov taxi zeer zeker af! Hoe heeft dit kunnen gebeuren.

2023幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

Taxi besteld en betaald: geen taxi

Taxi besteld en betaald. Geen taxi op station aanwezig. Gebeld, er wordt gezegd dat ik er niet was (?!) terwijl ik al 10 minuten sta te wachten. Vervolgens krijg ik te horen dat de taxi “loos” is, dwz er is geen taxi beschikbaar. Maar het taxibedrijf heeft niet de moeite genomen met mij contact op te nemen. Wat een waardeloos bedrijf.
Gelukkig stopt er een gewone taxi die bereid is mij mee te nemen voor hetzelfde tarief.

2023幎11月25日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een waardeloze en onbetrouwbare

Wat een waardeloze en onbetrouwbare service.
taxi binnen het aangegeven tijdsvak van 30 minuten geboekt, betaald waarna een bevestiging ontvangen.
5 minuten later wordt telefonisch de bestelde taxi afgebeld met al reden 'geen taxi beschikbaar' . Restitutie van het afgeschreven bedrag volgt ook nog pas dan binnen 3-5 werkdagen!.
dus geen taxi en maar weer wachten op het afgeschreven geld bedrag. Voor mij nooit meer een treintaxi !

2023幎11月8日

Geboekte taxi kwam 30 minuten te laat

Ik had een rit om 07.00 geboekt om mijn trein naar Schiphol te halen. Om 7.05 belde de chauffeur dat hij pas om 7.30 bij mij zou kunnen zijn, 30 minuten te laat. Hierdoor zou ik mijn trein missen. Alsnog snel de eigen auto gepakt en op een dure parkeerplaats op het station geparkeerd voor een aantal dagen, met alle risico's.

Inmiddels zijn we twee maanden verder en heb ik mijn geld nog niet terug.

2023幎9月5日

Made a reservation

Made a reservation, paid and was confirmed by them, so we had an agreement. 17 hours before they cancel it due to "lack of capacity" Have to book another taxi which of course is more expensive. I will charge them for the difference as we did have an agreement

2023幎10月25日

Waardeloze service

Rit voor 8:15 uur werd avond tevoren om 21:35 uur geannuleerd wegens capaciteitsproblemen. 2e x dat dat in Zwolle gebeurt. En dan ook nog durven zeggen "ik bel u toch op tijd...". Waardeloos geregeld dus en geen enkel alternatief bieden. Ze laten je gewoon staan met je rollator.

2023幎10月12日

Ov taxi is a damn scam

I booked a taxi for my parents and because their train got delayed i wanted to let them know somehow, well f them because their number didn't work and now i just lost 18€ for nothing. I was desperate, and obviously cant do anything as they said to me on the phone. Worthless company, worthless service fraud like experience. Never again.

2023幎10月3日

Onbetrouwbaar

Taxi door OV-Taxi geannuleerd wegens capaciteitsprobleem. Daarna zelf een taxibedrijf gebeld en die gaf aan dat er altijd meerdere taxi op het station staan, hetgeen klopt en we zijn netjes thuisgebracht door Taxi Broos. Kortom, OV-Taxi had dit zelf ook kunnen oplossen maar hebben m.i. geen enkele inspanning gedaan om de rit naar tevredenheid uit te voeren. In hun voorwaarden staat ook niets dat ze een rit mogen annuleren. Waardeloze service die de NS ook nog promoot. Direct mee stoppen!

2023幎9月25日

Super slecht

Super slecht. Ruim 2 weken voorafgaand aan mijn reis een taxi gereserveerd en betaald. S-avond om 23 uur wordt ik anoniem gebeld dat ze de rit niet kunnen doen. Ik zou om 7 uur opgehaald worden. Wisten ze dit niet eerder? Maar u krijgt wel uw geld terug. Binnen 5 dagen. Betaal iets meer voor een service die wel te vertrouwen is. Ben niet de enige met deze ervaring zoals ik hier lees.

2023幎9月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ